Kapadokya! Birkaç yabancı ülke gezmiş olan ben hâlâ yanıbaşımdaki Kapadokya'ya gidemedim.

Kapadokya! Birkaç yabancı ülke gezmiş olan ben hâlâ yanıbaşımdaki Kapadokya'ya gidemedim.

Kapadokya. Bisiklete (MTB) bilmiyordum ve Kapadokyaya gitmek en büyük hayallerimden birisiydi. Şimdi paraşüt almak istiyorum ve alabilirsem yine gitme niyetim var, diğer türlü pek gideceğimi sanmıyorum.
Cevap
13Cevap
Bence türkiyenin bir çok yeri güzel, yabancı memleket biraz daha meraktan olsa gerek yoksa ülkemizde çok gezilecek yerler var.
Tabii ki Türkiye'de de çok var ama her insanın istediği yer farklıdır.
Orası öyle tabi, sen hangi ülkelere gittin, ben bükreş, petersburg minsk
ABD, birkaç Avrupa ülkesi ve Japonya'ya gitmiştim. Hepsini de çok beğendim ama insanın memleketinin verdiği his çok başka
Evet bu alışkanlıkla alakalı bir durum mesela, orada yaşasa insan mecburiyetten psikolojik olarak hazırlar kendini
Bende Kapadokya ya gitmek. istiyorum bana yakın zaten 😃
Mardin var. İstanbul'u genişçe gezmek olabilir sanırım. Ankara , Adıyaman, Şanlıurfa olabilir. Daha fazla vardır. Her köşesi cennet de zaman da imkan da yok şu an maağlesefğ.
Her yerine gittim bir daha gitsem fethiyeye giderdim
Bu hayat pahalılığında ve toplumsal şiddet ortamında bence hiçbir yer gezilmez.
Aynı durum benimde yurtdışına çıkmış olmama rağmen kapadokya ve derin kuyuya gidemedim ikisinide istiyorum
Ay Kapadokya tam bir masal diyarı gibi görünmüyor mu sence?
Öyle zaten bilir misin Çinliler burası için şarkı yazdı, seni seyahate götüreceğim isimli.. Mavi Türkiyr diye anılan şarkıda seni Romantik kapadokya ya götüreceğim diye söz var
Yaa hiç duymadım
Xper gelince atarım şarkıyı
Tamam
Çevirisi vardı video da sanırım öyle hatırlıyırum zaten.. Orijinalini anlıyorum ben ama belli kısmında anıyor Türkiye yi ve işte romantik Türkiye derken kapadokya oluyır klipte... Bayağı hoşuma gitmişti Çince şarkıların bazıları çok iyidir zaten
Uzakdoğu müziklerini ben de çok severim
Güzel oluyor evet Jay chou - Love confession mesela
Şarkıyı atayım xper geçti
Peki
https://youtu.be/_yqhI8HQlOE
İyisindir umarım bugün
Tabii teşekkür ederim sen nasılsın
Yorgun, yürüyüşten vs
Bu arada çok soft bir şarkıymış beğendim☺️
Güzeldir, Çince şarkıların bazıları çok iyidir eskiden dinlerken daha kolay anlardım sözlerini 😃
Ben yakının da oturuyorum gelirsen eşlik ederim🥰☺️
Teşekkür ederim
Ben de çok seviyorum Kapadokyayı
Kapadokya
Abant
Gaziantep
Bodrum
Kapadokyaya gidemedim ya
Kapadokya bana 50 km her zaman gidiyorum
Kayseri'de misin
Hayır
TKP edebilir misin
Hatay'dı 😐
😞
Antalya ve mugla
Kapadokya çok güzel yer agam
Nişanlımla Kapadokya'ya gitmeyi hayal ediyorum.
Ne güzel. Balona binmek çok romantik olur
İnşallah, Allah nasip eder.
İstanbul, Ankara , İzmir'e gitmek isterim
Kapadokya, Uludağ
Çanakkale
İstanbul ve Antalya
Malatya.
Ordu
Konya..
Kapadokya
Mersin/tarsus
Karadeniz