Tatil & Seyahat Deniz çok dalgalı, bu havada girilmez değil mi? Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bi girmek istedim ama çok rüzgarlı hava üşütürmüyüm :((( Güncellemeler+1 yıl Memleketimdeyim Hatay’da 💚 Deniz çok dalgalı, bu havada girilmez değil mi? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bencd carsaf gibi, karadenizin hircin dalgalarinin yaninda 1 2 Yorumla Medusanerede +1 yıl Sana havuz gelir burası 😂😂 Yorumla DewilTUYU +1 yıl Aynen oyle de olabilir, cok durgun denizde yuzmeyi pek sevmem zaten Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. en sevdiğim hatta birde yağmur yağmalı enfes oluyor 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl çok taşlı zaten.. mayo mu var üzerinde bikini mi 0 0 Yorumla
Odinaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Denizi görmedim hiç ama dalgalı olsada girerdim gorursem 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Neresi ki burası? Konyaaltı sahili mi yoksa 0 0 Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dalgasız denizde herkes kaptan 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 395 cevap paylaştı. Bana göre gayet sakin görünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen git belediye nin süs havuzun da yüz 0 1 Yorumla Medusanerede +1 yıl Belediyenin havuzu yok ki Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Üşürsün daha 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Antalya mı orası 0 3 Yorumla Medusanerede +1 yıl Hatay arsuz Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Son durumu merak ediyorım aslında şehri inşa etmeye başladılar mı? Yorumla Medusanerede +1 yıl Antakya’da evet konutlar yapılıyor amanoslara burası arsuz Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Girilmez evet 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 487 cevap paylaştı. girilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bencd carsaf gibi, karadenizin hircin dalgalarinin yaninda
Sana havuz gelir burası 😂😂
Aynen oyle de olabilir, cok durgun denizde yuzmeyi pek sevmem zaten
en sevdiğim hatta birde yağmur yağmalı enfes oluyor
çok taşlı zaten.. mayo mu var üzerinde bikini mi
Denizi görmedim hiç ama dalgalı olsada girerdim gorursem
Yüzme bilmiyorum ben denizi seyir ediyorum
Neresi ki burası? Konyaaltı sahili mi yoksa
dalgasız denizde herkes kaptan
Bana göre gayet sakin görünüyor
Sen git belediye nin süs havuzun da yüz
Belediyenin havuzu yok ki
Üşürsün daha
Antalya mı orası
Hatay arsuz
Son durumu merak ediyorım aslında şehri inşa etmeye başladılar mı?
Antakya’da evet konutlar yapılıyor amanoslara burası arsuz
Girilmez evet
Bi dene istersen ((:
Girilir...
Güzel bir manzara.
Boğulma ihtimalin olabilir
Hani dalga 😅
girilmez
Yuzulur
Çok dalgalııı?