Tatil & Seyahat 2 ay Hiç yurtdışına çıktınız mı? BlackCrees Takip Et Xper 6 Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Çıkmak isterseniz neresi? Hiç yurtdışına çıktınız mı? Cevapla 26 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m CoffeeAndCoffee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Yunanistan, İngiltere, Amerika.İspanya’yı da görmek isterdim. 1 1 Yorumla BlackCrees 2 ay İngiltere çok güzel ya Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 32 , eic 83% 2 ay Balkanlarda gezmedigim ülke kalmadı. MostarBosna Hersek ten bir kare 0 0 Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 2 ay Umre gitmek isterim @Bir_sızıntı_kalbim ile birlikte yol arkadaşımda hazır 😊 1 2 Yorumla Bir_sızıntı_kalbim 2 ay İnşallah hayırlısıyla belki bir gün 🤗🌹 Yorumla gençbirgenç 2 ay İnşaallah ❤️🌹 Yorumla
DilaraLaraaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Çıkmadım ama Hindistan' a gitmeyi planlıyorum. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Çıktım evet 1 1 Yorumla BlackCrees 2 ay Neresi? Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Gürcistan. Bu yaz ise Almanya planım var. 0 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Italya, paris ve güney koreye gitmek isterdim. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 341 cevap paylaştı. Yok büyükbaba ben Tr yi seviyorum ya 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eic 54% 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 785 cevap paylaştı. Çıktım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Çıktım 1 4 Yorumla BlackCrees 2 ay Neresi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Almanya, Hollanda, Lüksemburg, Belçika, Fransa, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Fas gezdim gördüm tatil olarak Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne hakkında soracaksın Yorumla BlackCrees 2 ay Almanya hakkında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yunanistan, İngiltere, Amerika.
İspanya’yı da görmek isterdim.
İngiltere çok güzel ya
Balkanlarda gezmedigim ülke kalmadı.
Bosna Hersek ten bir kare
Umre gitmek isterim @Bir_sızıntı_kalbim ile birlikte yol arkadaşımda hazır 😊
İnşallah hayırlısıyla belki bir gün 🤗🌹
İnşaallah ❤️🌹
Çıkmadım ama Hindistan' a gitmeyi planlıyorum.
Çıktım evet
Neresi?
İngiltere , Rusya , Kazakistan
Gürcistan. Bu yaz ise Almanya planım var.
Italya, paris ve güney koreye gitmek isterdim.
Yok büyükbaba ben Tr yi seviyorum ya
Lisedeyken cok yurt disina cikardik
Hayır maalesef ama çıkmak isterdim
Çıktım bir kaç ülkeye
Çıktım
İsviçreye gideceğim
Çıktım
Neresi
Almanya, Hollanda, Lüksemburg, Belçika, Fransa, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Fas gezdim gördüm tatil olarak
Ne hakkında soracaksın
Almanya hakkında
evet
Çıkmadım ama gitmek isterdim
Çıkmadım
Gürcistan'a gittim
Gittim