Boztepe: Ordu'nun simgesi haline gelmiş olan Boztepe, şehrin yüksek bir tepesinde yer almaktadır. Şehrin panoramik manzarası ile birlikte çay keyfi yapmak için harika bir yerdir.
Ordu Çamaşırcılar Çarşısı: Geleneksel el sanatları ve hediyelik eşyaların satıldığı tarihi bir çarşıdır.
Ordu Kent Müzesi: Ordu'nun tarihi ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği bir müzedir.
Ordu Perşembe Yaylası: Şehir merkezine yakın bir konumda yer alan Perşembe Yaylası, doğal güzellikleri ile ünlüdür.
Boztepe Tesisleri: Boztepe'nin tepesinde yer alan tesislerde çay, kahve ve yemek gibi hizmetler sunulmaktadır.
Yason Burnu Tabiat Parkı: Ordu'nun doğal güzellikleri arasında yer alan bir tabiat parkıdır. Yürüyüş ve piknik yapmak için ideal bir yerdir.
Fatsa Zeytinlik Tabiat Parkı: Ordu'nun batısında yer alan bir tabiat parkıdır. Yemyeşil doğası ve deniz manzarası ile ünlüdür.
Ordu Deniz Müzesi: Türkiye'nin en önemli deniz müzelerinden biridir. Denizcilik tarihi ve kültürüne dair eserleri sergiler.
Bi ara gitmiştim gerçekten de güzel bir şehir. Yerlisi olan bir arkadaşımın daveti üzerine gittiğim için o gezdirmişti beni ve bir çok yere gitmiştik. Boztepe de onlardan biriydi. Gidilecekse gidilebilir, teleferiği filan da çok güzeldi.
Öncelikle orduya hiç gitmedim genel olarak karadenize aşığım Eşimle birlikte yerleşmeyi düşünüyoruz ama gezmeyide seviyoruz eğer gezilecek güzel yerler varsa bizde eşimle gideriz🫶🏻