Yüzme bilmiyorum ama acayip denize gidesim var saçma mı olur gitsem😄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçma olmaz yani gidebilir ama çok açılmaz mesela ya da sadece gezmek için de gidebilir. ben de yüzme bilmiyorum ama deniz tatillerini çok seviyorum oldukça veya mesela havuza da gidebilirler kişisel tercihe kalmış bir şeydir
Güvenlik önlemleri alındıktan sonra girilebilir. Cankurtaran varsa sıkıntı olmaz. Tabi suyun şakası olmaz. Bende bilmiyorum. Halbuki Silivri gibi sahil kesiminde yaşıyoruz. Serinlemek için gidilir. Güneşlenmek için gidilir. Bazı gevşekler Röntgenlemek için gider.
Mis gibi niye gitmeyesiniz yüzme öğrenebilirsiniz, ayaklarınızı sokabilir kumsalında yürüyebilirsiniz, izleyebilirsiniz, güneşlenebilirsiniz, piknik yapabilirsiniz bu fırsatlar varken gitmemek saçma 😌
Cevap
12Cevap
Muz varsa mutlaka muza bin. Ona muz mu deniyor ne deniyor bilmiyorum ama jdjdjd muz gibi bir bot bulursan bin işte ona jdjdjdj
Bence evet saçma olur ve yüzme bilmeyen bir arkadaşımı ben yanımda denize götürmem başıma bela olur :D
Kimse karada yüzme öğrenemez bir yerden başlamak lazım, denize gitmelisin yüzme bilen tecrübeli birisinden yardım alarak başlayabilirsin.
bende bilmiyorum ama gidiyorum 😂😂balik gibi cirpiniyom oldugum yerde yatiyom suyun icinde
Aynı ben
Saçma olmaz tabii ki ama yüzmek için gitmese çokça iyi olur yoksa sakat işler 😄
Neden saçma olsun ki kıyıda da suya girebilirsin herkes açılmıyor
Ben de bilmiyorum. Ama boyumu aşmayacak yere kadar giriyorum.
boyunu geçmeyecek yere kadar gitsin sorun olmaz yani
Yüznedikten sonra başka ne yapılır ki denizde :D ama gitmek istiyorsan git tabii saçma değil
Hayır olmaz. Boyunu geçmeyecek kadar girip serinleyebilir.
Yüzme bilmesende farketmez omuzlarına kadar girenler çok mu biliyor bende bilmiyorum ama bogulurcasina girerim yinede
Yüzme bilmiyorum saçmalık değil bana göre
Beline kadar gir bogulmazssin
Biri bize yüzme öğretsin 😄 saçma olmaz ya nolcak
Ayaklarını sokarsın sipisik diye
gel ben yüzüdüürüm sneı
Denizi izler köşede sap gibi
Tek başına gitme sadece.
Evet
boğulursun
Bende öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?