Var mı şöyle "gideyim de rahatlayayım. Amaaan dünya batsa umrumda olmaz" diyebileceğiniz bir yer var mı? Şehir, ülke olur. Tatil beldesi veya küçücük bir adanın sımsıcak kumsalı ❤️😍

Var mı şöyle "gideyim de rahatlayayım. Amaaan dünya batsa umrumda olmaz" diyebileceğiniz bir yer var mı? Şehir, ülke olur. Tatil beldesi veya küçücük bir adanın sımsıcak kumsalı ❤️😍

Taç Mahal'i yaptıran bir Müslüman Türk'tür. Amerika'daki hürriyet anıtı ise Süveyş Kanalı'nin Akdeniz tarafından girişine dikilmek için sipariş edilmiş lakin Fransız gavuru heykeli Amerikalılara hediye etmiştir. Neyse. Şey diyordum. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Boşnak bir hatun bulup Bosna Hersek e gidesim var bak
Git bakalım 😄
Cevap
15Cevap
Amerika özgürlük heykelini görmek istiyorum hayalim 🇺🇸
Özgürlük Anıtı veya Macchu Picchu umarım bunlardan birini bir gün görme şansım olur.
Kabe'ye gitmeden ölmek istemiyorum. Hatta gittiğimde orada ölsem, benim için harika bir ölüm olur ¢
😍😍
Hepsine gittim ama bir Mısır piramitleri kaldı onuda görürsem istediğim her yere gitmiş olucam inşAllah 😅♥️
İlerdeki eşimle adım atmadık yer bırakmayacaz inşallah sjsıs
Kesinlikle Mars dünya batsın diyip yiyin birbirinizi derim
Meksikadaki aztek maya inka tarihi eserlerini görmek isterdim
Eyfel kulesi ve venedigi görmek istiyordum geçen yıl ikisini de gördüm birazda doğuya gideceğim seneye artık
Çin'de bulunan toprak altındaki askerler
Ötükeni görmek istiyorum
Görmek istediğim bir yer yok, öleyim yeter
Kuzey ışıkları kesinlikle.
Phi phi adası... Harika bir yer
Evlenirsem eşimin gözleri olur
Yer değil doğa olayı kutup ışıkları 😊
petra
Piramitler
Kolezyum Roma
Venedik gondollar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?