Merhabalar Herkese 🌸

Kimi yerlere sadece fotoğraf için gidiliyor
Merhabalar Herkese 🌸
Kimi yerlere sadece fotoğraf için gidiliyor
balat, kuzguncuk, kilyos şile
ohoo dur bakem adalar
dolu var bea:P
Evet hatta bugün oldu uludağa
Tam denk gelmiş ajdjejeke
Cevap
21Cevap
Evet tabi ki oldu, zaten genelde son yıllarda artık gezmek için bir yere gitmiyorum. sadece fotoğraf çekilmek için gidiyorum. çünkü Instagrama fotoğraf paylaşmak ya da anı biriktirmek benim için daha güzel oluyor. ayni sırf fotoğraf çekilmek için mesela avm ye gittiğim oldu tabi ki gitmişken de kahve içmiştim. ya da sırf fotoğaf çekilmek için genelde gece parka gittiğim de olmuştu. tabi ki gitmişken de dolaşmış oluyorum ama asıl amaç fotoğraf çekilmek oluyor benim için.
Fotoğraf çekilmeyi normalde de sevmem ama gittiğim hiç bir yeri veya sevdiklerimle yaşadıklarımı fotoğrafla ayı hiç sevmem o anları yaşarım iliklerime kadar. Anılar en eşsiz fotoğraf zaten ve beynimde durur ölünceye kadar...
Fotoğraf konusunda ilgiliyim. Değer dediğim manzaralara, ortamlara üşenmeyip gidecek kadar. Hiç gitmedim fakat gidesim var gerçekten. Bir de şey var ya doğru açıdan güzel çekebilmek onu çok merak ediyorum.
Hayır olmadı bir yere sırf eğlenmek ve gezmek için gidiyorum fotoğraf ta üstüne süsü oluyor
Benim de öyle
Hayır olmadı gittiğim yerlerde fotoğraf çekilmeyi unutmasam yeterli benim için
Ben de bazen unutuyorum Udjahs
Hayır sırf fotoğraf çekmek için gittiğim bir yer olmadı ama olurda bir yere gidersem tarihi bir yerse mutlaka birkaç fotoğraf çekerim bir kaç da bilgi not ederim atarım cebime.
Valla gittiğim yerlerde çekerim ama fotoğraf çekmek için bir yere gitmem fotoğraf uğruna bu sene diğer tarafa giden gidene canımı seviyorum 😂😂😂🦋
Sırf doğa manzarası çekmek için gittiğim yerler oldu ama hiç kendimi çekmek için bu zahmete girmedim.
Fotoğraf çekilmek için deyil gezdiğim yerleri anı olarak çekerim, özellikle deyil zevk aldığım hoşuma giden durumları çekerim
Yok sadece gittiym yer dha önce gitmediyim bir yerse fotoraf çekerim
Ultrason için Cerrahpaşa'ya gittim, Cerrahpaşa yazısı önünde fotoğraf çekildim. Giderken heyecanlıydım ama fotoğraf çekilmek istiyordum
Hayır olmadı olacağınında sanmam. Fotojenik değilim. Ayrıca foto çekerken veya çekilirken utanıyorum hala kfkddk
Hayır olmadı ama yazın olabilir
Çünkü fotoğraf çekilmeyi seviyorum
Evet, çekim yapmayı sevdiğim için çoğu zaman gitmediğim ve görmek istediğim yerleri not edip gidiyorum 👀
Hayır… 🙃
Pek fotoğraf çekilen çekilmeyi seven biri değilim…
Hayır ama güneşi yakalayıp güzel portre çekimleri yapmak istiyorum su ara
Tabi yakalayabilirsem
Fotoğraf çekilmeyi pek sevmem ama hatıra kalsın diye olabilir
İstanbul'u gün boyu turladığımı bilirim, fotoğraf çekmek için.
Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum ☹️
Sırf fotoğraf için bı yere gitmedim o yüzden
Hayir gittigim yerlerde bile çok nadir fotoğraf çektiriyorum
En İyi Cevaplar