Ben yapmazdım. sevgilim ya da yakın arkadaşım olsa yaparım ama yalnızken yapacak hiç bir şey yokken teknoloji olmadan tatil yapamam. yani benim için oldukça sıkıcı olurdu bu yüzden de teknoloji olmadan maalesef tatil yapamam. ya da uzun süre kalamam. kalırsam da mutlu olamam mutlu olmadığım bir şeyi de zaten yapmanın anlamı yok
Rahatlıkla yaparım. Zaten kamp yapan biriyim. İnsan, arada doğaya gitmeli ve beşerî hayattan bağını koparmalı. Toprağa basmalı, kokuyu içine çekmeli. Bu bir ihtiyaçtır. Birçoğumuzun aslında farkında olmadığı bir ihtiyaç. Çünkü avcı-toplayıcı genlerimizi hâlâ taşıyoruz.
Maalesef ki teknoloji artık alışkanlık haline geldi, en basiti yön bulmak için bile kullanıyorum, bilmediğim bir yerde de kullanmak isterdim açıkçası. Biraz zor olur ama kafa dinlemek, yenilenmek için denerdim.
Yaparım yaptımda bir defa İstediğim kişiyle bile değildi (arkadaşımla gittim sevgilimle gidemedim) İnanılmaz huzurluydu Birde insanın sevdiği yanında olsa öff diyorum