İlk kez otelde konaklayacağım, kapalı havuz var ve bikini götüreceğim ama bir kaç sorum var deneyimli kızlar cevaplarsa sevinirim (boş yorum yapmayın)
1. Odadan kapalı havuza inerken terlik veriliyor mu?
2. Odadan kapalı havuza inerken bikini üstüne ne giyilir? Havuz kenarında çıkaracağız ona göre bir şey söyleyin lütfen (etek tarzı pareo ile inilir mi)
3. Hava soğuk olduğu için ve 1 gece kalacağım için yedek 1 üst aldım yeterli mi? (Çok eşya taşımaya gerek duymadım tur ile sürekli yolda olacağız giysi değiştirme gibi bir durum yok)
Aldıklarım
Bikini alt üst, 1 çorap, otel içinde giymek için 1 ince hırka, ince t-shirt ve spor tayt, 1 ince bir normal üst aldım ve giderken t-shirt, hırka ve bot ayakkabı ile gidiceğim
Bunlar yeterli mi? yedek ayakkabı da mı almalıyım lütfen az öz yetiyor olsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence bikini giyilebilir. yani bu saydıklarınız yeterli
Aldıkların yeterli pareo olur gayet havlu vs götür inerken. Terlikten emin değilim yanına al
Ayağıma ne giyeceğim? Otel içinde kapalı havuza inerken? Bot ile seyahat edeceğim
Terlik al işte
Otelde verirler mi yanımda terlik mi götüreceğim? Kış zamanı?
Oda içinde terlik bulunur ama o terlikler suya değince kullanılmaz hale geliyo odada kullanırsın ancak. Kiş zamanı havuza giriyosun ama?
Arabamla gitsem tamam ama ek olarak taşımak istemiyorum, çekme bavul almıyorum spor bir çantaya aldım bir kaç parça giysi götürdüğüm için kocaman bavula ihtiyacım yok
Terlik evdekiler çok basit kalır kış vakti terlik bulmak zor...
Terlik çok yer kaplamaz zaten
Yazın hiç mi tatile havuza gitmiyosun? O zamanlar ne giyiyodun
Havuzun kenarında olduğun için gerek kalmıyor bir şeye gidene kadar terlik giymek başka otel içinde başka anlıyor musun
Ha gidene kadar ha otel içinde 1 gün için bu kadar şova ne gerek var? Podyuma çıkmıyorsun sonuç olarak. Herkes senin ayağına da bakacak değil. 1 tane uygun terlik götür işte
Yeterli bence
İnşallah 🤷🏻♀️
He bu arada terlik al bence, otelde aşağı inerken vermeyebilirler diye düşünüyorum. Onun dışında yazdıklarının hepsi olumlu
Terlik kısmını yaşayan biri yok mu söyleyebilecek?
Benim bildiğim kadarıyla genelde oda terliği oluyor o da tek kullanımlık gibi. Benim bilgiler bu kadar..
Kış vakti terlik arayacağız anlaşılan
Ne kadar saçma otele terlik götürmek.. otel düşünmeli bunu hiç hoş görünmez herkesin renk renk terliklerini düşünün pis olsa her yer...
yok mu hiç öyle yazdan kalma falan
Dimi aslında hotel bunu düşünmeli, ama hijyen vs açısından da düşünmüyor tek kullanımlık veriyor olabilirler o da mantıklı değil gerçi ama. Herkes rengarenk gezer işte o zaman da kendileri getirdiği zaman
Yalnız mi seyahat edeceksin?
Sizi ilgilendirmeyen sorular sormayın.
Sadece soruya cevap verin
İş seyahati mi?
Siz soruya cevap verseniz de bende sizlerin ne kadar engin bilgilere sahip olduğunuzu görsem
Aa valla bildin 😂😂
Sizi biraz tanıyalım önce ama
Mayo ya da bikini
Zaten onu yazdım okur musun cevap yazmadan önce