Tatil & Seyahat Arkadaşlar bu fotoğraftaki yer neresi bulana alkış 🙏 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gerçekten burası neresi ya ne olur bilen biri çıksın tanıdık gelir bekki Arkadaşlar bu fotoğraftaki yer neresi bulana alkış 🙏 ? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Avşa adasındaki mavi koy'a çok benzettim. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Güzel tanıdık geldiama neresi bilmiyorum daha önce görmüş olabilirim 0 0 Yorumla
Gelinciks Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yunanistan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi lenste Antalya falan çıktı Yorumla Gelinciks +1 yıl Emin değilim. Benzettim sadece Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bodrum mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Otele baktım lenste çıkmadı neresi acaba ya Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Lens mi ( Fransa ) Yorumla
senbenyanibizx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Çok korkunç biyer ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla senbenyanibizx +1 yıl Dalgalardan ürktm Yorumla Soran +1 yıl Aynen ürkütücü ama neresi ya Antalya mi Muğla mi of Yorumla senbenyanibizx +1 yıl Antalya gibi duruyo Yorumla
EvliBirErkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Muğla 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla EvliBirErkekk +1 yıl Değişim benziyor sadece Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla EvliBirErkekk +1 yıl Muğla kıyılarına benziyor yani Yorumla Soran +1 yıl Anladım orasida olabilir teşekkürler Yorumla EvliBirErkekk +1 yıl Rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Avşa adasındaki mavi koy'a çok benzettim.
Güzel tanıdık geldi
ama neresi bilmiyorum daha önce görmüş olabilirim
Değişik değişik sorular
Yunanistan
Gerçekten mi lenste Antalya falan çıktı
Emin değilim. Benzettim sadece
Bodrum mu
Otele baktım lenste çıkmadı neresi acaba ya
Lens mi ( Fransa )
Çok korkunç biyer ya
Neden
Dalgalardan ürktm