bu sıra çok bunalımdayım.. her şeyden yana sıkıntılarım var ve iyice depresyon moduna giriyorum diyebilirim. İstanbul'a yakın 1-2 günlük kafa dağıtacağım, huzur bulacağım bir yere ihtiyacım var. para problemim yok. nereleri önerirsiniz?

bu sıra çok bunalımdayım.. her şeyden yana sıkıntılarım var ve iyice depresyon moduna giriyorum diyebilirim. İstanbul'a yakın 1-2 günlük kafa dağıtacağım, huzur bulacağım bir yere ihtiyacım var. para problemim yok. nereleri önerirsiniz?

Ben de geleceğim güzel kardeşim. Onunla vakit geçirmek için... :( Canımı yakacak yine pis ama :)
Sahilde gez git kafa dolaş. Yakınlarına demişsin ama yine söyleyim. Kadikoy sahili vs iyidir oralar. Umarım toparlarsın.
Cevap
31Cevap
Kartepe'de çok güzel yerler var, oralara gidebilirsin.
Git iznik Gemlik kucukkumla tarafına full huzur insanlar ile iki sohbet et
nasıl bısey ıstıyosun soyle ben soylım sana ben kampa gıdıyorum bazen
Beykoz tarafları veya sultangazi alibeyköy barajı parkı. Veya veya Göztepe ÖzgürParkı.
-kartepe (kocaeli) olabilir bungalov kiralarsın müstakil doğa ile başbaşa müthiş..
Karar verince bana da söyle bana da böyle bir şey lazım... Aklımı kaçırmadan bayramı değerlendireyim
Orada güzel yerler var mı
Silivri gümüşyaka taraflarına git havası güzel yazlığımız var orada
10 yıldır Silivride yaşıyorum hiç de öyle değil bence 😅
😅evet, Çok güzel çok sakin yer ama bilmiyorum ya ben uzun süre buradayım diye belki böyle hissediyorum bazen. Ama sevilir gerçekten istanbulun diğer yerlerine göre çok iyi sakinlik
Ayy ne guzel bende biyerlere gitmek istiyorum ama ne param var nede özgürlük...
Ağva bak istersen gitmedim ama oralarda dağ evleri falan var bende İstanbul'dayım.
Merhaba konuyla alakası yok ama ben 25 yaşındayım sence tip olarak nasılım detaylı yorumlayabilir misin objektif bir şekilde alıngan değilim. Profil fotoğrafıma bakabilir misin?
Sapancaya gidebilirsin
Ben muğla tarafına gidiyorum
Sapanca tarafında çok güzel yerler var.
Şile Tekirdağ Mudanya
sapanca bungalow dkxkc
Bende arıyorum böyle bi yer.
Sapanca ya da Çınarcık
+1
agva ya da sapanca en guzel alternatifler
tek sen yalova termal tesisleri olabilir
şarköy e ya da demirköye gidebilirsin
Şile Ağva bungqlovlar özellikle River
Adalara gidebilirsin
Şileyi git kanka iyi gelir sana, benide götür
Şilece camping alanları var tavsiye ederim
Sapancaya gel
bolu
Bende aynısını diyordum:)
Varsa banasa söyler misinn
Riva veya sapanca
Ah ah deniz
Küçükçekmece
hangi yaka
Şile taragkari
Sakarya
Hereke- huzur
Karacaahmet mezarlığı bundan iyi adres bulanazsin
Maşukiye
Kadıköy
Şile
Sapanca
yer tavsiyen var mı?
Mekan çok var orada ama internetten yer ayırtma para gönderme dolandırı genelde. İnternettekiler
Yerine gidip basıp öyle anlaş
Ağvaya kaçıcaz biz
Sile
Amerika
Eskisehir
Şile iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?