Yeni Yıl Yılbaşı tatilinde bir yerlere gidebilecek olan var mı? Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Merhabalar,Yılbaşı tatilinde bir yerlere gidebilecek olan var mı? Yılbaşı tatilinde bir yerlere gidebilecek olan var mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Uzanayım yeterli hastayım şu anda 😅 1 2 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Çok geçmiş olsun. 🌸 hepimiz salgına yakalandık sanırım👀 AşkıÖldürmek +1 yıl Sanırım salgın var 😔
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 22,7b cevap paylaştı. Maalesef gitmiyorum ama gitmek isterdim, yolculuğu seviyorum. şarkı dinlemek ve kahve içmek 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Yine arkadaşlarla takılırız diye düşünüyorum kalabalığız bir yere gitmesek bile idare ediyoruz güzel oluyor. 1 4 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl En güzeli 🍁 Yorumla KnightsSword +1 yıl Teşekkürler 🍁 Sana da iyi yıllar şimdiden. Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Teşekkürler. Hepimize yeni yıl güzellikler getirsin🍁🙏 Yorumla KnightsSword +1 yıl Umarım. 🍁✨ Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Antalya’da günü birlik bir parti organizasyonuna katılacağım. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sen nereye gidiyosun @Enperatriz_Eztia 1 1 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Karar vermedim. Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır gerek yok evde film keyfi yaparım. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır evde olacağım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzanayım yeterli hastayım şu anda 😅
Çok geçmiş olsun. 🌸 hepimiz salgına yakalandık sanırım👀
Sanırım salgın var 😔
Maalesef gitmiyorum ama gitmek isterdim, yolculuğu seviyorum. şarkı dinlemek ve kahve içmek
Yine arkadaşlarla takılırız diye düşünüyorum kalabalığız bir yere gitmesek bile idare ediyoruz güzel oluyor.
En güzeli 🍁
Teşekkürler 🍁 Sana da iyi yıllar şimdiden.
Teşekkürler. Hepimize yeni yıl güzellikler getirsin🍁🙏
Umarım. 🍁✨
Antalya’da günü birlik bir parti organizasyonuna katılacağım.
Sen nereye gidiyosun @Enperatriz_Eztia
Karar vermedim.
Millet karnini zor doyuruyor
Fas'a gitmeyi düşünüyorum
Hayır gerek yok evde film keyfi yaparım.
İzmire gidicem mekana
Evde olacağım canım evim ☺️
Hayır evde olacağım
Hayaller paris gerçekler ağrı 🤣
Uludağ