Tatil & Seyahat İstanbul’da en çok takıldığınız yer neresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beşiktaş Bebek Kadıköy Nişantaşı Taksim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İstanbul’da en çok takıldığınız yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Beşiktaş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nişantaşı Ortaköy Bebek BeşiktaşYanıyo geceleri manitalar hep taş 😀😀 0 0 Yorumla
Hayatınanlamınedir23 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbiri desem😂 0 64 Yorumla Soran +1 yıl Peki neresi desem😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Napıcan? Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Gelip karın yapacan mı beni😂 Yorumla Soran +1 yıl Altı üstü neresi dedim😂 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl 😂😂 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Kac yasındasın bakalım Yorumla Soran +1 yıl 22😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Aynı yastayız 😂 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Okuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır çalışıyorum sen Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ben öğrenciyım Yorumla Soran +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Yönetim bilişim sistemleri Yorumla Soran +1 yıl Hangi üniversite😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Onu dıyemem işte boşver😂 Yorumla Soran +1 yıl Burdan sorabiliceklerim bu kadar 🥹 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Kocam olur musun Yorumla Soran +1 yıl Çok hızlı ilerliyoruz😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl 😂😂😂gıtme Yorumla Soran +1 yıl Direkt masaya oturttun 😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ben boyleyım ya sonuç odaklıyım biraz😂 Yorumla Soran +1 yıl Giriş gelişme atlıyoruz direkt😅 Yorumla Soran +1 yıl İnstagramdan ekle beni Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Hesabın acık mı Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Bı yaz bakayım Yorumla Soran +1 yıl Açık Yorumla Soran +1 yıl Salihkonuurr Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Be hesabım Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl n Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Bir sürü kız takip ediyorsun senden olmaz🥺 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Benim birinde dıkkat ettiğim en birinci şey ne takip ediyor maşallah yol geçen hanı mübarek😂 Yorumla Soran +1 yıl Freeyim şu an ama😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Freeyım derken hesabını aktif kullandığın için mı anlamadım djdjjdjee Yorumla Soran +1 yıl Kimse yok hayatımda yani😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Pardon özgürüm demek ıstedın😂😂 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Jeton geç düştü freenın anlamını unuttum bir an🤣 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ee benimde yok ama Şu an bile önüme gelen isteği kabul etmiyorum ozgurum diye normal mı yanı Yorumla Soran +1 yıl Ben istek görmedim😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl ben kıskancım biraz ya ddjdjej Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Takarım boyle şeyleri Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Atmadım çünkü😂😁 Yorumla Soran +1 yıl E bu çok güzel ama bunu burdanda konuşmayalım😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl gözümden düstun suan😂😂😂 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Belki saçma gelebilir sana ama takarım böyle şeyleri ben😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoo takabilirsin ama tanımıyorsun ki daha beni😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ben konuşmak ıstemıyorum baska bir yerde jsjjsjwjw Yorumla Soran +1 yıl Pekii😅 Yorumla Soran +1 yıl Seni tanıyamamak kötüydü🥹 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ya öyle de ne bılım bi şey oldum bır sürü kadın takıp edince ksksjsj Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Hosuma gitmiyor isterse cok duzgun biri olsun sosyal medyasında takarım yanix sjsjsjjs Yorumla Soran +1 yıl Ama dediğim gibi free takılıyorum şu an beni bağlayan bir şey yok Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Nıye be benı tanıyamamak kötü olsun bu kadar kıskanc biriyle yapabılır mısın😅cok rahat cok profesyonel kızlar varken ben neyım sankim😂 Yorumla Soran +1 yıl Belki de aradığım çok rahat çok profesyonel değildir😅 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Biz neden free olduğumuzda erkekler cıddıye almıyor bizi evlenılecek eğlenilecek olarak ayırıyorlar Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Kadınlar free olamıyor ama 😂genelde Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Zaten oyle olur işte 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ön yargılısın🥹 Yorumla Soran +1 yıl 2 dakikada harcadın Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ön yargı değil gördüklerim yanı bunlar genel olarak Yorumla Soran +1 yıl Peki, senin fikrin bir şey diyemem🙂🙃🙂 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Ama acık konuşayım hayatımda biri olsun isterdım hayatımda Yorumla Soran +1 yıl Ama o kişi ben değilim galiba🥹 Yorumla Hayatınanlamınedir23 +1 yıl Hayırlısı ama Şu an kimseyi düşünmüyorum🙂 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı o zaman ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beşiktaş
Nişantaşı Ortaköy Bebek Beşiktaş
Yanıyo geceleri manitalar hep taş 😀😀
Hiçbiri desem😂
Peki neresi desem😅
Napıcan?
Gelip karın yapacan mı beni😂
Altı üstü neresi dedim😂
😂😂
Kac yasındasın bakalım
22😅
Aynı yastayız 😂
Okuyor musun
Hayır çalışıyorum sen
Ben öğrenciyım
Ne okuyorsun
Yönetim bilişim sistemleri
Hangi üniversite😅
Onu dıyemem işte boşver😂
Burdan sorabiliceklerim bu kadar 🥹
Kocam olur musun
Çok hızlı ilerliyoruz😅
😂😂😂gıtme
Direkt masaya oturttun 😅
Ben boyleyım ya sonuç odaklıyım biraz😂
Giriş gelişme atlıyoruz direkt😅
İnstagramdan ekle beni
Hesabın acık mı
Bı yaz bakayım
Açık
Salihkonuurr
Be hesabım
n
Bir sürü kız takip ediyorsun senden olmaz🥺
Benim birinde dıkkat ettiğim en birinci şey ne takip ediyor maşallah yol geçen hanı mübarek😂
Freeyim şu an ama😅
Freeyım derken hesabını aktif kullandığın için mı anlamadım djdjjdjee
Kimse yok hayatımda yani😅
Pardon özgürüm demek ıstedın😂😂
Jeton geç düştü freenın anlamını unuttum bir an🤣
Ee benimde yok ama Şu an bile önüme gelen isteği kabul etmiyorum ozgurum diye normal mı yanı
Ben istek görmedim😅
ben kıskancım biraz ya ddjdjej
Takarım boyle şeyleri
Atmadım çünkü😂😁
E bu çok güzel ama bunu burdanda konuşmayalım😅
gözümden düstun suan😂😂😂
Belki saçma gelebilir sana ama takarım böyle şeyleri ben😂
Yoo takabilirsin ama tanımıyorsun ki daha beni😅
Ben konuşmak ıstemıyorum baska bir yerde jsjjsjwjw
Pekii😅
Seni tanıyamamak kötüydü🥹
Ya öyle de ne bılım bi şey oldum bır sürü kadın takıp edince ksksjsj
Hosuma gitmiyor isterse cok duzgun biri olsun sosyal medyasında takarım yanix sjsjsjjs
Ama dediğim gibi free takılıyorum şu an beni bağlayan bir şey yok
Nıye be benı tanıyamamak kötü olsun bu kadar kıskanc biriyle yapabılır mısın😅cok rahat cok profesyonel kızlar varken ben neyım sankim😂
Belki de aradığım çok rahat çok profesyonel değildir😅
Biz neden free olduğumuzda erkekler cıddıye almıyor bizi evlenılecek eğlenilecek olarak ayırıyorlar
Kadınlar free olamıyor ama 😂genelde
Zaten oyle olur işte 😂
Ön yargılısın🥹
2 dakikada harcadın
Ön yargı değil gördüklerim yanı bunlar genel olarak
Peki, senin fikrin bir şey diyemem🙂🙃🙂
Ama acık konuşayım hayatımda biri olsun isterdım hayatımda
Ama o kişi ben değilim galiba🥹
Hayırlısı ama Şu an kimseyi düşünmüyorum🙂
Hayırlısı o zaman ☺️