Çocukluğumdan beri doğayı seviyorum ve hayalim doğada yaşamak sizce bu mümkün mü?

Çocukluğumdan beri doğayı seviyorum ve hayalim doğada yaşamak sizce bu mümkün mü?

Böylesi bir hayat tarzını isteyen kadınla bir ömür kimsenin olmadığı bir dağ başında yaşayabilirim lakin insanın maddi bir dayanağı olmalı çalışma mecburiyeti olmamalı ekmek kaygısı olmamalı bu kaygıyı aşabilsem şimdiye çoktan bunu yapmıştım zaten fakat eksiliğimiz bir gün çalışmasak 3 gün aç kalacak insanlarız anneden babadan ciddi bir servet olmadan bazı şeylere ulaşmak mümkün olmuyor maalesef
Doğayı yeşilliği bende çok seviyorum 😊 normal çünkü şehir de Şeref yoksunlari bela insan çok var maalesef ne yazık ki doğada ise hayvanlar var ama hayvan insan kadar tehlike saçmaz insan iftira her türlü pisliği yapar tabiki güzel insanlar da var onlara sözüm yok zaten ama Şeref yoksunlari başa bela
Cevap
5Cevap
Evet normal
Türkiye'de yaşıyorsan başına kötü şeyler gelebilir kalabalık şehir hayatı daha güvenli olabilir
ya kadın olmak ne zor ya kafayı yiyecem. s. s
Zor olan bir tarafı yok Bebişlerim Gülşah Merve diye bir kız tek başına dünya turuna çıktı Bugünlerde Kazakistan'da Instagram'dan takip edebilirsiniz isteyen her şeyi yapabiliyor kimse kimseye mani değil Kendi kendinize kafanızda dünyalar oluşturmayın güvenlik Dünyanın her yerinde az ya da çok sıkıntılı bir mevzu Amerika'da insanlar çok mu güvenli Fransa'da insanlar çok mu güvenli son günlerde görüyoruz kafanızda şizofrenik dünyalar inşa etmeyin
Bize sorma kendine sor. Donanımlı mısın çevren hakkında fikrin var mı kendine sor kendineeee
Normal herkes herkesten kaçıp doğaya sığınmak istiyor çünkü
Bu kere kamp kurduk eve dönmek istemedim
neden peki
Güzeldi işte
tek olmaz evlen eşinle yaşa
Zor be abla
Hayır aşkım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?