Karavandaki kamp olmuyor, kampın olayı çadır zaten direkt. Gün geçirmek için çok güzel ama gece uyuma kısmına gelince berbat ben uyuyamadım bir de biz sahile kurmuştuk o yumuşak kum bile rahatsız etmişti. Ama yinede güzeldi
Ne güzel. Çadır dar ve basık yaa ruhum daraldı benim jdsjdj olmayan fobim oluştu uyuyamadım rahat edemedim gün güzel geçti ama işte gece sıkıntı jsdjsjd
Bir gezginci olarak elbette karavan güzel olur ama maalesef ülkemizde her yerde karavan parkları yüksek ücret alıyorlar. Bugün çadır kiraları bile 100 TL olmuş çok mantıksız bir turizm bakanlığımız var.
Ben hemen hemen her ay çadır ile kamp yaparım. Kamp yerleri inanın WC dışında başka hizmet verdikleri yok. Sadece WC ve bunun karşılığında 100 TL çadır parası günlük. Allah ıslah etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Karavandaki kamp olmuyor, kampın olayı çadır zaten direkt. Gün geçirmek için çok güzel ama gece uyuma kısmına gelince berbat ben uyuyamadım bir de biz sahile kurmuştuk o yumuşak kum bile rahatsız etmişti. Ama yinede güzeldi
Ben ilk kampımı yaylada yaptım çadırda 4 gün kaldım ve havadan mıdır nedir çook güzeldi ve rahattı
Ne güzel. Çadır dar ve basık yaa ruhum daraldı benim jdsjdj olmayan fobim oluştu uyuyamadım rahat edemedim gün güzel geçti ama işte gece sıkıntı jsdjsjd
Birde kimle gittiğine bağlı 😂
aynen ama bizim ekip güzeldi ondan gün güzel geçti jdjsjdjs
Erkek arkadaşın varda birde onla dene 😂😂
Hiç aklıma gelmedi bu benim yaa jdjsdjsd olur deneriz jdjds
Daha verimli oluyor 😂
Bir gezginci olarak elbette karavan güzel olur ama maalesef ülkemizde her yerde karavan parkları yüksek ücret alıyorlar. Bugün çadır kiraları bile 100 TL olmuş çok mantıksız bir turizm bakanlığımız var.
Evet derhal bu işe çözûm bulunmalı imar yok iskân yok
Adamlar otun üstüne oturduk diye para istiyor
Ben hemen hemen her ay çadır ile kamp yaparım. Kamp yerleri inanın WC dışında başka hizmet verdikleri yok. Sadece WC ve bunun karşılığında 100 TL çadır parası günlük. Allah ıslah etsin
Karavan kamp degıl , seyyar ev. Ayrıca o Karavanın gider torbasını söküp gömsen bie daha karavan kelimesini bile kullanmazsın 😂
Çadır severim ben
İkisinde de yapmadım ama kamp diyince direkt çadır olmalı diye düşünüyorum.
Keyfin hangisini istersen onu sec ağlamayın ya yeter
Ağlamak derken 😅
çadır olması daha gerçekçi yaşatır toprağa basıyorsun sonuçta evde değilsin ormandasın
Ikisinide hic yapmadim ama karavani secerdim
İkisinin de verdiği keyif bambaşka.
Çadırda yaptınmı
Karavan daha güzel ama çadırda olabilir
Çadırda dene bak çadırda kamp yapan karavanda zaten yapar
Hiç yapmadım, çadır biraz cesaret ister karavan daha güvenli
Hmm karavanda yaptınmı
Hayır yapmadım
Hm yaparsın umarım
İkisini de hiç yapmadım ama bence karavanda daha çok severim
Karavanda sevismekte daha rahat 😅
Karavan daha iyi ya çadırda zemin eğimli veya çok yumuşaksa sürekli düzlemeye çalışıyosunuz
karavanda daha ıyı olurdu
Karavanda tabi ki
Bana su duş ve çamaşır makinesi olduktan sonra sıkıntı yok yoksa sevmen titiz biriyim çünkü
Karavan daha güzel duruyor.
ben karavan seviyorum
Çadır kesinlikleee
Yaptınmı hiç
Defalarca. Vaktim oldukça da yapmaya çalışıyorum
Tek mi
Arkadaşlarımla birlikte
Güzell
Sende benim gibi kamp aşığısın
Karavan daha güzel bence
Karavan
Neden peki