Tatil & Seyahat Yaz mevsiminde yapmayı en sevdiğiniz şey nedir? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor dizi ve miskinlik Tatile gitmek Yüzmek Havuz kenarında kitap okumak Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaz mevsiminde yapmayı en sevdiğiniz şey nedir? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Somurtkan-Şirin_2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ugh ben yaz mevsiminden ve bir şey yapmaktan sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 704 cevap paylaştı. + Serin bir gölgede oturup gazoz içmek. Maden suyu da olur. 0 0 Yorumla
Nurelifalev Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Deniz gitmeyi seviyorum hiç denize gitmedim gideceğim 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evde oturup bir yandan çayını yudumlarken bir yandan da kitap okumak. 0 0 Yorumla
almirasert Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Eski bir yüzücü olarak su kuşuyum bayılır yüzmek olsun yaz kış yüzmek. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Tatil gibisi yok. Bir de kafa dengi birileri ile veya yalnız gidersen daha güzel. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cız bız, akşamları hava çabuk kararmadığı için ailecek teras keyfisi, dondurma. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tatile gitmek, yüzmek, akşam saatlerinde balkonda oturup müzik dinlemek. 0 0 Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Mavi keten gömleğimi, krem keten pantolonumu, taba deri ayakkabılarımı giyip şuursuzca gezmeyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Denize gitmeyi seviyorum kumsalda okumak ya da müzik dinlemek iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
BadeliAslı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl benim en çok sevdiğim şey yaz tatilinde yüzemekdir. 0 0 Yorumla
Asalet41 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Yüzme bilmiyorum belki bogulurum ondan🤪 şaka şaka boğulmak istemem Allah korusun ama yengeç olarak severem denizi 0 0 Yorumla
Vibiasabina Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Paran olacak, iznin olacak, işte o zaman kim tatili sevmez ki 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Akşam serinliğinde piknik yapmak çok güzel olur. 0 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil yapmak ve dondurma yemek 😋 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. Denizde yüzmek.Saatlerce çıkmam denizden 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tatile gitmek 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatile gitmek 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. tatile gitmek tabiki 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 740 cevap paylaştı. Yüzmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ugh ben yaz mevsiminden ve bir şey yapmaktan sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Deniz gitmeyi seviyorum hiç denize gitmedim gideceğim
Evde oturup bir yandan çayını yudumlarken bir yandan da kitap okumak.
Eski bir yüzücü olarak su kuşuyum bayılır yüzmek olsun yaz kış yüzmek.
Tatil gibisi yok. Bir de kafa dengi birileri ile veya yalnız gidersen daha güzel.
Cız bız, akşamları hava çabuk kararmadığı için ailecek teras keyfisi, dondurma.
Tatile gitmek, yüzmek, akşam saatlerinde balkonda oturup müzik dinlemek.
Mavi keten gömleğimi, krem keten pantolonumu, taba deri ayakkabılarımı giyip şuursuzca gezmeyi
Denize gitmeyi seviyorum kumsalda okumak ya da müzik dinlemek iyi hissettiriyor
benim en çok sevdiğim şey yaz tatilinde yüzemekdir.
Yüzme bilmiyorum belki bogulurum ondan🤪 şaka şaka boğulmak istemem Allah korusun ama yengeç olarak severem denizi
Paran olacak, iznin olacak, işte o zaman kim tatili sevmez ki
klimayı açıp uzanmak :D
Akşam serinliğinde piknik yapmak çok güzel olur.
Tatil yapmak ve dondurma yemek 😋
Hepsini bir arada yapabilirsiniz
Yüzmek tatile gitmek
Havuz kenarında kitap okumak.
deniz kum ve güneş
Denizde yüzmek.
Saatlerce çıkmam denizden
Tatile gitmek böylece hepsini yaparim
Kesinlikle tatile gitmek
Tatile hiç gitmedim 😔
Tatile gitmek
Tatile gitmek