Balayı tatili için nereye gidebilirim?

Arkadaşlar merhaba. 24 Eylül de düğünüm var. Balayını eşimle gezerek yapmak istedik. 3 gün Çanakkale Geyikli. 3 gün Muğla Fethiye 5 gün de Antalya Side olarak düşündük. Onun dışında yolumuzun üzerinde illeri gezmek istedik. Ama sosyal medya da karşıma çok fazla Muğla çıkmaya başladı. Fethiye, Datça, Marmaris falan. O kadar çok aşık oldum ki. Köyceğiz diye bir yeri var çok hoşuma gitti. Fakat uzun lafın kısası. Arada bir kafam karıştı hep mi Muğla da kalsak ilçe ilçe gezsek diye düşündüm. Ama Muğla da en güzel yer neresi. Ve de çok iyi yüzme bilmiyorum ben. Hani iki adım atınca su boynuma gelmesin. Derin olmasını istemiyorumm. En meşhur yeri Ölüdeniz bildiğim kadarıyla. Çok derin mi nasıl. Ya da hangi ilcesinin denizi daha güzel. Bı de böyle şey otelden çok böyle müstakil evler pansiyonlar oluyo. Ve böyle sokaklarda tezgah da takı toka satanlar oluyo kasaba gibi öyle yerleri seviyorum. Önerebileceginiz yerler var mı konaklama için falan olsun yeme içme yeri olsun. Temiz sahili ve derin olmayan sahili olsun böyle güzel yerler önerir misiniz bana
Balayı tatili için nereye gidebilirim?