Arkadaşlar merhaba,
Biz agustosta evleniyoruz, ve balayında nereye gitmek istediğimizi kararlaştıramadık. Sizce, buraya kesinlikle gidin, çok memnun kalırsınız dediğiniz bir il, ilçe, otel var mı? Bize biraz fikir verebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar merhaba,
Biz agustosta evleniyoruz, ve balayında nereye gitmek istediğimizi kararlaştıramadık. Sizce, buraya kesinlikle gidin, çok memnun kalırsınız dediğiniz bir il, ilçe, otel var mı? Bize biraz fikir verebilir misiniz?
İnstadan takip ettigim bi kadın esiyle baliye gitmis ve o kadar muazzam yerler ki.. tek gitseler cok pahaliya gelir ve o kadar gezemezlerdi ama @tatil diye bir sayfa var oradan ayarlayıp tur gibi biseyle gittiler yine aynı sekilde o sayfanın @Balayı diye sayfasıda varmıs buna bağlı. Kadının gidip gezdiklerini yaptıklarını görünce bayıldım bence bi göz atın
Harika bir yorum, teşekkür ederim, sevgiyle kalın
Rica ederim,, simdiden iyi tatiller dilerim 🌸🌸
Sapanca da bungolav yerlerine gidin ben oraya gotmek istoyorum veya Rize ye sen karadenizdeymişsin sapanca iyidir
Ben hiç gitmedim gitmek çok isterim
Evet Sapanca çok güzel, teşekkür ederim yorum için, sevgiyle kalın
Cevap
9Cevap
aydın disim palm wings beach resort. çook güzel bir otel. ve villa tipi odalar. devasa havuz deniz animasyon açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği. ama tam pansiyon alın. 2 tane palm wings var otel olanı değil villa tipi evleri olan. biz çok eğlenmiştik orada...
Balayı için, Antalya Voyage çok güzel olur. Ben giderken çok memnun kalmıştım. Ortalama 4 gecesi 60bin tl falan.
Evden çıkmayın balayı boyunca gece gündüz dinlenip dinlenip yapın o işi
😂😂😂 Tatili hak ettik ve abi, süreç çok yoğun
Butceye bagli. Para coksa antalya orta sekerlise durma gire kuzeye dogru cik. Hem eyleneyim hemde param az gitsin diyosan adalar
Karadeniz turu yapın bence :D
Karadeniz de yaşıyoruz zaten, yeteri kadar gördüğümüzü düşünüyorum, başka ne olabilir sence?
mavi tur kalabalık o olmaz, ama kısa kısa ege turunu tavsiye edebilirim, Ancak Karadeniz'de yaşıyorsanız bile her yerini gördüğünüzü sanmıyorum iyi eğlenceler
mugla olabilir tayland bali antalya
İtalya veya İspanya
Aydın Didim var
Muğla fetiye
Muğla çok güzel bir yer
Balıkesir, muğla, antalya
@sovalye98 orasida ayrı güzel bilmezsin
Evde geçirin
Maldivler
Ah kuzucum, çok pahalı ya nasıl gideriz 😂
Assos
Burası nerede