Sınavım var bilen yardımcı olursa
Sevinirim. En kısa nasıl giderim taksi kaç dkya gider. Otobüs veya
Sevinirim. En kısa nasıl giderim taksi kaç dkya gider. Otobüs veya
marmaray'dan inme Bostancı istasyonunda in oradan yukarıya doğru yürü şenesenevler'de yürümekten sıkılmazsın eğlenceli bir lokasyondur bir kilometre vardır diğer ulaşım yollarını deneme zaten bir tek minibüs var kadıköy'den o da yollar Arap saçı
Bostancı Mahallesi'nde ama Kadıköy konumm neden bostancida ineyim arada 4 durak var
Ayrılık çeşmesinden metrobüs gider diyo biride. Kafam karıştı benim en hızlı şekilde gitmem lazım sınav var çünkü
sen beni dinle marmaray'da söğütlüçeşme'de inme bostancı'da in yukarıya doğru yürü unutma bak aklında tut yaz bir kenara şenesene evlere nasıl çıkarım diye sorarsan sana herkes yukarı devam et diye Söyler zaten oraya geldiğin zaman da okulu sor sana tarif ederler sen başkasına bakıp aklını karıştırma
Abi senesenler nedir ya konum olarak bostancı mahallesi kocayol caddesi gideceğim yer
Marmarayla gideceğim
Cevap
2Cevap
söğütlüde inince m4 metrosuna bin bostancı durağının oradaymış baktım şimdi
Eyvallah teşekkür ederim
marmaray'dan inme Bostancı istasyonunda in oradan yukarıya doğru yürü şenesenevler'de yürümekten sıkılmazsın eğlenceli bir lokasyondur bir kilometre vardır diğer ulaşım yollarını deneme zaten bir tek minibüs var kadıköy'den o da yollar Arap saçı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?