Tatil & Seyahat Ankara da bildiğiniz güvenilir günlük kiralık daire/apart var mı? bazısorular12 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğitim için Ankara ya gideceğim nişanlımla kalmak için güvenilir bir daire arıyorum önerebileceğiniz bir yer var mı acaba? Güncellemeler+1 yıl bilgisi olan var mı Ankara da bildiğiniz güvenilir günlük kiralık daire/apart var mı? Cevapla Eğitim Soruları Nişan Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl güvenilir derken götüüüü kaybetmeyelim diyorsun 🤣🤣 0 1 Yorumla bazısorular12 +1 yıl Kaybettin sanırım tecrübelisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Golden house eski işletme sahibi olsa gitme derdim ama şimdiki işletme sahibi düzgün birisine benziyor kızılay olgunlar da jolly jokerle bitişik bine 0 4 Yorumla bazısorular12 +1 yıl Eski sahibi hangi konuda sorun çıkarmıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zamanlar kalmamıştım ama pis falan diye yorumlar vardı bu sahibi ile daha dün görüştüm baya ilgili birisi ayın 25 26 arasında bende kalıcam engelli olmama rağmen ayarlama yapmaya çalışıyorlar Yorumla bazısorular12 +1 yıl Ya ço teşekkür ederim bakacağım peki nişanlıyız ama sorun ederler mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otel değil orası apart tarzı düşünün sorun edeceklerini sanmıyorum içeride resepsiyon da sürekli birileri var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kötü yorum yok sizde bakabilirsiniz 0 5 Yorumla bazısorular12 +1 yıl ya resim tam görünmüyor da ismi nedir acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara günlük apart Yorumla sorucu060606 +1 yıl sen Ankara'da mısın yorumcu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sizin için araştırıp baktım Ankara 'da olsam daha iyi araştırdım ama değilimBen Samsunluyum nkara olmak İyi de çok soğuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *Ankaralı* Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Netten yaz bulursun İstanbul olsa söylerdim 0 3 Yorumla bazısorular12 +1 yıl ya var da yorumlar çok kötü Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Zaten bir çoğu seks için kullanıyor knka Yorumla bazısorular12 +1 yıl kanka işte düzgün yer lazım ya amaç o değil eğitim için kalacağız Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. @TayyarRA var mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Napcan günlüğü olm 0 2 Yorumla xhardBoy_ +1 yıl Güreş Yorumla bazısorular12 +1 yıl 3 aydır görmedik birbirimizi tanıdık biri de yok mecbur kalacağız 3 gün aklma başka yer gelmedi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnternette bak 0 1 Yorumla bazısorular12 +1 yıl baktımda düzgün yorum yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
güvenilir derken götüüüü kaybetmeyelim diyorsun 🤣🤣
Kaybettin sanırım tecrübelisin
Golden house eski işletme sahibi olsa gitme derdim ama şimdiki işletme sahibi düzgün birisine benziyor kızılay olgunlar da jolly jokerle bitişik bine
Eski sahibi hangi konuda sorun çıkarmıştı
O zamanlar kalmamıştım ama pis falan diye yorumlar vardı bu sahibi ile daha dün görüştüm baya ilgili birisi ayın 25 26 arasında bende kalıcam engelli olmama rağmen ayarlama yapmaya çalışıyorlar
Ya ço teşekkür ederim bakacağım peki nişanlıyız ama sorun ederler mi
Otel değil orası apart tarzı düşünün sorun edeceklerini sanmıyorum içeride resepsiyon da sürekli birileri var
kötü yorum yok sizde bakabilirsiniz
ya resim tam görünmüyor da ismi nedir acaba?
Ankara günlük apart
sen Ankara'da mısın yorumcu
Hayır sizin için araştırıp baktım Ankara 'da olsam daha iyi araştırdım ama değilim
Ben Samsunluyum nkara olmak İyi de çok soğuk
*Ankaralı*
Netten yaz bulursun İstanbul olsa söylerdim
ya var da yorumlar çok kötü
Zaten bir çoğu seks için kullanıyor knka
kanka işte düzgün yer lazım ya amaç o değil eğitim için kalacağız
çay yolunda ng suits var kanka
Yok maalesef amasyadayim
@TayyarRA var mı
Napcan günlüğü olm
Güreş
3 aydır görmedik birbirimizi tanıdık biri de yok mecbur kalacağız 3 gün aklma başka yer gelmedi
İnternette bak
baktımda düzgün yorum yok
Yok be knk