Özellikle annem bunu çok yapıyor çoğu zaman inanır mısınız kriz bile geçiriyordu 27 yaşındayım doğru düzgün tatile hiç gidemedim hep evlenince gezersin mantığıyla hareket ediyor ya da paranı çok harcayacaksin diyor parayı kendim kazanıyorum sizden istemeyecegim diyorum bu sefer abimi devreye sokmaya çalışıyor ondan izin isteyeceksin o izin vermezse gitmiyiceksin felan diyor bilmiyorum artık ya illa bir halt yiyiceksem ailemden uzaklaşmaya gerek yok yani nedir bu sıkma boğma ben anlam veremedim ben karar verdim gidiyorum desem annem haftalarca küsüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendine gel ! Yaşın kaç farkında mısın? Senin kimseden izin almana gerek yok. Nereye gideceğini sadece diyip istediğin yere gideceksin. Ailen aşırı sinir bozucu o yaştaki insan anne babasından izin almaz abi kim? Belliki ataerkil baskıcı ailedesin. Bende böyle bir ailedeydim. Özellikle 20 yaşıma kadar çok sıkıntı çektim eve kapatıldığım oldu telimin alındığı oldu neler neler. Ama 21 yaşında üniversiteye başlayınca sınırlar kalktı istediğimi yapmaya başladım. Okul gittikten sonra ise tamamen özgür oldum. O hakkı vermiyorum kimseye. Bende 26 yaşındayım. Yılbaşından önce arkadaşım yanına çağırdı beni. Anneme başta dedim hayır dedi ben senden izin istemiyorum haber veriyorum benim dediğim olur bu benim hayatım dedim daha öyle bir şey demedi yaşım küçük olsa elbetteki susmazdı. Ve gittim de üstelik buradan yıllar önce tanıştığım bir kız arkadaşımdı ☺️. Evlensen çocukların olmuştu. 30dan dayanmış kocaman bir kadınsın. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Söyle geç bu kadar basit. Yaş durduk yere büyümüyor. Sen kendi kararlarını kendin al diye büyüyorsun. Kendi istediğini yapamayacaksan neden yaşın büyüyor? Böyle saçmalık olmaz. Yaşının farkında ol kocaman kadınsın. Bir hayatın var kötü şeyler yapmadığın sürece istediğini yapabilirsin..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenel sorunumuz: Annelerimiz yaşayamadiklari ya da kendilerince mükemmel yaşadıkları hayatı bize yaşatmaya calisiyorlar. Bizler bir birey olduğumuzu farkedene kadar o kadar zaman geçiyor ki. Bildiğin sömürü yapmaktır bu. Benim annemde böyle olduğu için böyle net konuşuyorum. Kimseyi kırmadan birey olamayız. Birey olabilmek için bazen 'hayır ben' diyebilmek gerekir.
30 Yorumla
Pardonda abiden izin ne alaka? Ya laf etmek istemiyorum ama baban ile görüş izin alma değilde haber ver baba ben şu şu tarihlerde şuraya gitmek istiyorum kazandığım paramla kendim için şu yaşımda bir şeyler yapmak istiyorum. Konuş ya hu annenin karakterini anlattığın gibiyse gerçekten kusura bakma sevmedim.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zor bir kadın haklısın
- +1 yıl
Zor değil bana kalırsa adaletsiz biri, ya anneni anlattığın kadarıyla yorumladım kusura bakma ama öyle bu tavırlar benim annem inanki bak yeri tarihi belli olsun git gez kızım der hatta çıkarır üç kuruş fazladan kendi verir bilmiyorum ya sen güvensizlik verdin ya da annende ciddi sorun var.
Soran+1 yılHayır hiç vermedim o namusuma bir şey olacak korkusu yaşıyor çok cahil bir kadın.
Herhangi bir tavrın olmamalı 😀 Bu ne demek? Tavır bir durum veya olaya karşı gösterdiğin yaklaşımdır, yani o olayın içinde olmak zorunda kalırsın. Senin yapman gereken ise bunu da yapmamak.
Peki ne yapacaksın? Tatile gidebiliyorsan gideceksin, sadece giderken haber vereceksin ben şu anda tatile gidiyorum diye. Ya da bu durumu kabulleneceksin ve tatile gitme düşüncesini aklından çıkartacaksın.
Çünkü senin annen böyle birisi bunu değiştirmen çok zor ve zaman kaybı. İki durumdan birisini seç ve uygula. Bence gideceksin, o yüzden şimdiden iyi tatiller 😇
43 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bunu yaptığımda dönerken bir evim olmayacak ama bu aileyle yaşamaktan daha iyidir 🙂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
37Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Haklı gerekçeleri yoksa gideceğini belirt yani
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu konuyu sakince konuşun
00 Yorumla
+1 yılBiliyorum o türü benim annem de öyleydi. Anksiyetesi vardı uzaklaşma lafını duyduğu an kendini kaybederdi. Kardeşim sayesinde bayağı gelişme kaydettik. Gitmesine izin vermese de küsse de kızsa da giderdi. Zamanla annemi o kadar alıştırdı ki kardeşim birkaç ay yurt dışına çıktığında bile annem çok etkilenmedi.
Yapabileceğin tek şey tersleşseler de, sorun da çıkarsalar, seni kısıtlamaya da çalışsalar gitmek. Dediğin gibi, niyeti olan istediğini yapmanın elbet bir yolunu bulur zaten ve tatilde başına bir şey gelirse diye korkuyorlar da sanki oradayken gelmeyeceği garanti. Ölümlü dünya bu sonuçta ve korkuyla geçen hayata yaşamak denmez. İstediğini elde etmek için onu alışmak zorunda bırakmalısın.21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👍
Abiden abladan izin alınmaz. Anne babada olan hak olarda yoktur. Abi kardeştir, kardeş ilişkilerini böyle kanser etmeyin lütfen. Kardeşler birbirinin desteği, arkadaşı, yoldaşıdır. Kimse kimseden üstün değildir.
Nasıl bir tatil söz konusu? Önce daha kısa küçük bir yolculukla başlayabilirsin. Ailen endişeleniyor olabilir, sonuçta genç bir kadınsın, rahatsız eden olabilir. Yani onların niyetini kötü alma. Bileti al, çık tatile. Sürekli annenle haberleş ve içinin rahat etmesini sağla. Otobüse/uçağa bindim, şimdi indim, otele vardım, bak kahvaltım falan filan diye, senin için önemsiz olsa bile onun aklı kalmasın diye bunları yap.
Evliliğin önemli bir şey olduğunu, aileden kurtulmak için yanlış evlilik yaparsan kocanın şiddet gösteren vs. biri olabileceğini söyle. Seven aile zaten böyle bir şeye itmez.02 Yorumla
Soran+1 yılMuhakkak öyle söylediğin herşeyi denedim mesela sürekli haber verdiğimde bile içine şüphe tohumlarını kardeşim ekti kızını neden tatile gönderiyorsun gibisinden? Nefret tohumlarını annem ekiyor zaten izin isteyeceksin ondan habersiz bir şey yapmayacaksın diyor çok cahil bir kadın burada anlattıklarım yetersiz kalır
Kocanın fabrikası mi olacakmış
Adam sanki darphane
Ailenin mantığı zaten ofsayt
Seni kastetmiyorum ama bu tür ailelerin çocukları da erkeklerden hep para odakli seyler bekliyor
Bunun adına da erkek evin direği maddi olan herseyi erkeğe dayiyorlar
Yeri
Gelince bu insanlar kadin erkek esit derler
Yeri gelince erkek parali olacak derler
Zihniyeti batsin bunlar...10 Yorumla
+1 yılYa şu kız çocuğuna kazık kadar olduğu hâlde “abin izin verirse” diyen anne babaları anlamıyorum abi kim? Onu da sen yaptın sevk merciine bak. Kardeş kardeştir alt tarafı ya niye izin alasın ondan. 27 yaşındasın ailenden izin almana gerek yok haber ver yeter. Annen de küserse küssün bırak.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum beni resmen silip atıyor sanki ona haber vermek zorundayim ama izin almak zorunda değil
+1 yılBu konuyu annenle iyice konuş derim ben. Klasik gelecek ama emin ol anne unca onu daha iyi anlayacaksın ve zaten gidiyorum dediğinde zaten kusuyor Muş o ara git gitsende küs girmesende kuş zaten ama konuş annen le anlamıyorsa gene annenin de tanıdığı güvendiği bir arkadaşın varsa onu şok araya beraber gutcez felan desin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yasindayim, calisiyorum. Açıkçası değil tatile gitmek akşamları bile dışarı çıkamıyordum annem ve babamla ciddi harp yaşıyorduk. Bir gun bagiris çağırış bütün esyalarimi topladım iş evden gitmeye geldi, bunlar baya tutuştu.
Sonraki günler akrabalarinda araya girmesiyle babam biraz daha yumuşadı. Artık dışarı da çıkabiliyorum, gidip bir arkadaşımda kaladabiliyorum. Yani aileleri küçüklükten beri "sessiz , sakin, uyumlu bireyler " olduğumuza inandirdigimiz için, hic baş kaldırma görmedikleri için böyle oluyor.
10 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum çünkü benim annem de aynı senin annen gibi tatilden nefret ediyor. Ben mesela bu sene kendi paramla tatile gideyim dedim çalıştığım halde sen nasıl 25 bin TL'yi bir kereden harcarsın deyip bana bağırdı ben zor da olsa ikna ettim annem tatili boş gereksiz para harcamak olarak görüyor yeni şeylere alışamıyorlar senin de yapman gereken ne olursa olsun kendi dediğini yapmaktır ve tatile gitmektir
10 Yorumla
+1 yılTanıdıkları ve şehir dışında olan bir koz arkadaşında kalacağım diye organizasyon yap.
Durumdan kız arkadaşının da haberi olsun.
Oan diye çık, tatilini yap.
Yalanı sevmem ama bazı durumlarda da olmazsa olmuyor.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirak küssün sen de ona küs 27 yasindasin bu nasil aile ya hala birey olamamissin ben 18 yasimdan beri bir cok yere kendim gidiyorum ailem de gauet ilgili sevgi dolu sadece endiseleniyorlar baskı vs yok yaziklar olsun oyle ailelere ya. Umursamakuseree kussun barismiyosa da barismasinnhayatine engel olan kim varsa s**ktir et
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla bu nasıl bir engel anlayamadım ben kalplerini kırmak istemedigimden hep böyle
Cevap sahibi+1 yılCanım kır kalplerini, emin ol onlar senin kalbini mutlulugunu falan umursamıyor. Böyle parazit gibi yaşanmaz. Para elinin kiri gelir gider, bir daha bu yaşların yaşama hevesin giderse gelmez geri. Eğlenmeli, dinlenmelisin. Kendini dusun once. Senin paran senin hayatin. Tatilde de zengin yakışıklılara oltayı at evlenip kurtul
Soran+1 yılHahah helal valla ya bu kafaya sahip olmam lazım
+1 yılŞu kıt aileler yok mu her şeyi
evlenince evlenince burada zaten
ailelerin ne kadar cahil olduğu görülüyor
Ve bir kadının kocaya muhtaç
olmasını istediklerini göstermeye çalışıyorlar10 YorumlaBirçok kişi annenin korktuğu için izin vermediği söylemiş. Hayır annen baya baya "namusuna bir şey gelir" diye izin vermiyor. Diğer türlü evli olsaydın tek başına gitmek istesen o tatile kimse karışmayacaktı hatta kimsenin umrunda bile olmacaktın.
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bunu anlıyorum ama namusum da sıkıntı olsa bunu her yerde yapabilirim
Soran+1 yılTrip atmayı geçtim iş tehdide dönüyor çok korkunc değil mi artık umursamiyicagim hani gidersen daha bu eve dönemezsin modundalar
Soran+1 yılAma artık onemsemeyip gidicem
Soran+1 yılÖğretmenim
Valla dedigin durumdan kurtulmak zor da iyi seni seven kafana uygun birini bul evlen o zaman karisamazlar zira oteki turlu zaten piskolojin bozulacak.
20 Yorumla
+1 yılYetişme tarzı, coğrafya, çağın gerektirdiği koşullar vs göz önüne alınca haklı gibi ama bu kadar da insanın üzerine çok geliyorlar biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBöyle tutumcu aileler yüzünden çocukları daha kötü yollara baş vurmak zorunda bırakıyorlar yazık
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
27 yaşına girmişsin neden hala kendine eziyet ediyorsun ki
+1 yılTurkiş famili problems tatil olunca hayıııır sürünmeye gelince bir ton. sorumluluk vermeye gelince sorumluluk alalım ama karar vermeye gelince sen bilmezsin
00 Yorumlabir şey demeden çık git sonra görüntülü ara, aramışsın cano tatildeyim şarkısını da arka planda aç bangır bangır dinlet
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😂😂
- Tatil & Seyahat konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman onlardan gizli git tatile.. haberleri olmazsa bişey de diyemezler
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde yasiyoruz
- +1 yıl
Yani yaşıyorsanız. O zaman de iş için bir yerlere gitmem gerekir de şu kadar gün kalmamız gerekir. O da olmuyorsa.
Ayrı eve çık istediğini yapan rahat rahat. İşinde var madem.
+1 yılHaklı aslında çünkü tatile tek gidiyor gibi görünüyorsun ama tek gitmiyorsun kadın haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılArkdsmn yanına gitsemde istemiyor
+1 yılAnne korkuyor böyle yaparak seni koruduğunu zannediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHerşeye karismamali
- +1 yıl
Annelik duygusu normal durum
Gel Antalya ya bende kalıcaksan her yerini beraber gezeriz
10 YorumlaSık boğaz ediyorlar ki evlenesin bizimki de öyle değişmez bu taktik
10 Yorumla
+1 yılAnnen boyle yaparak koruduğunu düsünuyor seni bence.
00 Yorumla
+1 yılPek farkımız yok 🤣🤣 ateş alıyorlar evde o an insan hariç geri hersey oluyorum
00 Yorumla
+1 yılAnnen başına bir iş gelecek diye korkuyor aslında baskı yok ☺️
00 Yorumla
+1 yılparanı kazanıyosan git. ne diye fikirlerini soruyosun ki? hatta para biriktir git o evden
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim desen onların istemediği biriyse olmaz derler mi?
00 YorumlaBu devirde korkuyordur kadin.
mama hak veremiycrm yaş berdeyse otuz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 yaşındasın ve ailen sana halen hesap soruyor senin bu zamana kadar kendine ait evin olması lazımdı aile evinde yaşamak işte bu yüzden kötü imkanım olsa giderim bende çalışıyorsan ev kirala tatil de yaparsın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOraya gidip biriyle bir şey yaşarsın diye korkuyor olabilirler.
03 Yorumla
Soran+1 yılKafa zaten oryaa calisiyo
Cevap sahibi+1 yılÇalışabilir. Bunda bir sıkıntı görmüyorum. Kullanılmanı istemiyorlar işte.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarınla git madem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen giderim gunu birlik bole olsa tek giderim kimse beni tutamaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimsenin esiri degilim
+1 yıl27 yaşındaysan niye soruyosun ki tatile gidebilir miyim diye ben tatile gidiyorum diyip gidiceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni benim ailem biktim usandim koca da bulamadim hayat bize dar
010 Yorumla- +1 yıl
Hahaha koca olunca her şey düzelmiyor emin ol bu sefer de eşin aynı şeyleri diyor tek gidemezsin onu yapamazsin bunu yapamazsın diye kendi hayatını eline alaka kadar bu böyle gider emin ol ayrı eve cikicaksin böyle seyelerden uzaklaşmak kcin
Cevap sahibi+1 yılCanim asagi yukari evlilik icin sectigin kisi kendi hayat gorusune sahip olur
- +1 yıl
Tabiki de öyle o konuda haklısın ona bir şey demiyorum yaşın kaç onuda da bilmiyorum ama hayatında yasiycak çok zamanın var evlilik ilerleyen zamanlarda olsun
Cevap sahibi+1 yılSenden buygum ve evli degilim hala durumum vahim
- +1 yıl
O zaman sıkıntı vallaha Allah yardım cın olsun diyelim evlilik için teklif ederim sana 😂
Cevap sahibi+1 yılKendimden kucuklere o gozle bakmiorum ya artik beni evlenmis ayrilmis ya da erkek kurulari ister
- +1 yıl
Senin haz kaç ki bunu diye biliyorsun 😂
- +1 yıl
Ben daha evelnip ayrılmadım erkek kusuruda değilim Allah a şükür 😂
Cevap sahibi+1 yılSana demedim erkek kurusu diye.. 28 yasim
- +1 yıl
1 yaş var aramızda bunu mu sorun ettin kizzz 😂😂😂
+1 yılŞimdi duruma göre degisir buuu üstelersen alıcagın tepki cok önemliii
01 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet gorucem ne olcak
+1 yılNerelisin ki, çok mu uzak yer gideceğin yerler
00 YorumlaTatil için tavır koymaman gerekir tabi.
Lakin 27 yaşında oldğunu ve büyüdüğünü göstermen şart00 YorumlaBunların kafaları hiç gelişmiyor ki bende de aynı durumlar
00 Yorumlatamam sevgili olalım 😊 sewgilimle tatile çıkıyoruz dersin ikna olur
00 YorumlaAilen hiç tatile çıktı mı peki bugüne dek?
04 Yorumla
Soran+1 yılOt gibi yaşıyorlar ne tatili evden bile cikmazlar
Soran+1 yılYeterli olup olmamasını onlar sorun yapıyor aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı çık ve git yeter yani boğduklari ailede aile bune ya kölesin sankib
01 Yorumla
Soran+1 yılGidicem
ayril o toksik evden yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske
+1 yılArtık küçük bir çocuk olmadığını dile getir
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla saygı felan duymuyorlar
- +1 yıl
Bizim gibi toplumlarda bu hep böyle
- +1 yıl
Yaş kaç olursa olsun her şeyimize karışıyorlar
- +1 yıl
En büyük sorun kadın ve namus kavramı yüzünden kadınlarımız hayatlarını yaşayamıyorlar.
Erkekler her buku yer ama kadınlar namus denilip baskı altında tutulur
- Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum onları ilgilendirmiyor ki
10 Yorumla
+1 yılona söylemeden git aileye bağlı değilsin artık
00 Yorumla
+1 yılGitme kızım sever diyemiyorlar 🤣
00 Yorumla
+1 yılNamusun elden gidecek diye korkuyo :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKafa buna çalışıyo zaten
+1 yılikna edici olmayı denesen
00 Yorumla
+1 yılbu rezil sistemden kurtulmak çok zor
00 YorumlaYapacak bişey yokkk huzurunu bozmayacaksin
00 Yorumla
+1 yılValizini al hemen git
00 YorumlaAmannn zor böyle hayatlarda bunalır insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi paranla git tartışma kavga çıkmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle ona bile karışıyor diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyri eve cik toksik anne iyy
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltatil mi arkadaşıma gitmeme bile izin vermiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanka tatilde tık tık, dikkat et
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılAilenin sözünden cikan pisman olur
00 Yorumla küsmesi umrunda olmasın annen çok bencil
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten
+1 yılBüyüdün hadi evden git
10 YorumlaGitme asko kusko seni
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Ailem tatile gitmek istediğim zaman benimle kavga ediyor, tavrım nasıl olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler