Tatil & Seyahat Sizce en kolay hangi ülkeye gidilir? ayaz122ow Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 350 bin küsür bi param var 200 küsür de kredi çekip yurtdışına yerleşmek istiyorum sizce hangi ülkeye en kolay gidelibilirim Güncellemeler+1 yıl Bulgaristana gitme imkanım var şu an da zaten ama ben İsviçre kanada Amerika gibi zengin ülkelere gitmek istiyorum dostum Sizce en kolay hangi ülkeye gidilir? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Bence Amerika ya git 0 0 Yorumla
punishar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bankayı dolandıracaksın yani 😂 bulgaristandan başla vize alman kolay olur 0 2 Yorumla punishar +1 yıl Onlara girebilmek için biliyorsun vize olması gerekli. Tr den o ülkelere geçiş zor ama bulgaristan üzerinden daha kolay vize alırsın onu demek istedim Yorumla ayaz122ow +1 yıl Anladım saolasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence Amerika ya git
Bankayı dolandıracaksın yani 😂 bulgaristandan başla vize alman kolay olur
Onlara girebilmek için biliyorsun vize olması gerekli. Tr den o ülkelere geçiş zor ama bulgaristan üzerinden daha kolay vize alırsın onu demek istedim
Anladım saolasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!