Selamlarr üyecanlar,
Biraz yatıp yuvarlandıktan sonra, güneşli havayı görüp kendimi dışarı attım. Dün de gezmemişim gibi hunharca gezdim.😍
Peki sizler ne yapıyorsunuz?

Selamlarr üyecanlar,
Biraz yatıp yuvarlandıktan sonra, güneşli havayı görüp kendimi dışarı attım. Dün de gezmemişim gibi hunharca gezdim.😍
Peki sizler ne yapıyorsunuz?
Tatil günlerini hava güneşliyse dişarda sevdiklerimle geçirmeyi severim.. bazende yalnızlığımı dinlemeyi sevdiğim için kendi öz sağlığımı korumak için tek başına uzun uzun tehlikeli yerlerde yürürüm. Gözüm kararır "öfkemi" kontrol edemediğim durumlarda yanii... nadirdir😅
Tatilde evde olmayı seçiyorum çünkü her gün dışarıda olduğum için ev kıymetli oluyor. Hazır güneş yaz gelmişken senin keyfi balkonda yaparım, gezmeyi de sahili ayrı keyif tabii onu araya sıkıştırıyorum...😉
Ben evciyim ya dışarıda geçen zamanı boşa geçmiş sayıyorum resmen. Evde uzanıp bir şeyler izliyorum bir şeyler yapıp yiyorum falan daha iyi hissediyorum
Cevap
22Cevap
Maalesef tatil günlerini evde geçiriyorum ya da bazen de geziyorum tek başıma :D
Evde çıplak bir şekilde koşturuyorum mahallenin delisi gibi asdjdk
Niye çıplak 😅
Maşallah 😅
Sigara dumanı, Egzoz dumanı, gürültü yoksa eğer dışarıda olmayı seviyorum. Dışarıda nezih bir ortam yoksa evi tercih ederim.
kafama nerden nasıl eserse. Bazen evde çalışmama rağmen eve hasretmişim gibi hissediyorum, çıkasım gelmiyor
Evde kös kös oturmaktansa dışarısı iyidir. Hele ki birde cep telefonu ile yatıp kalkmayan insanlar var ise yanımda...
Bazen evde bazen dışarıda o an ki ruh halime bağlı.
Haydaaaaa
Moduma göre değişir. Güneşli havalarda evde duramam, yorgunsam falan evde vakit geçiririm.
Bu birazda havanın durumuna bağlı ama dışarıdan çok evi seviyorum...
Gezecek bir arkadaşım olursa gezmeyi severim yoksa evde dururum
Dışdardaydım sabah şu an evdeyim 2-3 saat sonra belki tekrar çıkarım
Bir günüm var onu da evde geçiriyorum
Moda sahilde geçiririm genelde
Param yoksa evde param varsa dışarıda
4 duvar arasında kalamıyorum
Bazen oturmayı, bazen gezmeyi
Evde geçirmeyi severim.
Duruma göre değişiyor
Evde.. Ekstrem durumda spor salonunda geçiririm.
Kafama göre genellikle evdeyim
Genellikle evde geçiririm
Evde
Ben evdeyim
Dısarıda gecirmek istiyorum ama hep evdeyim
tatil günleri köye giderim
Ev en iyisii
Hmm, moduma göre değişiyor... 🥰
Disari
Dışarda tabiki
Disarda daha cok
Dışarıda.