Tatil & Seyahat 1 ay En çok hangi ülkeyi gezmek isterdin? gurbetçibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 En çok hangi ülkeyi gezmek isterdin? Cevap Yaz 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% 1 ay İtalya ve Türkiyede Güneydoğu ve Doğu turu yapmak istiyorum 1 3 Yorumla gurbetçibiri 1 ay Nerde yaşıyorsun Yorumla Deli_Sorular_Kafamda 1 ay Almanyada Yorumla gurbetçibiri 1 ay Hangi şehirdesin Yorumla
Barney56 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Şu an okumalarım devam ediyor.Venedik ' i istiyorum aslında. Biraz zamana ihtiyacım var yurt dışı için. Bir de daha Türkiye içinde gitmek istediğim yerler var. Bir sırt çantası hazırlayıp. Ara ara konaklama rotası oluşturmak istiyorum. 1 0 Yorumla
_umtcnr_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% 1 ay Biraz dilimi geliştirdikten sonra balkan turu yapmayı planlıyorum. Belki ilerleyen dönemlerde avrupa ülkelerine gitmek nasip olur :) 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay 20 den fazla ülke gezdim 4 kıtada.Güneydoğu anadolu ve Doğu anadoluyu gezmek isterdim.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Çek CumhuriyetiÖzel taksiler varmış, adları fake miymiş neymiş onları denerdim 0 0 Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 ay Avusturalya - Sydney Yakında gideceğim :)) 1 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 ay Almanya :) gezmek icin degil kalıcı olarak ehüg :D 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Yoda Yaş: 38 1 ay Amerika 1 2 Yorumla Serkan3207 1 ay Sen hangi ulkedesin Yorumla gurbetçibiri 1 ay Belçika Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İtalya ve Türkiyede Güneydoğu ve Doğu turu yapmak istiyorum
Nerde yaşıyorsun
Almanyada
Hangi şehirdesin
Şu an okumalarım devam ediyor.
Venedik ' i istiyorum aslında. Biraz zamana ihtiyacım var yurt dışı için. Bir de daha Türkiye içinde gitmek istediğim yerler var. Bir sırt çantası hazırlayıp. Ara ara konaklama rotası oluşturmak istiyorum.
Biraz dilimi geliştirdikten sonra balkan turu yapmayı planlıyorum. Belki ilerleyen dönemlerde avrupa ülkelerine gitmek nasip olur :)
20 den fazla ülke gezdim 4 kıtada.
Güneydoğu anadolu ve Doğu anadoluyu gezmek isterdim..
Çek Cumhuriyeti
Özel taksiler varmış, adları fake miymiş neymiş onları denerdim
Avusturalya - Sydney
Yakında gideceğim :))
İskandinav ulkelerini.
Almanya :) gezmek icin degil kalıcı olarak ehüg :D
Kendi ülkemizi gezdikya
Yeni Zelanda ve güney kore
Amerika
Sen hangi ulkedesin
Belçika
Amerika