Tatil & Seyahat Ankara’yı sevem var mı? Hukukçu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşanır mı bu şehirde? Çok sıkıcı bir şehir değil mi sizce de? Ankara’yı sevem var mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 657 cevap paylaştı. Ben Ankara 'ya binlerce defa geldim ve maksimum hep 2 gün kaldım. O sebeple severim bu güzel şehri. Ama uzun süre yaşamak için ideal bir şehir değil. Günü birlik veyahut 2-3 günlük yaşanabilir. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hiç gitmedim ama sıkıcı bir yer gibi. Ben yaz insanıyım. Ankara 'nın ayazı meşhur derler. Denizi de yok 🙄 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yolum düşmedi küçük şehirde yaşıyorum burada da yaşarım herhalde 0 0 Yorumla
Kırmızıpandam Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben severim uzun yıllar yaşadım özlüyorum hatta. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç gitmedim ama gezmek için gitmeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla