Tatil & Seyahat Gezdiğiniz, gördüğünüz yerler arasında en çok nereyi beğendiniz? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tekrar görmek istediğiniz ya da gitmediğiniz ama görmeyi çok istediğiniz yerler de olabilir… Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Gezdiğiniz, gördüğünüz yerler arasında en çok nereyi beğendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Antalya beğendim 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gezdiğim yerler arasında diyorsan Hindistan. Gezmediğim ama en çok beğendiğim diye sorulsaydı Kanada/ Yeni Zelanda 1 0 Yorumla
Tuna_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Brüksel, Marsilya, Amsterdam, Genova ve Paris. Genova'ya günü birlik gittim ama yine de güzel bir şehir. 1 1 Yorumla Tuna_34 +1 yıl günübirlik* Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Balıkesir tren garı fakat direksiyon yan koltukta otururken daha bir güzeldi her şey 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tekrar gitmek istediğim yer Amsterdam. Hiç gitmediğim ama gitmek istediğim yer Portekiz 1 0 Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Gezmedim ki ya. walla! Kaş Kaputaş plajiMarmaris incekum plajiKibris girne limani 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. İzmir ve Nevşehir'i beğendim. Yurtdışına ve ülkemizdeki 7 bölgeden 4'üne (Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güeydoğu Anadolu) hiç gitmedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Makedonya🤪🤪😄lanet olsun ben daha yaşadığım şehirden çıkamadım 🤦🏼♀️ 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Konstaniyye muazzam Yunan muhaciri olarak hayran kaldım selam sana Miçotakis 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 417 cevap paylaştı. Kazakistan Bayterek Kulesi 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Aa çok farklı Yorumla
Meaninglesss Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Santa Constanza ve Sistine Şapeli. 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Sistinw şapeli ben de merak ediyorum Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 marttan sonra bunu cevaplayacagim 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Mereye gidiyorsun Yorumla
Mathildartg Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Daha bir yeri gezemedim 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Kendi bulunduğun şehirde de olabilir Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Çok fazla ülke gezdim ama ben İstanbul’a aşığım. 1 0 Yorumla
Birdemetyasemin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ordu.. 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Evet yaa baya guzeldi, midi mi madi mi resteron vardi denizin ustunde Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. İtalya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Antalya beğendim
Gezdiğim yerler arasında diyorsan Hindistan. Gezmediğim ama en çok beğendiğim diye sorulsaydı Kanada/ Yeni Zelanda
Brüksel, Marsilya, Amsterdam, Genova ve Paris. Genova'ya günü birlik gittim ama yine de güzel bir şehir.
günübirlik*
Balıkesir tren garı fakat direksiyon yan koltukta otururken daha bir güzeldi her şey
Tekrar gitmek istediğim yer Amsterdam. Hiç gitmediğim ama gitmek istediğim yer Portekiz
Gezmedim ki ya. walla!
Kaş Kaputaş plaji
Marmaris incekum plaji
Kibris girne limani
İzmir ve Nevşehir'i beğendim. Yurtdışına ve ülkemizdeki 7 bölgeden 4'üne (Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güeydoğu Anadolu) hiç gitmedim.
Makedonya🤪🤪😄lanet olsun ben daha yaşadığım şehirden çıkamadım 🤦🏼♀️
Konstaniyye muazzam Yunan muhaciri olarak hayran kaldım selam sana Miçotakis
Kazakistan Bayterek Kulesi
Aa çok farklı
Santa Constanza ve Sistine Şapeli.
Sistinw şapeli ben de merak ediyorum
1 marttan sonra bunu cevaplayacagim
Mereye gidiyorsun
Daha bir yeri gezemedim
Kendi bulunduğun şehirde de olabilir
Çok fazla ülke gezdim ama ben İstanbul’a aşığım.
Ordu..
Evet yaa baya guzeldi, midi mi madi mi resteron vardi denizin ustunde
İtalya
Fenerbahçe nin stadıdır bizim için.