Nişanlım yurt dışına gideceğim diyor fakat parasının olmadığını düşünüyorum. Sizce gidebilir mi?

Nişanlım yurtdışına gideceğim diyor. Pasaportu gelmiş. Bordo pasaport ile gidecek. Telefon numarasından kontrol ettiğimde telefon faturasını, arabasınının plakasını kontrol ettiğimde motorlu taşıtlar vergisini ödeyemediğini gördüm. Sizce beni kandırıyor mu?
Hayır işaretleyecektim Evet'e basmışım 😂 Demek ki gidecekmiş
Ya yok, pasaport yeni gelmiş ya hemen herkes pasaportu ilk aldığında öyle hayaller kurar. şu dolar kurunda, bu maliyetler ile, hiç bir planı olmadan öyle çıkıp gitmesi çok zor kanımca. Haaa giderse de yolu açık olsun, nişanlınsa ve seninle konuşmadan danışmadan birlikte kararlar vermeden "pasaportum geldi, haydin ben gidiyorum " diyorsa güle güle gitsin, sen de önüne bakarsın artık 🙄
Cevap
4Cevap
Aklı varsa kaçsın gelmesin geri sjjs kız delirdin mi o kadar da kontrol manyağı olmayın be
Önceliğim başka şeyler sonra öderim diyor 😅
gider geri dönmez söylem. çok kisi tanıyorum almanyaya öyle turist ayağına gelip geri dönmeyen burada evlilik yapıyorlar kalabilmek icin.
Borç harç içinde nereye gidiyor öyle kaçak gitmiyorsa tabi ki borçlu adama kim vize verir.
Bordo pasaportu var gidip gelecem diyor 😅
Hayır şimdilik ben konuşmuyorum😅
Parası vardır ama borçlarını ödemek istememiştir.
Kız seninki kaçıp birdaha gelmezse 😳😜
Gezmeye gidecem diyor😅
Nereye gidiyo belki sonra ödeyecektir ya
Sonra öderim diyor
Kız bişey sorucam sen nasıl buldun adamın borcunu harcını bu kadar kontrol delisi olma 😂
Gözümden bir şey kaçmaz arabasıyla fotoğraf paylaşmıştı 😅
Aşko takma bu kadar yinede nişanlın felan degilse
Yani telefon faturası ve ARABASININ vergisini bir adam ödeyemiyorsa suç işleyip hapise yatar sana yalan söyleyecek nefesi bile olmaz.
Nasıl yani sen bu planlara dahil değil misin?
Demekli var parası yoksa neden gitmek istesin ki
Gidebilir.
En İyi Cevap