Tatil & Seyahat En sevdiğiniz ve gitmek istediğiniz ülke hangisi? Ruya_ozen Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Amerika Rusya Almanya Hollanda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz ve gitmek istediğiniz ülke hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Amerika tabi ki de benim en sevdiğim ülke bir gün gitmek isterdim ben https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4 0 0 Yorumla
avukatıyımm0640 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Bilmiyorum şu an öyle bir ülke yok ama İngiltere fena olmaz 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Amerika 🇺🇸 gerçekten ilgi çeken bir ülke ama iyi bir şehre gitmek lazım 0 0 Yorumla
docTR_who Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Hepsine gittim birçok kez☺️ tekrar tekrar gitmek istiyorum ama 0 0 Yorumla
Healop Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Açıkçası gitmek istediğim birçok yer var neden yaşadığımız gezegeni görmeden ölelim ki? 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Avrupa'nın her yerini karış karış gezdim neredeyse Hollanda'da da 2-3 sene kaldım 0 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Danimarka kanada veya herhangi bi İskandinav ülkesi 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İtalya. Floransa şehri. 1 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Atla gidiyoz Yorumla huwboy34 +1 yıl @frenchgirl16 :) Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl İtalya ya gitmek istiyorum böyle bir hayalim var 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kanada 🇨🇦 ya da ABD 🇺🇲 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Klasik olacak ama benimde amerika sanırım 0 0 Yorumla
Gloria00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl norveç 1 1 Yorumla Gloria00 +1 yıl ingiltere Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Almanya 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. İsviçre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Amerika tabi ki de benim en sevdiğim ülke bir gün gitmek isterdim ben
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Bilmiyorum şu an öyle bir ülke yok ama İngiltere fena olmaz
Amerika 🇺🇸 gerçekten ilgi çeken bir ülke ama iyi bir şehre gitmek lazım
Hepsine gittim birçok kez☺️ tekrar tekrar gitmek istiyorum ama
Açıkçası gitmek istediğim birçok yer var neden yaşadığımız gezegeni görmeden ölelim ki?
Avrupa'nın her yerini karış karış gezdim neredeyse Hollanda'da da 2-3 sene kaldım
Danimarka kanada veya herhangi bi İskandinav ülkesi
Canada İtalya İspanya
İtalya. Floransa şehri.
Atla gidiyoz
@frenchgirl16 :)
Reich'a gitmek isterim.
İtalya ya gitmek istiyorum böyle bir hayalim var
Milanoyu görmek istiyorum
Kanada 🇨🇦 ya da ABD 🇺🇲
Klasik olacak ama benimde amerika sanırım
Amerika, Fransa
fransa ispanya vs