Tatil & Seyahat İstanbul'da kiralik ev fiyatlari en uygun ne kadar iş durumu falan nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bu donemde İstanbul'a tasinmak mantikli mi en uygun evler ne kadar birde iş bulabilirmiyim is durumu nasil Güncellemeler+1 yıl erkekler mesaj atip rahatsiz etmesin not. İstanbul'da kiralik ev fiyatlari en uygun ne kadar iş durumu falan nasıl? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. ş var ama kira pahalı 0 0 Yorumla
GüneyinEnHizlisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Eğer minimum 20k ve üzeri kazanmayacaksan mantıklı değil burada yaşamak. Kiralar aldı başını gitti çünkü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 k ve uzeri hangi isveren verir ki asgari ucret 8 bin Yorumla GüneyinEnHizlisi +1 yıl O zaman hiç bulaşma derim. Mantıksız yani. Ne yiyip içeceksin sadece kiraya mi calisacaksin. Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl 12-15k dan asagi ev yok. Rahat ve duzgun semtlerde 17-20k olmus. Hayat pahasi ucmus. Kalabalik ve trafik cellat gibi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 17 20 k taksitle ev alirim yuh yani Yorumla Eskizci +1 yıl Hadi ya? Nerde aliyorsunuz o evi? Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu dönem taşınmak mantıklı değil 7/8 bin liradan başlıyor kiralık evler ( harabe evler ) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl cidden asgari ucret 8 binken kiralar nasil 8 binden baslar anlamiyorum firsatci olmus insanlar Yorumla KaraMizah34 +1 yıl İnsanlardan kaynaklanmıyor ev yok İstanbul'da her taraf mülteci dolu. Yorumla Soran +1 yıl biz kendi ulkemizde multeci olmusuz zaten Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Maalesef öyle o zaman yarın bizi bu hale getirenlere karşı sandıkta tepkini göster Yorumla Soran +1 yıl gostericez de kime verelim pkk yla masaya oturan chp ye mi Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Öcalan'ın kardeşini TRT'ye çıkartan, Öcalan'ın mektuplarını mitinglerde okutanlara vermede kime verirsen ver :) Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İş var ama önemli olan tek maaş ile gecinenilmek yoksa çok zor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl tek yasayan biri gecinemezmi kira fiyatlari en uygun kactan baslar Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Vala evin durumuna göre 7 binden başlıyo die biliyorum birde semt önemli Yorumla Soran +1 yıl semt benim icin onemli degil en uygun neresiyse olur Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Vala istanbulun girişi ve çokışı daha uygun olur die biliyorum gerci heryer değerlendi Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Hayret bu soruyda mesaj mı atıyorlar 😂😄 Yorumla Soran +1 yıl atmazlarmi kendi ulkemin insanindan utaniyorum cidden abazalar Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ahhha aman boşverin ya takmayın Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl en aşağı 10 bin diyebilirsin. yeni taşındım. fiyatlardan haberim var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yuh ya asgari ucret zaten 8500 Yorumla VaEputo +1 yıl 16 k 2+1 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İş bulursun da aldığın ücretle ev kirası geçinmek kolay olmaya bilir iyi düşünün 0 0 Yorumla
Doruk_Sonbahar Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Nereden, neden taşınıyorsun? Seni bulunduğun yerde rahatsız eden ne? Hangi alanda iş arıyorsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ordudan tasinicam is imkani yok burada birde kucuk yer is olarak bende bilemiyorum Yorumla Doruk_Sonbahar +1 yıl İş imkanı çok ancak bunun için ağır bedel ödüyorsun. Pahalı, havası kirli, trafiği iğrenç. Zengisen güzel bir şehir. Çalışmak için çok iyi bir şehir değilç Kiralar son dönemde uçtu. Yorumla Soran +1 yıl is imkani cok kiralar uygun olan bir il varmidir turkiyede Yorumla Doruk_Sonbahar +1 yıl İzmir nispeten daha iyi bence. Yaşamak da kolay. Yorumla
Myotherchance Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu donemde taşınmak mantikli degil kiralar uçuk. 0 0 Yorumla
FatihSayınn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl İstanbul’da Emlak ofisim var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kiralar nedir en uygunlari 😂 Yorumla FatihSayınn +1 yıl Uzun mevzular bunlar bu postun altına yazamam sürekli Yorumla Soran +1 yıl elinizdeki en uygun evin fiyatini soyleseniz yeterli Yorumla FatihSayınn +1 yıl 6 bin Yorumla Soran +1 yıl 6 bin kira + 1000 tl sigara 1500 de elektrik su artik battaniyeyle isinarak bir ay yemek yemeden yasarim herhalde 😂😂😂 Yorumla FatihSayınn +1 yıl Benim problemim değil maalesef Yorumla
sinan6334 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl İstanbul da geçinmek zordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl en azindan is gucu yuksek diye dusunuyorum Yorumla sinan6334 +1 yıl Mesleğin yoksa zor dur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ş var ama kira pahalı
Eğer minimum 20k ve üzeri kazanmayacaksan mantıklı değil burada yaşamak. Kiralar aldı başını gitti çünkü.
20 k ve uzeri hangi isveren verir ki asgari ucret 8 bin
O zaman hiç bulaşma derim. Mantıksız yani. Ne yiyip içeceksin sadece kiraya mi calisacaksin.
12-15k dan asagi ev yok. Rahat ve duzgun semtlerde 17-20k olmus. Hayat pahasi ucmus. Kalabalik ve trafik cellat gibi.
17 20 k taksitle ev alirim yuh yani
Hadi ya? Nerde aliyorsunuz o evi?
Bu dönem taşınmak mantıklı değil 7/8 bin liradan başlıyor kiralık evler ( harabe evler )
cidden asgari ucret 8 binken kiralar nasil 8 binden baslar anlamiyorum firsatci olmus insanlar
İnsanlardan kaynaklanmıyor ev yok İstanbul'da her taraf mülteci dolu.
biz kendi ulkemizde multeci olmusuz zaten
Maalesef öyle o zaman yarın bizi bu hale getirenlere karşı sandıkta tepkini göster
gostericez de kime verelim pkk yla masaya oturan chp ye mi
Öcalan'ın kardeşini TRT'ye çıkartan, Öcalan'ın mektuplarını mitinglerde okutanlara vermede kime verirsen ver :)
İş var ama önemli olan tek maaş ile gecinenilmek yoksa çok zor
tek yasayan biri gecinemezmi kira fiyatlari en uygun kactan baslar
Vala evin durumuna göre 7 binden başlıyo die biliyorum birde semt önemli
semt benim icin onemli degil en uygun neresiyse olur
Vala istanbulun girişi ve çokışı daha uygun olur die biliyorum gerci heryer değerlendi
Hayret bu soruyda mesaj mı atıyorlar 😂😄
atmazlarmi kendi ulkemin insanindan utaniyorum cidden abazalar
Ahhha aman boşverin ya takmayın
en aşağı 10 bin diyebilirsin. yeni taşındım. fiyatlardan haberim var
yuh ya asgari ucret zaten 8500
16 k 2+1
İş bulursun da aldığın ücretle ev kirası geçinmek kolay olmaya bilir iyi düşünün
Nereden, neden taşınıyorsun? Seni bulunduğun yerde rahatsız eden ne? Hangi alanda iş arıyorsun?
ordudan tasinicam is imkani yok burada birde kucuk yer is olarak bende bilemiyorum
İş imkanı çok ancak bunun için ağır bedel ödüyorsun. Pahalı, havası kirli, trafiği iğrenç. Zengisen güzel bir şehir. Çalışmak için çok iyi bir şehir değilç Kiralar son dönemde uçtu.
is imkani cok kiralar uygun olan bir il varmidir turkiyede
İzmir nispeten daha iyi bence. Yaşamak da kolay.
Bu donemde taşınmak mantikli degil kiralar uçuk.
İstanbul’da Emlak ofisim var
kiralar nedir en uygunlari 😂
Uzun mevzular bunlar bu postun altına yazamam sürekli
elinizdeki en uygun evin fiyatini soyleseniz yeterli
6 bin
6 bin kira + 1000 tl sigara 1500 de elektrik su artik battaniyeyle isinarak bir ay yemek yemeden yasarim herhalde 😂😂😂
Benim problemim değil maalesef
Aman aman sakın evler çok pahalı
İstanbul da geçinmek zordur
en azindan is gucu yuksek diye dusunuyorum
Mesleğin yoksa zor dur
Sakın gelme