Gece çadır kurmayı planlıyoruz ama bana şu teklifi sundu eğer istersen istediğin gibi giyin zaten sakin biryer buluruz dedi bende ilk defa gidecem isteğimde var lütfen yargılamayın neyin ne olduğunu biliyorum sadece bilen akıl verecekler yazdın çevreme soramam burdan soruyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Eşimle bu hafta somu ilk kez deniz kenarına gidecez inşallah?
Eşinle böyle bi sosyal aktivite yapman ben hayatımda kampta falan kalmadım dogayla iç içe bence gayet güzel olur sakinlik falan bide rahat giyin demeside bence abartı degildir sen iyi hisset diye demiştir.
Anladım ama öyle olsa burada da ister benim teyzemin kızı ilk evlendi kapalıydı eşi ben kapalı olmanı istemiyorum dedi açıldı rahatta ama teşhirlik durumuda yok siz kapalımısınız evli misiniz
Valla ben dediğim gibi orta sondan beri kapalıyım benimde hevesim var görünce nefis istiyor ama eşim ne derece diyor bilmiyorum ben sunarım kabul eder etmez bilemem ama açık kişilerin eşininde mi fantazisi bu yani öylemi anlayım
Kızlar Ne Diyor
aşırı heyecanlı desem eşin bide rahat giyin demiş ne güzel tadını çıkar bence
Aşırı heyacanlı olan ne birde evet dedi ama ben tesettürlüyüm
Eşinle böyle bi sosyal aktivite yapman ben hayatımda kampta falan kalmadım dogayla iç içe bence gayet güzel olur sakinlik falan bide rahat giyin demeside bence abartı degildir sen iyi hisset diye demiştir.
Evet güzel olacak bizde ilk kez yapacağız ama işte ne kadar rahat olsamda insanlar olacak orada utanırım
Eşin niye bunu belirtti benımde kafama takıldı zaten eşinin yanında rahat olucan dimi?
Ben biraz üşengeçim ve suya da hiç girmedim öyle konuşurken o da rahat olursun sorun yapam bende yapmam dedi
Ben böyle rahat giyin diyen eşler ya da partnerlerin biraz teşhirciligi seviyo diye düşünüyorum yanlış anlama
Anladım ama öyle olsa burada da ister benim teyzemin kızı ilk evlendi kapalıydı eşi ben kapalı olmanı istemiyorum dedi açıldı rahatta ama teşhirlik durumuda yok siz kapalımısınız evli misiniz
Evliyim açığım ama böyle belirterek söylemeleri tuhaf değilmi
Yani evet ama sebeplerimi söyledikten sonra söyledi peki sizin eşiniz sizi böyle bir yerde baskılar mı ki
şu an hala istiyomu rahat giyinmenizi ve rahatlıkta kastı ne
Evet bir kere söyledi sonra konuşmadım rahatlıktan kastımı bana bırakıyor
Tadini çıkar ya he zaman gitmiyosunuz
Bende o şekilde düşünüyorum zaten sizde nasıl siz rahat mısınız peki
Evet rahatız eşim giyim kuşamima karismaz
Benimde eşim ilk defa dedi bunu ama normalde de karışmaz peki sizce ne yapmalıyım nasıl olmalıyım
Sen ne giymek istersin peki
Böyle imkan varsa ne giyilmesi gerekiyorsa onu diyorum aklımdan
Tesettürlüsun pek bı seçenek yok bence açık olsan Cook giyilecek sey var 😊
İşte bende tesetürlü değilde açık olarak düşünüyorum ☺️
Hmm ilgi çekici 😊 sınırlarını zorlayacaksn fanteznizmi var dicem ayp olmazsa 🙈
Nasıl yani fantezi derken
Böyle eşlerini rahat giyndirmeyi sevenler varda siz ne giymeyi dusunuyosunuz
Valla ben dediğim gibi orta sondan beri kapalıyım benimde hevesim var görünce nefis istiyor ama eşim ne derece diyor bilmiyorum ben sunarım kabul eder etmez bilemem ama açık kişilerin eşininde mi fantazisi bu yani öylemi anlayım
Evet seviyorlar yani eşlerinin açık giyinmesini sen ne giyceni hala demedin 😊
Ne giyeceğimi bilmiyorum ki ondan sordum eşin neden hoşlanıyor ki seni açık görünce başkalarına karşı
Yani anla işte belli eden şeyler
Valla anlamadım ☺️
Açık yani kuzum anla işte 😊 önemli olan eşinin izin vermesi ve senin ne giyecegin
Ben bikini düşünüyorum ya da altta şort üste bikini
Güzel olur fırsatın varken giy 😊 eşin istiyo baksana açılmani
Evet istiyor ama utanıyorum bende haliyle
Saçında açık olcak dimi
Yok başımı kapatım bikini giyeceğim güzel şallarım var onlarla şakamısın
Jsjsjs kafa gitti benim pardoon 🙈
Bencede
Ya hep türbanlısin diye kafamda profilin olduğu için öyle düşünüyorum hep eşinin hoşuna gider bence bikini gitmen kalabalık olur mu gittiğiniz yerler
Ordamsnnn?
Burdayım
yanls bisimi söyledim
Hayır ama yani bikini giyip başımı mı kapatacam o saçma oldu
Evet o an işim vardı kendimi veremedim yazmak için yazdim
Anladım peki sorun yok
😊 yanls anlaslmk istemem
Yok anlamadım ☺️
🌸🩷 teşekkür ederim arkadasim
Rica ederim
😊
☺️