Kuzey Kıbrıs
Ukrayna
Gürcistan
Azerbaycan
Moldova
Sırbistan
Bosna Hersek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çok KKTC ve Azerbaycan'a gitmek isterdim. Pasaport kimlik kartı fark etmeksizin özgürce arabayla gezmek isterdim. KKTC'yi Adana veya Mersin kalkışlı gemiye veya varsa feribota arabamı yükleyip gezmek isterim.
Bu ülkeler arasından Bosna Hersek diyorum. normalde en sevdiğim ve bir gün hayalim olan gitmek istediğim ülke Amerika. ama bu şıklar arasından Bosna Hersek de güzel görünüyor bence. bu yüzden Bosna Hersek diyorum ben
Türk kadınlarının hayali italya ispanya erkekleri bilmiyorumda. Hayatlar bu ülkeler 7 sanki çok biyük bir rakam onu geçtim yurt dışı tatili artık dünyanın parası daha kendi ülkemizde tetil yapamıyoruz 😂😂😂😂
Cevap
33Cevap
Bosna hersek çok güzel diyorlar merak ediyorum gidesim var hatta bi balkan türü fena olmaz ama bakalım kismetse
Ukrayna diyorum. Savaş olmasa gitmek aklımda vardı geçen yaz için.
Gürcistan da bir cacık yok en azından Batum da yoktu :)) Azerbaycan ve Bosna Hersek gitmek istediğim yerlerden :)
gittiğim yerde dertsiz olucaksam hepsi diyim :)
Hepsine gittim Kıbrıs'a tekrar gitmek isterim.
Bu sene Karadeniz gezisi yapabilirsek arkadaşlar ile Gürcistan’a geçeceğiz gibi. Gerçekleşirse ilk yurt dışı deneyimi olacak benim için..
Ben zaten kuzey Kıbrısta yaşıyorum doğduğum dan beri. İstediğim yere de gidebilirim ama gidecek bir nedenim yok. Gidecek olsam amerikaya giderdim.
Bosna Hersek karşı hep bir sempatim var ama nasip olmadı gitmek şimdiye dek. Umarım gömü bulup giderim 🤪
Ukrayna hayali kurarken savas cikti ama azarbeycan fikride ara ara geliyor aklima.
Kibrisi gittim gordum bayag 😁
Diğerlerinin hepsine gitdim gürcistan güzel yaşama uygun bı yer gitmeyi çok istiyorum eşlik et birlikde gidelim birbirimize vesile olalım. 🤭🤭🤭
cok iyi yakin arkadaslarim var onlarla her yere giderim ama şu listede benim dikkatimi ceken bosna acikcasi
Trabzonda yaşıyorum. Gürcistan’a zaten gittim çok yakın. Moldova ya da Kıbrıs olurdu.
Bunlardan Kıbrısa gittim Bosna Hersek tercihim olurdu
Hiç birine gitmedim, şartlar müsait olsa hepsine de gitmek isterim.
Para olsa ilk moldova önce avrupa tarafı sonra Asya kıbrıs kalsın
Ukrayna güvenli değil tercihim Moldova ve Bosna Hersek olur.
Azerbaycana gidip Bi Azeri hatun bulma planım var da ne zaman gerçekleşir bilmiyorum
Kıbrıs a zaten gittim Azerbaycan Moldova Bosna Hersek gitmek isterdim
Kardeş ülke azerbaycan
Başkan turu sırbistan, moldova, bosna
Azerbaycan / Bakü
kıbrıstayım gelmeyin buraya :)
Hepsine gitmek isterdim
Moldova. Çünkü, arkadaşlarım var orada.
Bosna Hersek görmek isterdim
Azerbaycan ve Kıbrıs'a gitmek isterim
Bosna Hersek ve Azerbaycan
Bosna hersek gitmek isterdim
Bosna, sırbistan olabilir