Tatil & Seyahat Kış tatili mi daha güzel yoksa yaz tatili mi? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar sizce hangisi 🤔 Kış tatili Yaz tatili Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kış tatili mi daha güzel yoksa yaz tatili mi? Cevapla Tatil Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Yaz tatili deniz kenarı 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl B ben sıcak mevsim adamıyım kış tatili benm için sobanın yanında oturmak 2 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yazın daha güzel bence.. Susuz, sahilsiz tatil mi olur.. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Olsa da eksik olur 😃😃 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kış tatili manitayla yapılacaksa kış tatili daha romantik olur bi uludağ ya da palandöken iyi giderdi 1 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl İkisini de çok severim. Ama birisini seçmem gerekiyorsa yaz tatilini seçerim. 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Yaz diyorum kış soğuğunda gezmeyi pek sevemiyorum 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tatilin her türlüsü kabul 😂 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oda güzel 😂 Yorumla
selmaemirhan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yazın daha çok şey yapılıyor o yüzden yaz tatili 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı. İkisinin de ayrı Güzelliği var diyelim 😊 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 880 cevap paylaştı. yaz daha güzel bence. 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Bence kış tatili 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaz tatili 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 580 cevap paylaştı. Yaz tatili bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaz tatili deniz kenarı
B ben sıcak mevsim adamıyım kış tatili benm için sobanın yanında oturmak
Yazın daha güzel bence.. Susuz, sahilsiz tatil mi olur..
Olsa da eksik olur 😃😃
Kış tatili manitayla yapılacaksa kış tatili daha romantik olur bi uludağ ya da palandöken iyi giderdi
İkisini de çok severim. Ama birisini seçmem gerekiyorsa yaz tatilini seçerim.
Yaz diyorum kış soğuğunda gezmeyi pek sevemiyorum
Tatilin her türlüsü kabul 😂
Oda güzel 😂
Yazın daha çok şey yapılıyor o yüzden yaz tatili
Tatil olsun gerisi kolay
İkisinin de ayrı Güzelliği var diyelim 😊
İkisini de severim ayırt etmem.
yaz daha güzel bence.
Yaz ya daha iyi
Bence kış tatili
Yaz.
Yaz tatili