Tatil & Seyahat 1 ay İstanbulun çok gezilmeyen/bilinmeyen tarihi/turistik mekanlarını bilen var mı? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Lütfettin abiniz uzun zamandan beri ilk defa tarihi mekanlara teşrif edicek İstanbulun çok gezilmeyen/bilinmeyen tarihi/turistik mekanlarını bilen var mı? Görüş Yaz 3 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Balatı gezmeni tavsiye ederim ya da yere batan sarnıcı olabilir , Topkapı sarayı müzesi , dolma bahçe sarayı olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay İstanbul'u soruyorsun fotoğraf İzmir😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Lütfetmedinizefenim 1 ay Farketmez ustamTarihi yer sonuçta Yorumla
EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 ay Evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Lütfetmedinizefenim 1 ay Söyler misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
Balatı gezmeni tavsiye ederim ya da yere batan sarnıcı olabilir , Topkapı sarayı müzesi , dolma bahçe sarayı olabilir
İstanbul'u soruyorsun fotoğraf İzmir😂
Farketmez ustam
Tarihi yer sonuçta
Evet
Söyler misin