En güzel tatil anınız hangisidir?

Özel Eğitimin aracılığıyla Marmaris tatili yapmıştık Garsonla tanışmıştık konuşuyorduk falan çok yakışıklıydı unutamıyorum ya en güzel tatilim oydu
Büyük oğlum liseden mezun olduğunda onunla ve arkadaşım ve onun kızı dördümüz tatile gittik. Harika ötesi bir tatildi. Otelde sadece yabancılar vardı çoğunluğu Fransız ve Türk bizimle beraber 10 15 kişi filandi. Rahatlığımı anlatamam ve çok eğlenmiştik.
Eşimde otele bana çiçekler filan göndermişti o an aklıma geldikçe çok gülüyorum.
Güllerin bir kısmını oradaki Fransız kadınlara verdim. Kafam o kadar güzeldi ki bize sabah sporu yaptıran animator sanıp Fransız adama gül uzattım sonra baktım o değil gülü geri çektim ama adam elini uzatmış🤣🤣 ayıp olmasın diye gülü uzattım tekrar o arada adam elini geri çekmiş oldu gülme krizine girdik. Bir yandan da İngilizce açıklama yapıyorum adam Fransız ingilizce bilmiyor. Gülme krizine girdik. Sonunda gülü verdim. Adam çok yakışıklıydı bunu söylemeden geçemeyeceğim mavi gözlü sarışın acayip fiziği vardı. Mükemmeldi ama gay di😅 olsun son 3 gün cat pat anlaştık benim oğlan ve kız arkadaşı sayesinde fransizLarla güzel bir tatil oldu.
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim.
Tatil anım yok.
Cevap
11Cevap
Arkadaşlarımla gittiğim bir tatil vardı asla unutmuyorum o kadar güzeldi ki her şey çok eğlenmiştik Bir hafta falan kalmıştık yani dağ, bayır gezmiştik ya çok güzeldi hiç unutamıyorum orada da birini gözüme kestirmistim Bir hafta boyunca çocukla birbirimize baktık ama tanışmadık. Bazen pisman oluyorum niye gidip tanışmadım ki diye jwjwjw
Longosphere glamping olmuştu. İğneada’da Longoz ormanının tam içine çok güzel bir glamping tesisi kurmuşlar. Biz arkadaşlarımla çok keyif aldık. Doğada huzur bulmalık bir yer..
Hayatımda ilk defa orada kanoya binmiştim, suya düşerim diye çok korkmuştum :’)
Balkan turu. Ülkemizde il dışına özel araçla çıkmayıp yurtdışına gidince araç kiralamıştık 😅 . Hatırladıkça ne cesaret diyorum.. favorim Hırvatistan ama
Sevgilimle geçirdiğim İstanbul tatili vialand'e gitmiştik çok güzeldi her anı buluşmanın 🐨❤
Arkadaşlarımla hem çalışıp hem de her gün deliler gibi eğlendiğimiz yaz aylarıydı. Gençlik dizisi gibiydi 🥲
Tatil adı altında bir yerlere gitmişliğim yok ama güzel bir deniz keyfi ve tekne turu yapabildiysem bunu unutulmaz sayarım
Seneler önce ailemle Didim'e gittiğimiz tatil çok güzeldi
Manisada kuzenimle spil dağına çıktığımız gündü 2017 yılında
Kız kıza annemler kız kardeşim çocuklarım ile gittiğim tatil güzeldi
hollanda amsterdam da yadı 6 ay önce kuzenerim len gitim bitatildi güzel eğlenceli geçmişti
15 yaşımda şehir dışına çıkmıştım kuzenimle o zamanlar güzeldi
Bi zaman kamp kurmuştuk alt kat komşumuzla, o anlar çok güzeldi
İlk tatilim Bodrumdu.. inanılmaz eğlenceli geçmişti 👀
Ocaklar herhalde ya Balıkesir Erdek tarafı seneler önce popülerdi biraz
Yani çok var ama Nevşehirde japonyalı bir çocukla konuşmaya çalıştım çok tatlıydı
Fransa tatiliydi sanırım 🤔
Kuzenle gittiğim Antalya tatili
Ailem ile Antalya anısı
Hiç güzel bir tatil anım olmadı.
İzmir’de olduğum anlar diyebilirim 🌸
En İyi Cevap