Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumlu olunursa güzel olur ama içlerinde birisi hep benim dediğim olsun diyip trip yaparsa sıkıntı olabilir. Herseye rağmen keyfinizi bozmayın, ben bu tür kalabalık durumlarda benim için farketmez der çıkarım. Iyi tatiller. Ben de bayram haftası Antalya ya bungalov da kalmaya gidiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılUyumlular tanıdığım kadarıyla hepsi öğretmen bu arada ben de dahil 😊 Bizde muğlada olacağız. Sizede iyi tatiler
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle iyi eğlenceler diliyorum. Organize eden kişi sen olunca sorun çıkartacak olana gelme diyebilirsin. Villa tercih etmen de çok iyi olmuş. Biz de villa bakıyoruz yaz dönemi için, hangi siteden yaptırmıştın.:) çekemeyen, mutsuz evlilikleri olan kişileri takma sen gönlünce eğlen
020 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkürler cidden 🙏🏻 Bu arada villavakti güvenilir ben 2 yıl öncede oradan villa tutmuştum. Ama evcil hayvanınız varsa iyice sorun soruşturun başta kabul edip sonradan eve almayız bahçede kalsın diyenler olabiliyor.
- +1 yıl
Yorumları sildim dediğin için göremedim ama birçok kişi 'eşin nasıl izin veriyor, bu ne rahatlık, sen eşini nasıl yalnız bırakabiliyorsun' blablabla sormuşlardır mutlaka değil mi, villasepeti kullanıyordum ben evcil hayvan kabul etmiyor birçoğu, daha önce kaldığın evlerin linkini atabilir misin?
Soran+1 yılÖyle sorularda var ama ayıp şeylerde yazan olmuş. Onları filan hep sildim. Bazı insanların ruhu çok pis gerçekten. Bu arada sadece bir tane villa tuttum. Oda link aşağıda geçen yıl otelde kalmıştım kemerde
https://www.villavakti.com/tr/villaoasis- +1 yıl
Villanın eşyaları biraz eski mi kalmış? Daha güzel dekore edilebilirdi sanki :)
Yine buraya mı gideceksin?
Soran+1 yılBiz çok kalabalığız ve köpek kabul ettikleri için tutmuştuk yine de memnun kaldık. Şu an başka villaya bakıyorum denize yakın ve deniz manzaralı filan.
- +1 yıl
Daha modern ve şık villada kalmak insanın içini açıyor gerçekten ama inan ki. Yer kriterin var mı peki?
Soran+1 yılVilla fotodakinden daha iyi aslında bu yıl muğlada olacağız yine ama gezeriz hep çok girmeyiz villaya
- +1 yıl
Daha iyilerini görsen bir daha Oasis aklına bile gelmezdi :) Kayaköy'den villa önereyim mi
Soran+1 yılYok zaten ne villalar var görüyorum 😂 üstelik fiyatı oasis ile aynı ama o zaman bir de doluydu her yer sınırlı zaman vardı
- +1 yıl
Nutkun tutulacak bak 😅
Soran+1 yılKayaköy uzak
Soran+1 yılat ama belki cok begencez
- +1 yıl
ya da bir adada villaya ne dersin?
Soran+1 yılAda olmaz da bu villa sepeti güvenilir değil mi ucuzmus cunkh burada
- +1 yıl
Attığım villada kaldım ben iki sene, senin attığın siteyi inceledim de çok uçuk fiyatlar ya
Soran+1 yılBen güvendiğim için oraya bakıyorum dolandırılan çok oluyor çünkü
- +1 yıl
Dm atabilir misin
- +1 yıl
Birkaç link ve fotoğraf atıcaktım
- +1 yıl
+1 yılTabii ki arkadaşların kafa dengi ise güzel sohbeti muhabbeti varsa tatile doyum olmaz
Yani mesele sadece gidip tatil yapmak değil, anlayışlı insanlarla sohbeti muhabbeti Güzel insanlarla çok çok daha tatlı ve renkli olacaktır
İyi tatiller diliyorum 😇🙏02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle en çok aksam oturup yapacağımız goygoyu düşünüyorum zaten tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBenim eşim de tanıdığım onun da tanıdığı arkadaşlarımla kız kıza gitmeme karışmaz tek arkadaşımla tatile gitmişligim var ama tatilde doğru düzgün tanımadığım samimi olmadığım zorlama dediğim bir grupla rahat edemezdim gibi geliyo tercih etmezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBizimki zorlama değil aslında 5 öğretmeniz ve rahat tipler öyle mıymıytın insanlarla gitmem zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılKız kızaysa eğlenceli olur tabiki özendim ya bizi tatile götürecek yok ki
Tatilin keyfini doyasıya çıkarın33 Yorumla
Soran+1 yılTanısıyor olsak alırdım ssni de heyecanlı insanlar istiyorum yanımda
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım düşünmen yeterli ❣️
- Tatil & Seyahat konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki kızlar ipin ucunu pek salmaz, tek gecelik ilişkilerle muhattap olmazlarsa mis gibi bir tstil olur. Hem bu bahaneyle yeni insanlarla tanışıp samimiyet kurabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılYok hiçbiri öyle kızlar değil. Hepsi mebte öğretmenlik yapıyor bir defa Öyle kızlarla zaten ben gitmem ama 5 kız tatile gideceğiz deyince neden herkesin aklına ilk bu geliyor. Yani kızkıza tatile çıkan her kız böyle azıtıp kudurmuş tipler mi anlamdım valla ben dr mi gariplik var sizde mi
- +1 yıl
Aşkom valla kızları bir körükleyen çıkınca o kadar şaşırıyorlar ki aklın şaşar. Buna benzer bir durumu bende yaşadım çünkü hiç beklemediğim insanlar çok saçma sapan davranmıştı
Soran+1 yılValla arabada brn de villayı kiralayan da benim öyle yapan olursa hadi yallah derim. Ben öyle ortamlardan oldum olası nefret ederim. Bekarken de sevmezdim
- +1 yıl
Diğer kızlarda sonuçta arkadaşlarının arkadaşı eğer kötü niyetli kişiler olsa bence anlaşılır hiç dahil edilmezdi. İyi eğlenceler şimdiden
Soran+1 yılYok ben tanıyorum az çok öyle değiller hatta evlenmek isteyip düzgün aday bulmadığı için evlenemeyen kızlar. 2 arkadasıma ben bile arıyorum düzgün erkek ama yok
- +1 yıl
Dediğim gibi o zaman sıkıntı olmaz kafa dengi insanlarla eğlenceli olur
+1 yılBiz de tatile köye gelelim, inek sağıp tavuklara yem atalım anca. Ben de 5 kızla birlikte tatile gitmek isterdim fakat beni kimse kabul etmez 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim köyde iş yok eşimin köyünde var bekliyorlar ama gitöiyorum yıllarda köyde çalışmak için okumadım sonucta
- +1 yıl
Köyde tatil deyince şalvar giyip ahıra gireceğini düşünmen çok hoş 😄
Fakat öyle olmuyor. 1 haftalık bir kafa dinleme güzel olabilir. Fakat asla villa kiralamayı tutmaz
Soran+1 yılYok benim eşiminkinde fındık topluyolar çok zor ve kötü tüm kış çalışıpbirde orada çalışmak ölüm benim için
- +1 yıl
Karadeniz olunca iş olmayan tek dönem kar yağdığı kış aylarıdır herhalde.. Tabi dışarıda lapa lapa yağan kar, içeride sıcacık evde oturup soba yakıp, Karadeniz manzarasına karşı çay içmek ayrı bir keyif olabilir. Zevk meselesi..
5 kız çılgın bi tatil olmaz kusura bakmayın. 5 erkek de çılgın tatil olmaz. kimse 5 kişinin arasına katılmak istemez. kız kıza geçireceğiniz bir tatil olacak muhtemelen
02 Yorumla
Soran+1 yılO size göre öyle bizim için eğlenceli illa kızlı erkekli ortam olmasına gerek yok
Biz 3 kız 2 erkek gitmiştik çılgın bi tatil olmuştu, 5 kızla daha da mükemmel olur
31 Yorumla
Soran+1 yılBen de eskiden eşimle sevgiliyken tatile giderdim o da çok eğlenceli oluyordu. Aslında tatil genel olarak eğlenceli 😅
+1 yılEğlenceli bir plan gibi göründü gözüme umarım fikir ayrılıkları yaşayıp tadınızı kaçıranlar olmaz grup içinden
12 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda bu çok oluyor bnde bundan korkuyorum ama hiç umrumda değil gelme derim ben organize ettim birazda 😅
- +1 yıl
Ufak tefek pürüzlere takılı kalmazsanız sorun yaşamazsınız🙏🏻
+1 yılTanımadığın insanlarla tatil yapmak ne kadar keyifli olur bilemiyorum ama size iyi tatiller güzel eğlenmeler şimdiden
12 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıklarımdan hayır cıkmadı valla en azından hayal kırıklığı olmaz ve kimse mıymıytılık yapamaz. Zaten arkadasımın arkadası bir çoğu
- +1 yıl
O zaman şimdiden güzel tatilleriniz olsun tadını çıkartın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen full tanıdığım insanlarla gitmeyi tercih ederdim. Ağustos sonu için Bodrum planım var. Zaten Kıbrıs’ta okuduğum için genel olarak tatil gibi geçiyor 🤣
113 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık sıkıntı bence trip atabiliyor ben bir denedim kafayı yedim 😅
Soran+1 yılBu arada kıbrısa eşimle gitmeyi dusunuyoruz
Cevap sahibi+1 yılTanıdık dediysem rastgele değil mesela en yakın arkadaşımla olabilir :) kendisiyle birlikte yaşıyoruz zaten o yüzden sorun olmaz :)
Kıbrıs’ta girne tarafları tatil için güzel ama tavsiyem Haziran başı gelin ya da eylüle bırakın. Temmuz Ağustos rahatsız edici bir sıcak oluyor burada keyifli geçmez.
Soran+1 yılHaziran ile eylülde ben calısıyorum Temmuz Ağustos tatil bizim ama ara tatil olabilir tesekkürler öneri için
Cevap sahibi+1 yılMağusa'da @mefrel
Cevap sahibi+1 yıl@mefrel Yani çok değil ama idare ediyorum. Dün akşam arkadaşımla sıkıldık. Çıkıp kahve ya da alkol içmekten başka seçenek olmaması bizi biraz daralttı. Gerçekten böyle bi problem var yani. Pahalılık da fena. Pek hoş değil. Havalar ısınsın da enerjimiz yükselsin diye bekliyorum yani. Sen nerde okuyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@mefrel Aynen öyle. Havalar ısınsa biraz daha iyi hissedeceğiz de bir türlü ısınmadı bu sene. Geçen sene bu zamanlar terlikle dolaşıyorduk. dün hırka üstüne mont giydim çıkarken.
Cevap sahibi+1 yıl@mefrel :( ne desem bilemedim. Aynı şehirde olsak bi kahve içelim derdim de mağusadayım ben :(
Birbirini fazla tanımayan 5 kız mı eğlenmek bence biraz zor herkes farklı düşüncelerde ve kaprisliyse çekilmez 😂
00 Yorumlaİyide niye araba ile gidiyorsunuz arızası var kazası var belası var. Binin otobüse gidin.
05 Yorumla
Soran+1 yılEşim bir ondan tırsto ama araba hem daha güvenli acil bir şey olsa baska sehirde biner geliriz birde daha uygun fiyatlı
Soran+1 yılDoğru ama geze geze gideceğiz belki bir iki gün başka şehirlerde konaklarız filan araba en iyisi bnce
Soran+1 yılZaten 2-3 şoför olacak aracta
+1 yılAbla arkadaşlarını da direkt gömmeseydin keşke. Tercih meselesidir belki bulamamak değil de
05 Yorumla
Soran+1 yılYok knk bulamıyorlar bnde arıyorum düzgün adam yok hep takılalım kafasındalar
- +1 yıl
Heğmm, anladım o halde
- +1 yıl
Zamanı gelmemiştir, geldiğinde onlar da sss edemez merak etmeyin, hayırlısı bulsun inşallah hepsini de, yormayana denk gelsinler🐣💙
Soran+1 yılAmin insallah allah isteyen herkese hayırlısı olsun. Onların işi gücü yerinde yaşları da ideal artık istiyorlar yani
- +1 yıl
Ne güzel. İnşallah inşallah. 💙
Deniz henüz ısınmamıştır hangi şehire gideceksiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılTemmuzda gitcez mugla tarafı
+1 yılYani eşimi bırakıp arkadaşlarımla tatile gitmem. Gitsem eglenmem aklım onda kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılSonsuza kadar ayrılmıyoruz max 1 haftalık bir olay
+1 yılİyi eğlenceler size, ben de bulamadım eş, ama evli olsaydım eşimle giderdim sanırım tatile.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla da gideceğiz ve sürekli gidiyoruz her haftasınu yakın illere kaçamak yaparız bayramda 3 şehire gideceğiz. Eşinle gitmek tabiji daha güzel ama bu yıl sıfır araba aldığımız için iki kişi tatil çok oluyor ben tek gitcem o yüzden
+1 yılGayet iyi olcağı kesin gibi görünüyorr eşin de onay veriyorsa çılgınlar gibi çoşunn
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim
- Tatil & Seyahat konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSüper bir karar vermişsiniz iyi eğlenceler hanımlar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙋♀️
+1 yılKalabalık olunca illa sorun olur en iyisi kafanın uyustugu biriyle gitmek
00 Yorumla
+1 yıl2 3 erkek de alın yanınıza hemcinslerle yapılan tatiller garip gelir bana biraz
00 Yorumla
+1 yılEvli oldugun için en çok sana yarar bence deşarj olursun donusde yenilenmiş hissedersin
00 YorumlaÇokkk eğlenceli olur bence keşke bende gitsem öyle bir tatile çok güzel olurdu
00 Yorumla
+1 yılEğlenceli olur ama içkili ortama girerseniz sıkıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılOnlar için eğlenceli olacağı kesin ama seni bilemem
00 Yorumla
+1 yılMasumane bir tatil olur umarım iyi eğlenceler
00 Yorumla
+1 yılCok haklisin.. burdakilerin buyuk bir cogunlugu okuma ozurlusu ve geriye kalanin da buyuk bir cogunlugu yuksek dereceli pis sapik..
iyi tatiller ve iyi eglenceler01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cidden öyle ve kadının yalnız tatile çıkmasına ne kadar kötü gözle bakılıyormus hiç bilmiyordum
5 kızın yanında mutlaka 1 ya da 2 erkek olur kızların ortamında erkekler eksik olmuyo hix biz zaman o yuzden araniza katilacak o erkek cok sansli simdiden
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sizin nasıl kafalarınız var bu kızlar evlenmek isteyip doğru aday bulamadığı için evlenmeyen kızlar. Üstelik bizbize olalım diye daha ucuz olmasına rağmen otel değil villa tutuyoruz villaya erkek sokanı da villaya sokmam zaten
Soran+1 yılo senin tecruben ben o kadar tatile gittim hiç böylr bir şey yasamadım demek ki insandan insana değişen bir şeymiş
+1 yılBüyük sıkıntı bence tatil rezil gecme ihtimali yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGez eglen bende kocamdan ayrı kalmıştım 2 ay özlemiştim ama gayette mutluydum ara ara böyle şeyler yap
01 Yorumla
Soran+1 yılben 2 hafta ayrı kalamam hatta arada annmlere gidiyorm 3 günden fazla kalamıyorum ama tatilde 1 hafta durabilirim sanıyorum 😅
+1 yılKesin kavga çıkar😃
14 Yorumla
Soran+1 yılNe için kavga edelim sarkı söyle söyleye gidip gelicez 🥳
- +1 yıl
Çok kız olunca gruplaşma oluyor. Biri diyor onu yapalım biri diyor ben onu yapmam. Seni kullanıp yalnız bırakmasınlar da. Biliyorsun insanlar menfaatçi.
- +1 yıl
Müzikte bile anlayacaksın bunu. Lütfen sonucu buraya yaz.
Soran+1 yılOlur yazarım ama öyle tiplemeler değiller ayrıca isteyen barına gitsin isteyen istediği yere gitsin zaten ben onu bastan belirttim illa 5 kişi takılmak zorunda değiliz dedim.
+1 yılŞimdiden iyi tatiller😃😃
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
- +1 yıl
Neresi peki
Soran+1 yılMuğla düşünüyoruz
- +1 yıl
Siz hangi şehir
+1 yılNasıl güveniyorsunuz peki tanımadan
02 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadasımın arkadasına neden güvenmeyim
- +1 yıl
Genelde böyle kolay mı güvenirsin
+1 yılBence çok iyi 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya insallah pürüz çıkmaz 3 kişi
Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi ne güzel iyi tatiller
00 Yorumla
+1 yılGit tabiki mükemmel olur ☺
00 Yorumla
+1 yılEğlenceli olabilir tabii neden olmasın 🙃
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmuyor cunku görüşler ayri oluyor
00 Yorumla
+1 yılTanıştır bizi o zaman.
00 Yorumla
+1 yılNabalım koca bulamadılar ejdkkdkdkjsjs
00 YorumlaGayet eğlenceli olur.
00 Yorumla
+1 yılYa eşin gönderiyorsa helal olsun 😂
00 Yorumla
+1 yılParti var mı parti 😂
00 Yorumla
+1 yılHeyecan dolu olacaktır
00 Yorumla
+1 yıleğlenceli olacağı kesinn
00 Yorumla
+1 yılTadını cıkar anı yaşa derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız kıza eğlenceli oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılKızkıza ilk kez bu kadar uzağa gitcem hep ailemle veya sevgiliyken eşimle gittik ama bakalım bn de heyecanlıyım 😍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekar olanlar eve erkek de atmasın sonra?
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kızlar olmadıpını bilecek kadar tanıyorum ayrıca biz kızların dünyası erkek mi ya
Cevap sahibi+1 yılKızlarin dünyasının erkek olması gerekmiyor ki. Tatil sonuçta bu yapmak isteyebilirler diye dedim nasıl kızlar olduğunu bilmiyorum ki. Ama kocanın da aklına bu geldi muhtemelen ki rahatsiz olmuş sadece senkn evli olmandan
Soran+1 yılEşim yerine fikir üretmene gerek yok rahatsız olsa gitmemi istemez. Sadece goygoy yaptı
Cevap sahibi+1 yılBu kadar rahatsız olacaksan ne diye buraya soru açıyorsun? Eşinle konuştukların sende kalsın o zaman
Soran+1 yılUfak bir sohbetten nasıl bu kadar anlam çıkardınız şaşırıyorum sadece
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanımadığım insanlarla tatil yapmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur tabi kocanı aldatırsın diye dönüyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış yere yorum yaptım özür dilerim
- Tatil & Seyahat konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılBen gelsem olurduda Şu an bilemedim
00 Yorumla
+1 yılBenide alın
01 Yorumla
Soran+1 yılolur gel kızzzz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız gider kadın dönersiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAralarında beyaz tenli zayıf olan varsa alırım 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahah bune şiddet öfke
Suoer olur apsenhtine aldinizmi unutulmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden foto da 4 kişi var diğeri nerede
00 YorumlaMuhteşem olur
00 YorumlaOlurr
00 Yorumla
+1 yılevet eglencelı olur
00 YorumlaNerede çokluk orada b. o. k. l. u. k
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz
00 Yorumla
+1 yılMutlu tatiller...
00 Yorumla
+1 yılfazla kalabalık
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem