Aşk açısından zorlu haritan var senin. Sınanmalara dikkat. Mars Aslan sen en iyi Aslan burcuyla anlaşabilirsin doğum haritana göre. Akrep baya etkiliyor seni ama Merkür'de Akrep çıkmış. Karmik borcun gözükmüyor o iyi. Kariyer anlamında iyi. Sağlık anlamında dikkat etmen gereken şeyler var. Ay burcun boğa zaten boğa burcu yemeyi sever ahahah ama kişiliğini daha çok boğa yansıtıyor senin. Kuzey ay düğümünde terazi hoca senin. Baya dikkat çeken birisin aslında, gittiğin yerde felan dikkat çektiğini gösteriyor bu ama korunma yapmanı tavsiye ederim hocam. Nazara sık gelebiliyorsun hatta büyü v. s bile dikkat et derim. Kaba taslak böyle uzun yorum yapmadım ama haritan güzel kötü değil
Boğa baya etkiliyor seni, kişiğinide boğa yansıtıyor ahahah boğalar yemeye düşkündür evet ama aşktan yana şans olmamış bu zamana kadar senin için maalesef
Her şey risk ama evlilikte risk oranı fazla ya :D Mutlu olma ihtimalin yarı yarıya çok ciddi boyutta bir risk barındırıyor. :D Şu anki ilişlileride katarsak bu risk daha da artıyor. Aldatma arttı, tahammülsüzlük azaldı. Boşanma davaları arttı. Eee hocam bu riski almaya değer mi :D
Hocam karşındaki kişi doğru mu değil mi onu evlendikten sonra anlarsın ahahah doğru kişi olup olmadığını anlaman için benim gibi müneccim olman lazım sdfgd Düzen açısından iyi ama olumsuz yönlerini sırala dersen en az 10 madde sayarım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçindeyken nefret ediyordum Başka şehire ataninca anladim Mersinim de Mersinim
Tantunisi bile yeter oranın :D
Sakarya. Tekirdağ'a yeni geldim bakalım severim belki.
Memleketim Eskişehir tabiki
Ooo hocam gene nöbetten mi çıktın? :D Eskişehir çok güzel diyorlar içinden geçmiştim ama bi ara gidicem :D
Yok haftasonu bugün 😂memlekete geldim donucem bugün 😂
Neyi meşhur oranın :D
Ciborek 😂
İyi yenir o aynen ahahah max kaç tane yemişliğin var? :D
5 tane bir porsiyon ama acaip tıkar 😄
Tamam da sen maksimum 5 mi yedin az geldi bana eğer 5 tane yediysen :D
Niye ki baya yağlı ve ağir 😄
10 tane yerdim ben ya ahahah yağ çekiyor bir şey olmaz ondan başka neyi meşhur yemek olarak :D
Çok fazla etiket edilecek yemek yok arabası çorbası falan var bizim yaptığımız ama direk buraya özgü değil 😄
Arabaşı yozgatt değil mi ya :D onu seviyor musun :D
Annem güzel yapar severim 😄genel iç Anadolu bence Konya'da restorantlarda var ama bence güzel değil
Hamuru çiğnemeden yutuyor musun :D
Bak onu sevmiyorum 😂
Benim bildiğim bide mercimekli mantı var oranın :D
O mantıyı biz yapmıyoruz da mercimekli bükme var bizim börek gibj😄
Sizde de ne çok börek var ya ahahah :D
Kilo almak kaçınılmaz 😂
Sen kilo alıyorsundur memlekete her gittiğindee :D
Yani olabilir 😄
Görev nerde yapıyon oranın yemekleri nasıl ahahah :D
Konya etli ekmek işte. 😂
Seviyor musun bari etli ekmek :D
Severim 😄
Spor yap hocaaaa yoksa kilo alacannnn asdfgh
Ne yemek konuştuk he ahhs😂 sen nerelisin
Ankara hocam bizde yemek bol ahahah ama simidimiz meşhur :D
Eskişehir simidi daha güzel bence😂
Ankara 'ya geldin mi buranın simidini denediğin yer önemli :D burada meşhur Aspava var oraya gittin mi :D
Hım ablam orada oturuyor arada geliyorum da orada yemedim 😄
Yemeden Eskişehir'in güzel deme gelince bi dene derim hatta aspavadan ssk dürüm dene ahahah :D
Senin burç nedir :D
Tamam sağol 😂
Akrep benim burç senin ne 😬
Hoca çok tehlikeli burcun var hocaa ahahah kova benimde :D
Kimseye zararı yok ne tehlikelisi 😂
Akrep burçları çapkın oluyor ahahah sinsi oluyor bazıları ama yükselen ve ay burcuda önemli :D
Öldürdün bizi 😂 yukselenimde akrep🤦
Doğum haritan nasıl hocaa o önemli zaten ahahah
Onu bilmiyorum 😂
Doğum saatini biliyorsan sen at doğum haritanı ben bakarım ahahah :D
Sabah 7 de 27 ekim 😂
ekran görüntüsü at işte doğum haritanın :D kaç yılında doğmuşsun yazmamışsın. Eskişehir'in neresinde doğdun felan onlar önemli :D
Oho 😂
Merkez 1996
tamam bi bakıyım haritana :D
Oldu 😄
Aşk açısından zorlu haritan var senin. Sınanmalara dikkat. Mars Aslan sen en iyi Aslan burcuyla anlaşabilirsin doğum haritana göre. Akrep baya etkiliyor seni ama Merkür'de Akrep çıkmış. Karmik borcun gözükmüyor o iyi. Kariyer anlamında iyi. Sağlık anlamında dikkat etmen gereken şeyler var. Ay burcun boğa zaten boğa burcu yemeyi sever ahahah ama kişiliğini daha çok boğa yansıtıyor senin. Kuzey ay düğümünde terazi hoca senin. Baya dikkat çeken birisin aslında, gittiğin yerde felan dikkat çektiğini gösteriyor bu ama korunma yapmanı tavsiye ederim hocam. Nazara sık gelebiliyorsun hatta büyü v. s bile dikkat et derim. Kaba taslak böyle uzun yorum yapmadım ama haritan güzel kötü değil
İyi bari sevindim 🤦boğa beni etkiliyor baya galiba istahtan da belli 😂
Sağol zahmet oldu 🙋🙏
Boğa baya etkiliyor seni, kişiğinide boğa yansıtıyor ahahah boğalar yemeye düşkündür evet ama aşktan yana şans olmamış bu zamana kadar senin için maalesef
Evet beş yıllık ilişkinin bitmesinden belli😂
Unutabildin mi peki
Kendim ayrıldım zaten de az süre değil unutmayı beklemiyorum zaten
Unutmamak kendine işkence valla, niye ayrıldın anlatırsan dinleyebilirim. Aldatılma v. s oldu mu?
Acı çekmek anlamında değil insan hayatındaki ilk sevgilisini unutamaz bence
Yok ya başka birşeyler neyse boş ver 😄
Yoksa sen başka birini mi buldun ahahah tamam sen bilirsin ya :D İlk sevgili unutulmaz derler evet :D
Yo mantıklı bir ilişki değildi aileler istemeyince bitti 😄
Ailelerin istememesi saçma ya valla evlenen aileler olmuyor sonuçta :D hayırlısı olsun yapcak bir şey yok hayat devam ediyor :D
Aynen hayırlısı olsun 😄
Evlilik bana göre saçma ya :D risk alıyorsun aslında bir nevi :D
Yani ona bakarsan her şey risk ben aynı fikirde değilim 😂
Her şey risk ama evlilikte risk oranı fazla ya :D Mutlu olma ihtimalin yarı yarıya çok ciddi boyutta bir risk barındırıyor. :D Şu anki ilişlileride katarsak bu risk daha da artıyor. Aldatma arttı, tahammülsüzlük azaldı. Boşanma davaları arttı. Eee hocam bu riski almaya değer mi :D
Böyle derseniz değmez gibi duruyor ama karşındaki kişiye çok bağlı 😄
Hocam karşındaki kişi doğru mu değil mi onu evlendikten sonra anlarsın ahahah doğru kişi olup olmadığını anlaman için benim gibi müneccim olman lazım sdfgd Düzen açısından iyi ama olumsuz yönlerini sırala dersen en az 10 madde sayarım :D
Saygı duyarım 😄
Hocam antitezle gel bana ahahah neyse bende saygı duyarım :D kahveye tuz koyarsın artık evlenince sdfgh
Yok ben bal aticam ahhd
aaa ciddi mi bravo :D ayağınada basmayın bari :D
Yok basarım 😂
Niye basıyon yazık değil mi kocana ahahah
New york şehri
Trabzon veya Giresun.
İstanbul ordu
Gezip gorduklermden
İstanbul çok kalabalık be
Sakin yerleri var ama.
Heryer mıçmıc değil ki
Anadolu yakası sakin diyorlarda bilmiyorum ben Avrupa yakasına gitmiştim. :D