Bana şu kadar gün yeter diyebileceğiniz ideal tatil süresi kaç gündür?

Bana şu kadar gün yeter diyebileceğiniz ideal tatil süresi kaç gündür?
Bence ideal tatil süresi kişiye göre değişir ama bana göre bence 1 hafta olabilir. çünkü tatil dediğiniz yer zaten bulunduğunuz yakın yerde yaptığınız tatil değildir yani çok uzaklara gitmek farklı bir yeri gezmek ve kafa dinlemek demektir bu yüzden de en az 1 hafta sürebilir ama 1 ay da sürebilir kişinin işine ya da kiminle gittiğine göre bütçesine göre bence değişir. yani aslında bunu kendisi belirler bir kural yok ideal diye.
Gittiğin tatilde.. kimi zaman bir güne dünyalar sığar.. kimi zamanda bir hafta geçmek bilmez.. zaman kavramı insanın içinde yaşadığı duygularla ilgili.. on günlük harika bir yerde yapılan tatildense.. sevdiğim adamla kampta kaldığım bir geceyi tercih ederim.. tadı damağında kalır.. bir ömür , o tatil gibi.. o bir günü unutamazsın..
3-5 ay olmalı ahshdj
6 ay bana yeter😂
Cevap
18Cevap
En az 10 gün olmalı tam bi deşarj için.. En az 10 günü sadece ne yiyip ne içeceğini hangi aktiviteye katılacağını düşünerek geçirmeli insanlar.. Keşke elimde bir sihirli değnek olsa ve güzel ülkemin tüm insanlarını 10 gün ultra her şey dahil bir tesiste tatil yaptırabilseydim.. Belki yaşamayı nefes almak sanmazlardı o zaman.
Ben sürekli değil de yaz boyu aralıklı tatili severim. Tatile gidiyoruz diyelim, neşeli neşeli... dönerken çok hüzünleniyorum. Oysa aralıklı gidince tekrar tatile gitme fikri beni mutlu ediyor. Misal 2 gün, 3 gün, 5 gün, günübirlik falan derken 10 günü aralıklı aralıklı harcamak daha çok keyif veriyor. Tabii izmirdeyiz. Bunun nimetleri var. 5 günlük tatile uzağa gideriz, daha kısalara da yakına... Denize uzak memlekette otursak, hepsini tek seferde harcamak zorunda kalırdık
Benim açımdan ideal bir tatil süresi yok. Mesela geçen sene Balıkesir'e kaldığım zaman 1 hafta kalmıştım daha fazla kalacaktım ama o zaman anneannem hastalandığı için geri dönmüştüm kısasacı olumsuz durumlar harici süresiz diyebilirim.
Bence 5 veya 7 gün falan. Ama nereye gittiğine bağlı.
Ülke disiysa bir haftayi bir ay gibi yasamis oluyorum
Benim ideal tatilim şu anki ruh halim ile söylersem bir aydan aşağı değil 😅
Kolay kolay sıkılmam çok beğendiğim bir yer ise 1 ay gerisi değişkenlik gösterir
6-7 gün hoş ben karavan tatili yapmak istiyorummm günlerce ahah😄
Yolculuk ve dinlenme ile geçen günler hariç 3 gündür
1 hafta yeter sonra sıkılmaya başlarım hele seks yapacak partnerim yoksa
Herkesin tatil ihtiyacı farklı bence. Kişiye göre değişir. 🙂
1 hafta en fazla gerisi sıkıcı oluyor nedense evini özlüyor insan
Of gittiğim yere bağlı. Yalova severim tatil yeri olarak. En az 2 hafta.
Bizimkiler 30 gün ayarlıyor Diyorum ki 30 gün çok 7 olsa kafii ya
5 güne bile dünyaları sığdırabilirim.7 bile değil, 5, nett.
Beş günden sonrası sıkar. Bu yıl 7 gece, 8 gün aldım ama koylara da gideceğim her gün.
10gun yeterli oluyor bana
1 haftada anca kırılır kafalar.
1 ay ya da daha fazlasi
5 gün yeterli, sonrası sıkıyor
Aman bi gidelim de sjkhs
Dolu dolu geçecekse 3 gün bile yeter yani
Bence bir haftayı geçmemeli ya
15 gün 15 gün farklı yerlerde olsa bana yeter
Bir ay bana yeter gibi sanki
5 gün sonrası sıkılmaya başlanır
15 gün.
Bence bir hafta yeterli
Hep tatil olsa hiç sıkılmam
3 hafta 😅
Bir hafta en az.
7-10 gün idealdir
Sonsuza dek
Bir hafta
10 gün
1 hafta
365 gun
7 gece iyidir
15 gün
1-2 hafta
1 ay 😀😂
3-5 gün arası
10 gün şart
2 hafta
7 gün :D
15 gun
1 gün
3 ay
4 gün
5 gün yeterli.
2 hafta
Bence yılda iki kere 6 aylık tatil en ideali.
1 hafta
15 gün olmalı
Bir ay🤣
1 hafta ideal agam
5-6 gün sonra bayar
Bence en az 10 gün
1 hafta yeterli
1-2 hafta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?