İyi akşamlar 😄😄
Benim. belli zaten

İyi akşamlar 😄😄
Benim. belli zaten
Ben genelde Ankara 'da yaşıyorum Alanya'da yazlık var oraya gidiyoruz Niğde'de büyüdüm anneannem dedemin yanında yani onun dışında da birkaç gittiğim tatil bölgeleri var öyle çok da görmeyi istediğim bir yer yok ama sadece Ayasofya camii'ne gidip namaz kılmak isterdim
Eskişehir ve İzmire gitmedim gitmek isterim
Gidersin inşallah
İnşallah
doğası için Karadenizi Rize Trabzon görmek istiyorum. bir de Doğuyu görmek istiyorum özellikle kürtlerin kültürünü mentalitesini yaşamlarını yakından tanımak için
Cevap
37Cevap
Eskişehir'de yaşıyorum 17 şehri gezdim. Gezdiğim şehirler: İstanbul, Ankara , İzmir, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, Denizli, Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik, Çanakkale, Kırıkkale, Nevşehir, Aydın ve Yalova. Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin hiçbirine gitmedim. İlk defa Antalya'ya ve Muğla'ya, ikinci kez İstanbul'a ve İzmir'e gitmek isterdim.
Nasip olmadı maalesef. Trabzon, Artvin e gittim.
Gitmek istediğim Antalya , Muğla , Aydın İzmir ,
Geçerken Konya'ya da uğra 🤣😝
Bı kapını çalarım 🤣🤣
Oldu 😂
Erzurum Trabzon Bayburt Gümüşhane Alanya İstanbul Bilecik Malatyayı gezdim İzmir'i muglayi Antalya'yı kapadokyı ve Mardini gezmek isterdim
Kapadokya benim de. listemde var😄
Beraber gireriz inşallah ☺️
Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Rize, Ankara , Eskişehir, Nevşehir, Batum (Gürcistan'ın da olsa bir şehri olduğu için yazayım dedim.)
Benim istediğim yerlere gitmişsiniz,😄
Sivas da var. Nasıl unuturum üniversite okuduğum şehri? (Bu kadar benimsedim demek.) 😂
Ayıp olmuş 🤣
Karadeniz çoğu. Ben de Karadenizliyim zaten. Buyurun, bekleriz. 😊
İstanbul da vardı. Bak, düşündükçe aklıma geliyor. 😂
Tek tek gelmesi de 🤣
Bende Karadeniz'i çok istiyorum beni kendine çekiyor 😄
Acaba daha var mı? Düşündükçe aklıma geliyor. 😂
Siz nerelisiniz?
Eskişehir 😄
Orası da güzeldi. 😊
İstanbul, Ankara , Kapadokya, Antalya, Bodrum, Alanya, Muğla, Ayvalık, Amasra, Bolu, Bursa, Rize, Trabzon, Ilgaz, Kartalkaya, ben sadece tatil amaçlı gidiyormuşum meğer))) en çok gitmek istediğim Adanaydı, Hatay, Diyarbakır, Mardin tarafları.
İstanbul, İzmir, Akçay, Marmaris, Muğla, Altınoluk, Samsun, Trabzon, Bodrum, Bartın, Amasya, Amasra, Eskişehir İskenderun, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adana, Şanlıurfa. Bu kadar olması gerekiyor 🤔😀
Trabzon, Eskişehir, İzmir, İstanbul , sapanca, antalya, fethiye, Balıkesir
Teşekkürler
23 İl gezdim şu an en çok merak ettiğim gezmek istediğim Rize, Artvin, Diyarbakır.
Aynen benim de Rize
İzmir, Aydın, Antalya, Adana, Osmaniye, Denizli, Mersin, Ankara , İstanbul, Afyon 🙄
Bu yaz kısmetse Muğla ve Isparta'yı da eklemek istiyorum aralarına 😊
çok değil aslında hayalim hepsiydi ama olması van bitlis muş bingöl erzurum afyon konya İzmir uşak denizli manisa ağrı kayseri bunlara mardin ve amedi (diyarbakıri) da eklesem kabuldum
Saymadım ama geçen gün Google haritalardan mail geldi, CHP oyları gibi hep sahil kesimlerini gezmişim. 😃
Ankara , Nevşehir, Aksaray, Şanlıurfa, Mardin, Bitlis, Antalya, Mersin, İstanbul, İzmir, Afyonkarahisar, Konya
Çanakkale, Bursa, Bolu'yu eklemeyi unutmuşum.
Karadeniz hariç tüm bölgelere gittim, çok şehir gezdim ve artık sayamadım, baya çok yani. O yüzden Karadenize gitmek istiyorum, orayı çok merak ediyorum.
Bol yağmur, bol uzun burun, bol ağaç ve kara bir deniz var aşkım başka bir şey çok az var🤣🤣
🤣🤣
Hiç birine gitmedim desem yeridir ülkemizin o kadar güzel yerleri varken. Gittiğim yerler; İstanbul, Konya, çankırı Ilgaz, Sinop, Yozgat, ordu, Amasya, Giresun. 🤷🏻♀️ 26 yaşındayım yazık yani
Van
Diyarbakır
Batman
Siirt
Şanlıurfa
Hatay
Gaziantep
Bingöl
Erzurum
Gümüşhane
Rize
Trabzon
Samsun
Mardin'in etrafında bu kadar dolanipta Mardin'e gitmemiş olman üzücü
@doganburak65 Mardin'e de gittim. Yazmayı unutmuşum şimdi farkettim.
İş gereği bir çoğuna gittim ama gezme olarak Karadenize gidip görmek isterdim
Teşekkürler
Toplamda 5 şehir anca gezmişimdir. Evden kolay kolay çıkmam. Otur evinde beaa
Marmara Güneydoğu Karadeniz ege ve Akdeniz kıyılarını gezdim yaklaşık 45 şehir
İzmir, Antalya, Alanya, Bodrum, Fethiye, İstanbul, Denizli, Manisa, Bursa, Giresun ve Ordu
Bunlardan bazılarına sadece bir kaç saatliğine uğradım ☺️
Tekirdağ ve İzmir'e gitmiştim. İnş başka şehirleri de gezmek nasip olur.
En İyi Cevap