Dünyanın en abartılan şehirler listesine Antalya 2. sıradan giriş yaptı. Sırasıyla;
1. Bangkok 2. Antalya 3. Singapur 4. Münih 5. Rimini 6. Miami 7. Mumbai 8. Londra 9. Paris 10. Tokyo

Dünyanın en abartılan şehirler listesine Antalya 2. sıradan giriş yaptı. Sırasıyla;
1. Bangkok 2. Antalya 3. Singapur 4. Münih 5. Rimini 6. Miami 7. Mumbai 8. Londra 9. Paris 10. Tokyo
Ağır bir işsiz hazırlamış belli ki. Antalya sıcak iklimi nedeniyle lüks otelleri ile ama Avrupa para birimine göre ucuz turizm bölgesi olması ile avantajlıdır. Yoksa doğal güzellikleri veya tarihi etkenleri ile değil. Millet dünyanın en ucundan boşa gelmiyor.
Bence çoğu bu tarz şehir abartılıyor ama antalya güzel şehir bence yani yaşamak için gerçekten güzel rüzgarı ve nemli havasını seviyorum. ama gezilebilecek kadar çok iyi değil. yani bir paris değil bana göre ya da bir new york değil tabi ki.
Ama Antalya ya gitmeyi çok seviyorum
Evet abartılıyor. Sakın gelmeyin berbat bir şehir. Yaşanmaz. Bizim de kurulu düzenimiz olmasa göçerdik. Köyünüzdeki Anadolulu kanka, Surilerin değerini bilin ve buraya sakın adım atmayın.
Cevap
24Cevap
Abartılıyor diyemeyeceğim ama fiyatları abartiliyor
Bence abartılan değil diğer aday şehirlere göre daha doğal olduğu içindir.
B3n bayılıyorum Antalya'ya
Abartılan derken, "overrated" ise, hakettiğinden fazla popüler hale gelmişse, evet, Antalya öyle.
fiyatlar son bir yılda baya bir abartılıyor her anlam da:)) yani antalyaya tatile bile gidileceği kalmamış
Tokyo paris miami konusunda hem fikir değilim.
türkiyenin en güzel 3. şehri 1 İstanbul 2 İzmir 3 antalya
Mesela İzmir'in hangi yönü Antalya'dan daha güzel
Bu kriterleri kim belirliyor acep? Bence hiç abartılmıyor.
Antalya iyi bir yere ama evet overrated diyebilirim bir Anamurlu olarak
Bir ara İzmir de çok abartılıyordu artık İzmir diyen linçlendiğinden çıkmış bu listeden sanırım. d
umurumda olmazdı, zira hiç tercih edip gitmedim aşırı sıcak ve bana göre değil Antalya bankok pattaya gittim ama asla bana bir güç hadi gidelim diyemez
Hiç gitmedim o yüzden bir fikrim yok
B3nce çok güzel bir şehir. Abartilmiyor
Doğrudur
Ne olarak abartılıyor mesela çok Güzel şehir bence abartılıyor mu bilmiyorum
Gereksiz bir şehir bencede gittim hiç beğenmedim İzmir varken
Bence abartılıyor kesinlikle ama güzel şehir ginede
Rimini hariç hepsinde bulunmuş biri olarak;sadece Miami bu liste için doğru diyebilirim
antalya dediğin yer kuytu deniz köşesi
mübalag edilen bir şehir
Saçma. bence Antalya az bile sözü ediliyor
Antalya kadar guzel yer mi var 😍
Hayır abartilmiyor çok güzel bir şehir
1 numara olsa yeridir
Hayır abartıldığı kadar güzel bir yer
Belki de öyledir
Ne konuda abartıldığı önemli.
Fazlasıyla abartılıyor hemde
Bence abartılıyor gerçekten
Bence çok abartılıyor