Tatil & Seyahat Mayıs ortasında kamp yapılır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sahil kenarında denize girmeyi de düşünüyoruz Mayıs ortasında kamp yapılır mı? Cevapla Kamp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ardıçç Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Yapılır abla sen hangi kafadasın gözünü seveyim😂😂 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Denize girebilir miyiz? Yorumla Ardıçç +1 yıl Girilir tabikide sen nerde yaşıyosun Yorumla Soran +1 yıl Şu an burada fırtınalı yağmur yağıyor girilir mi gerçekten 😅 Yorumla Ardıçç +1 yıl Sen nerde yaşıyorsun gözünü seveyim nasıl fırtınalı yağmur Antalya 31 derece😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Balıkesir şu an fırtınalı yağmur var 😂😂🙂 Yorumla Soran +1 yıl Chrome dan bakabilirsiniz 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bildiğiniz şimşek falan çakıyor 😂😂 kış ayı gibi Yorumla Ardıçç +1 yıl Havayı boşverde orada deniz varmı😂😂😂 Yorumla Ardıçç +1 yıl Ege’yi bilmem ama Akdeniz bölgesinde denize girmeyeni tokatlıyorlar😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Merkezde yok 1.5 saat mesafe uzaklıkta ilçelerinde var 😂😂😂 Yorumla Ardıçç +1 yıl Bandırmaya gidicen o zaman😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayvalık, Burhaniye, Akçay güzel denize sahip 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bandırma'nın denizine mi girilir Allah aşkına pislik içinde leş gibi de kokuyor Yorumla Ardıçç +1 yıl Yağmurluysa girme denize Yorumla Soran +1 yıl Benim dediğim yerler mis gibi suyu berrak Yorumla Ardıçç +1 yıl Aaa ben be bileyim görende bandırmadan çıkmıyorum zanneder😂😂 Yorumla Ardıçç +1 yıl Doğrudur ben görmeden bişey diyemem😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😅😂bandırma da girilmez denize. Antalya tarafına yazın gelmeyi düşünüyoruz. Yorumla Ardıçç +1 yıl Beklerim gezdiririm sizi😂😂 Yorumla Ardıçç +1 yıl Ama ben Alanya’da yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Oralar kadar olmasa da fena değiller 😅 Yorumla Ardıçç +1 yıl Düşünüyoruz derken kim kim geleceksiniz Yorumla Ardıçç +1 yıl Güzel güzel☺️☺️😂 Yorumla Soran +1 yıl Fethiye tarafı düşünüyoruz geçen yaz Muğla akyaka tarafına gitmiştik Yorumla Ardıçç +1 yıl Antalya dedin az önce😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim ve ben Yorumla Ardıçç +1 yıl Fethiye Muğla’nın ilçesi😂😂 Yorumla Ardıçç +1 yıl Siz gezin o zaman😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Orayı bu yaz düşünüyoruz Yorumla Ardıçç +1 yıl Sevgilim dedin böyle bi dostu kaybettin😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Antalya tarafına da geçeceğiz 🙂 hep aynı yere kurmayacağız çadırı Yorumla Ardıçç +1 yıl Güzel güzel Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim benim en iyi dostum, arkadaşım zaten onu kaybetmedikce sorun yok 😏 Yorumla
tvplus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl neden yapılmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Denize girilmez ama dimi Yorumla tvplus +1 yıl Neden girilmesin :D :D Yorumla
zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Niye yapılmasın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hava kötü olur mu deniz kenarinda yapmayı düşünüyoruz Yorumla zigzig +1 yıl Kötü de olsa yapılır bence Yorumla Soran +1 yıl Denize giremezsek gitmeyiz ama Yorumla zigzig +1 yıl Giremezsen taşlarsın sen de Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 boşluğuma geldi Yorumla zigzig +1 yıl 😊Olur öyle Yorumla
_beyza_nur Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şahane olur bence 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hava kötü olursa denize girebilir miyiz? Yorumla _beyza_nur +1 yıl Hayır tabiki. Ama benim hayal ettiğim ormanda kamp Yorumla Soran +1 yıl Onu yazın zaten yapacağız şimdi de 1 2 günlük kaçamak yapalım demiştik ama denize giremezsek sevgilim gitmez Yorumla _beyza_nur +1 yıl Bence güzel bir ormana gitseydiniz şahane olurdu Yorumla Soran +1 yıl İkna etmeye çalışırım 😅 Yorumla _beyza_nur +1 yıl Hahaha hadi bakalım Yorumla _beyza_nur +1 yıl Şey de, beraber ormanda kamp yapalım. Yıldızları seyredelim. Sarılalım birbirimize Yorumla Soran +1 yıl Yemez 😅 gel eve bizim evin camından bakarız der 😂😂😂 Yorumla _beyza_nur +1 yıl Tam Türk erkeği hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle 😂 çiçek almak yerine 1 kilo kıyma alayım karnımızı doyuralim der 😂 biraz da odun Yorumla _beyza_nur +1 yıl Hajahaha ama haklı şimdi adam da. Kıyma da altın yerine geçiyor. Bu sana düğünde gerdan yerine göğüs eti takmasın kız Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah yok o kadar değil 😂😂😂 Yorumla _beyza_nur +1 yıl Ahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapılır abla sen hangi kafadasın gözünü seveyim😂😂
Denize girebilir miyiz?
Girilir tabikide sen nerde yaşıyosun
Şu an burada fırtınalı yağmur yağıyor girilir mi gerçekten 😅
Sen nerde yaşıyorsun gözünü seveyim nasıl fırtınalı yağmur Antalya 31 derece😂😂😂
Balıkesir şu an fırtınalı yağmur var 😂😂🙂
Chrome dan bakabilirsiniz 😂😂😂😂
Bildiğiniz şimşek falan çakıyor 😂😂 kış ayı gibi
Havayı boşverde orada deniz varmı😂😂😂
Ege’yi bilmem ama Akdeniz bölgesinde denize girmeyeni tokatlıyorlar😂😂
Merkezde yok 1.5 saat mesafe uzaklıkta ilçelerinde var 😂😂😂
Bandırmaya gidicen o zaman😂😂
Ayvalık, Burhaniye, Akçay güzel denize sahip 😁
Bandırma'nın denizine mi girilir Allah aşkına pislik içinde leş gibi de kokuyor
Yağmurluysa girme denize
Benim dediğim yerler mis gibi suyu berrak
Aaa ben be bileyim görende bandırmadan çıkmıyorum zanneder😂😂
Doğrudur ben görmeden bişey diyemem😂😂
😂😅😂bandırma da girilmez denize. Antalya tarafına yazın gelmeyi düşünüyoruz.
Beklerim gezdiririm sizi😂😂
Ama ben Alanya’da yaşıyorum
Oralar kadar olmasa da fena değiller 😅
Düşünüyoruz derken kim kim geleceksiniz
Güzel güzel☺️☺️😂
Fethiye tarafı düşünüyoruz geçen yaz Muğla akyaka tarafına gitmiştik
Antalya dedin az önce😂😂😂
Sevgilim ve ben
Fethiye Muğla’nın ilçesi😂😂
Siz gezin o zaman😂😂😂
Orayı bu yaz düşünüyoruz
Sevgilim dedin böyle bi dostu kaybettin😂😂😂
Antalya tarafına da geçeceğiz 🙂 hep aynı yere kurmayacağız çadırı
Güzel güzel
Sevgilim benim en iyi dostum, arkadaşım zaten onu kaybetmedikce sorun yok 😏
neden yapılmasın
Denize girilmez ama dimi
Neden girilmesin :D :D
Yapılır tabıkı
Niye yapılmasın
Hava kötü olur mu deniz kenarinda yapmayı düşünüyoruz
Kötü de olsa yapılır bence
Denize giremezsek gitmeyiz ama
Giremezsen taşlarsın sen de
😂😂 boşluğuma geldi
😊
Olur öyle
Şahane olur bence
Hava kötü olursa denize girebilir miyiz?
Hayır tabiki. Ama benim hayal ettiğim ormanda kamp
Onu yazın zaten yapacağız şimdi de 1 2 günlük kaçamak yapalım demiştik ama denize giremezsek sevgilim gitmez
Bence güzel bir ormana gitseydiniz şahane olurdu
İkna etmeye çalışırım 😅
Hahaha hadi bakalım
Şey de, beraber ormanda kamp yapalım. Yıldızları seyredelim. Sarılalım birbirimize
Yemez 😅 gel eve bizim evin camından bakarız der 😂😂😂
Tam Türk erkeği hahahaha
Kesinlikle 😂 çiçek almak yerine 1 kilo kıyma alayım karnımızı doyuralim der 😂 biraz da odun
Hajahaha ama haklı şimdi adam da. Kıyma da altın yerine geçiyor. Bu sana düğünde gerdan yerine göğüs eti takmasın kız
Ahahahah yok o kadar değil 😂😂😂
Ahahaha
Beni de götür