Kızlar arkadaş grubum ile gezi turuna katılmak istiyoruz. Güvendiğiniz ve önerebileceğiniz bir tur şirketi var mı? Çok fazla yer araştırdım içime sinen yer olmadı yardımcı olur musunuz?
2 ay
Ankara'da gezi turu yapan önerebileceğiniz şirketler neler?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Geçen ay tura katıldığım bir şirket Dr Holding bünyesinde tur da düzenliyolarmiş. Instagramdan reklamını görüp ilgimi çekmişti. Hiçbir sorun yaşamadık Holding bünyesinde olduğu için kaliteliydi de. Instagramdan bakabilirsin.
Instagramdan Dr Holding olarak mı bakacağım?
Hayır Dr Tur olarak ayrıca hesapları var.
Buldum, çok teşekkürler.
Bence internetten bak. Ama tavsiyem turdan ziyade kendinizin rota çizmesi. bağlı kalmaktansa.
Rehber eşliğinde gezmek istiyoruz aslında. Çoğu şeyi onlar ayarlıyor çalışan bir kadın olarak bu daha kolay geliyor 😁
Ne taraf ya da nasıl bir gezi düşünüyorsunuz? Kültür? yurt dışı? vs?
Yurtiçinde haftasonu için bi tur düşünüyoruz.
Bence bir karavan kiralayın. Abanta gidin. Eğlenceli olur.
nereyi gezeceksiniz
Kapadokya'yı düşünüyoruz.
balonla gezmezseniz pek anlamı yok. iyi oteller çok pahalı. tavsiyem günü birlik gezmeniz. turdan ziyade kendiniz bir program yapın derim. daha eğlenceli olur.
Evet su an oteller çok pahalı. Turların genelde otellerle anlaşmaları oluyor diye biliyorum bu nedenle sormuştum. Yorumunuz için çok teşekkürler :)
Hepsi aşağı yukarı aynı biriyle anlaşsan yeter
Fiyatlarda fazla bir farklılık olmuyor ama güvenilir bir yer önerisi için yazdım.
Çok tur şirketi varda araştırarak emin olmak lazım
Kesinlikle. Çok fazla güvenilmez şirket var özellikle tur alanında.
Facebook'ta tur gruplarına katılabilirsin. Asya Balkanlar Türkiye şehirler arası turlar düzenleniyor rehber kişilerle beraber.
Olabilir aslında bi bakıyım, öneriniz için teşekkürler.
Bol şanslar
Kizilayda var.. bilmiyom ama
Abla benide alın
Teleferiğe bindir
ETS tur ahahhaga