Selam. Evet yapabilirim. tabi ki de 3 milyon dolar harika olur hayatımı değiştirirdim. zaten geriye dönüp baktığım zaman hayatım çok boş geçiyor genelde. bu yüzden de 3 yıl orada kalırdım sanırım ama en sevdiğim arkadaşım yok yani gerçek hayatta arkaaşım yok bu yüzden de bu açığı kapatmak için bir şey vermeleri lazım. mesela evcil hayvan olabilir ya da en azından bilgisayar çünkü ben arkadaş yerine bilgisayar tercih ederdim kesinlikle. her gün film izlersem zaten 3 yıl zaman geçirirdim. çünkü o para hayatımı değiştirirdi benim.
hatta aklıma çok güzel fikir geldi bu 3 yılda kitaplar yazardım belki onlardan bir şey çıkardı
Gece burası oldukça ürkütücü olur. Okyanusun ortasındasın ve yürübilecek bir mesafen bile yok. Deniz de fırtına çıksa dalga sesleri ile iç içe bir yaşam mücadelesi içinde olmak kulağa hiç iyi bir fikir gibi gelmiyor. Ben almayayım Teşekkürler 😃
Haber güvercini ve duman da yoksa ben yaşarim. Ben pazar günü sabah 8 e kadar uyumayı özledim. Akşam telefonu arabada bırakıp eve girmeyi özledim ekmek almaya telefonsuz gitmeyi özledim. Gece 2 de 3 te 4 te calmasin arkadaş..
Şeyy biraz korkunç😕 sanki her an suların içinden dev bir canavar çıkacakmış gibi duruyor ama güzel. Yaşarım da tek başıma yaşayamam. Yanıma sohbetini sevdiğim birini versen üç seneden fazla da yaşarım😉😊
tek başıma ya da benle aynı yaşta olan birileriyle falan kalsam korkarım belki fırtına çıkar taş düşer gibisinde ama ailemle falansa kalırım arkadaşlarıma da kalırım ya
Arkadaş ve 10 milyon dolar yerine internet, tablet, yemek, kıyafet özetle normal bir şekilde yaşamak için gereken şeyleri versinler 3 yıl değil hayatımın sonuna kadar kalayım orada tek başına.
Arkadaşa gerek yok her ihtiyacım karsilansin bir iki hizmetçi kayha falan da versinler tamam değil 3, 10 yıl kalırım bir de ödülü 100 milyon dolar yapalım 🤣🤣
Kalabilirim tabi ki bi de üzerine para mı verecekler ne güzel. Sevdiğim kişilerle kalabilirim. Acaba 70 - 80 lerde genç olsam nasıl olurdu diyorum. Ah ahh 😅 sen kalabilir miydin.
Paraya pek gerek yok. Ama internet olmalı. Bir tekne şart. Sonrası seve seve.. Hee bir de kaydırak olursa sürekli kaya kaya denize atlayım güzel olurdu. 😇