Anneme canım sıkılıyor bir yerlere gidelim ya da Türkiye ye 3 ay gidip tatil yapalım dedim. Dedi İtalya ya veya Çek Cumhuriyetine gidelim..
sizce neresi güzel olur? En son Paris’e gittim Annemle? 🏙️🏝️🗺️⛱️❤️😬
Anneme canım sıkılıyor bir yerlere gidelim ya da Türkiye ye 3 ay gidip tatil yapalım dedim. Dedi İtalya ya veya Çek Cumhuriyetine gidelim..
sizce neresi güzel olur? En son Paris’e gittim Annemle? 🏙️🏝️🗺️⛱️❤️😬
Paris çok güzel bir şehir gitme isterdim gerçekten. bence italya daha güzel olur çünkü orada ki yemekler ve insanları daha iyi bence. yani gezilecek çok yer var italyada. ben olsam italyaya giderdim. ama karar sizin tabi ki, başka bir ülkeye gitme şansınız varsa oraya da gidebilirsiniz. paris gibi mesela. norveç veya isviçre de olabilir bu yerlerde güzeldir. kısaca daha önce gitmediğiniz bir yere gidin şimdiden iyi tatiller dilerim size umarım mutlu geçer :)
Görüş
5Görüş
Paris'in çoğu yeri tehlikeli ve varoş dolu. Akşam insan bilmediği yerde sokakta yürüyemiyor. Polonya bile daha güzel yerdir. Amsterdam, Zürih, Londra gibi güzel yerler varken paris ne bileyim. Glacier Express zaman tam şu sıralar özellikle.
Çöp sorunu olmadığı bir zaman git. Çöp toplama işi bildiğin mafyanın elinde bi protesto ediyorlar leş gibi kokuyor ortalık :D çok ciddiyim bunda gitmeden önce araştır :D
Viyana bu zamanlar güzel oluyormuş, imkanım olsa gitmek isterdim
öteki sokağa gitmek için izin alan me
Roma
Yurt dışında mısın
Vay be
İtalya
Hadi bakalım
Bakiyim nasıl sen de bitiyor kfjfjd
Ben öyle bişey kastetmemiştim 🥲
miami
Yurtdışına gidin
Almanya