Tatil & Seyahat Güzel havayı nasıl değerlendirirsiniz? Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sandalyemi aldım sahile karşı güzel bir havada denizi seyrediyorum Güzel havayı nasıl değerlendirirsiniz? Cevapla Deniz Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Şöyle uzun bir yürüyüşe çıkarım veya arabayla gezer tozarım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Genelde arkadaşım olmadığı için film veya dizi izliyorum ya da oyun oynuyorum 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 693 cevap paylaştı. Dışarıda vakit geçiririm. Mutlaka yapacak bir şeyler bulurum. 0 0 Yorumla
Uye0789 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Oo eylül hanım deniz keyifleri falan oh ne güzel 😂 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 904 cevap paylaştı. Ruzgar alma ama havanım sakası yok bere falan taksaydin. var mı kahven 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı. hayat sana güzel be. bide sahilde gezerken turistlerin düşürdügü altın zincir bulursun oh mis 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. Bisiklet, yürüyüş, gezi, film vb… çok şey 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çok güzel yerdesin seni kızkandım canım. 0 0 Yorumla
Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sahil kenarında oturmak güzeldir. :) 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 310 cevap paylaştı. En güzeli kahvede varsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burası Güzelbahçe Sahil değil mi 😌 0 4 Yorumla Eylulemira +1 yıl Marina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl MERSİN mi İzmir mi Yorumla Eylulemira +1 yıl Mersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı İzmir bu kadar olur teşekkür ederim Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hangi deniz 0 4 Yorumla Eylulemira +1 yıl Akdeniz 🤪 Yorumla BirFilmKarakteri +1 yıl Mersin mi Yorumla Eylulemira +1 yıl Yesss Yorumla BirFilmKarakteri +1 yıl Silifke'nin yoğurdu seni kimler doğurdu Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Mersinmi 0 2 Yorumla Eylulemira +1 yıl Evet Yorumla gelinherkes +1 yıl Tutturdum valla Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 660 cevap paylaştı. İyi yapmışsın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Şöyle uzun bir yürüyüşe çıkarım veya arabayla gezer tozarım.
Genelde arkadaşım olmadığı için film veya dizi izliyorum ya da oyun oynuyorum
Dışarıda vakit geçiririm. Mutlaka yapacak bir şeyler bulurum.
Oo eylül hanım deniz keyifleri falan oh ne güzel 😂
Ruzgar alma ama havanım sakası yok bere falan taksaydin. var mı kahven
hayat sana güzel be. bide sahilde gezerken turistlerin düşürdügü altın zincir bulursun oh mis
Bisiklet, yürüyüş, gezi, film vb… çok şey
Çok güzel yerdesin seni kızkandım canım.
Sahil kenarında oturmak güzeldir. :)
Ne güzeli burasi buz gibi
Seyretcegine girsene hey Allahim ya🤣
En güzeli kahvede varsa
Burası Güzelbahçe Sahil değil mi 😌
Marina
MERSİN mi İzmir mi
Mersin
Aynı İzmir bu kadar olur teşekkür ederim
Hangi deniz
Akdeniz 🤪
Mersin mi