Eskişehir Öğrenci şehri zaten, İstanbul gibi pahalı da olmaz Çalışacak güzel de bir iş bulursan çok rahat geçinirsin bi de buna ek sosyal hayat için de dünyanın faaliyetini yapıp kendini de geliştirirsin
Muğla Marmaris Bodrum pahalıdır. Ortaca, Köyceğiz, Fethiye yazacaksan güzel ortacada pek bişey yok. Uygundu 2018 gibi en son tam öğrenci şehridir ama ekonomiden sonra ne hale geldi bilemem.
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi düşündüm bende acaba orada part time ise girsem yeterli olur mu
Aklın varsa gelme İstanbul'a bak o çevrenin anlattığı gibi ya da ordan buradan duyduğun gibi değil burası 😂 sabahın köründe nefessiz 10 durak metrobüste gittin mi geri nasıl kacacagini şaşırirsin...
Diğer illerde senin öğrenci olduğunı bilen insanlar hep sömürüyor ama İstanbul bence daha güzel özellikle cevizlibağdaki öğrenci yurduna girdinmi hayat sana güzel 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eskişehir
Öğrenci şehri zaten, İstanbul gibi pahalı da olmaz
Çalışacak güzel de bir iş bulursan çok rahat geçinirsin bi de buna ek sosyal hayat için de dünyanın faaliyetini yapıp kendini de geliştirirsin
Muğla Marmaris Bodrum pahalıdır. Ortaca, Köyceğiz, Fethiye yazacaksan güzel ortacada pek bişey yok. Uygundu 2018 gibi en son tam öğrenci şehridir ama ekonomiden sonra ne hale geldi bilemem.
Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi düşündüm bende acaba orada part time ise girsem yeterli olur mu
2015li 20li dönemlerde o şekilde okuyup çalışan çok öğrenciydik yani şu ekonomide nedir durumlar bilemem ama iş imkanı var.
şu an ekonomik durumlardan ve yıllardan sonra ne durumdadır bilinmez garanti veremiyorum araştırmalısın
Aklın varsa gelme İstanbul'a bak o çevrenin anlattığı gibi ya da ordan buradan duyduğun gibi değil burası 😂 sabahın köründe nefessiz 10 durak metrobüste gittin mi geri nasıl kacacagini şaşırirsin...
İstanbul her şey çok iyi her bütçeye uygun bir şeyler bulabilirsin ama yurtta kalman lazım diğer şehirlerde harcamalae daha fazla
Ya ben aslinda İstanbul düşünüyorum ama ortam olarak vs kötü diyolar ondan kararsızım
Diğer illerde senin öğrenci olduğunı bilen insanlar hep sömürüyor ama İstanbul bence daha güzel özellikle cevizlibağdaki öğrenci yurduna girdinmi hayat sana güzel 😂
Cevizlibağ da ne varki zhzjzkmxmx
Konum itibari ile avrupa yakasında en büyük kız yurdu diye biliyorum 😂
Anladım teşekkürler tavsiyelerin için
Rica umarım tercihin İstanbul olur😂
Eskişehir ve Ankara her zaman birinci sırada bende, İstanbul'da olur ama semt semt fark eder. Diğerleri hakkında bir bilgim yok.
Öğrenci şehirleri derken insanlar daha ziyade uygun fiyatlı yerlerden bahsederler siz eğlence merkezlerinin olduğu yerleri tarif ediyorsunuz.
eskisehir
balikesir
bursa
Eskisehir ve Ankara en uygunu
Ucuz yer hayal
Maalesef artık Antalya değil.
Olmaz sen ortama geleceksen hiç okuma
Gelme Muğlaya Gelme çok pahalı
Muğla'da yaşıyorum sorun nedir
Muğla düşünüyorum ama çok mu pahali ben marmarise gitmiştim yazın baya pahalı geldi ama güzel yerler öğrenci için nasıl
Dediğin gibi pahalı biraz ama ortamı güzel bende Bodrum dayım
Hım peki böyle bir işe vs giysem part time ne kadar veriyolar biliyomusun
Girdiğin yere göre değişir
Tamamdır teşekkürler
Olur ekledim
Xp yetersiz ama
Ya eski hesabım kapandı bunda da çok aktif olmadım için
Ne oldu
Ankara eskişehir
Eskişehir
muğla da pahalı kendmden biliyorum
Samsun