AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Dorock olabilir, hayalperest olabilir, lal olabilir hepsi Kadıköy
Peki Avrupa tarafında önerebileceğiniz bir yer var mı
Oralarda takılmadığım için net bir mekan bilmiyorum. Taksim de eskici vardı çok eskiden gitmiştim. Damsız almayan bir yerdi.
Nereye gidersen git birileri salça olur. Burası Türkiye
Taksimde fırın var oraya gidebilirsin rahat bir yer
Ben nişantaşında çalışıyorum oralar güzel nezih tehlikeli değil less nişantaşı ses clein öneririm
Peki orada barlar hepsi masalı mı yoksa tek başıma barda ayaktayken bir şey içiliyor
Masalıda var ayaktada var nasıl tercih edersen
Rezervasyon yapmak gerekiyor mu
Hayır gerekmez
Cihangirde güzeldir ama nişantaşı çok iyi şişli beşiktaş çevreside fena değildir istiklale gitme oralar karışık
Rika mesela tam Cihangirde, orada yakın 3 dk yürüyerek oteller de var.. Nışantaşı da olabilir bakarım teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olurum her zaman 🙂
Gidemezsin güzel kardeşim saçmalama düz yolda yürümek tek başina tehlike arz ediyor sen bar diyisın
Avrupa yakasini bilmiyorum kadikoyde herhangi bi bara girebilirsin bisey olmaz ayi bar fena degildir rexin az asasinda
Sende mi yalnızsın İstanbul'da :/ ben gibi kanka
Ben henüz yaşamıyorum taşınacağim ama, şimdi sürekli gelip ötelerde kalıyorum.. Gelip biraz çıkmak istedim ihtiyacım vardı ama iştr kararsızım
Ah be kanka üzdün
Sen neden yalnızsın
Ben yeni taşındım Eylül de ilk taşındığımda sevgilim vardı bir hafta önce terk etti ckkddk yalnız kaldım İstanbul'da
Üzüldüm, nerden taşındın kaç yaşındasın sen
Ben seni ekliyorum ama neden yazamıyorum
Cunku mesaj atabilmek icin xper 3+ olmasi lazim... benimki 2
Facebook var mı sende
var
Ben seni ekleyim adın ne link at sonra sil
Fakülte teras var aslında taksimde güzel gerçi atmışlardı beni ordan üniversiteliler takılıyo orada
ıstedıgın yere goturebılırım senı sınırların var mı
Niye her şey ters anlıyorsunuz, kadın olarak çıkamam mi eğlenemem mi, elbette biriyle yatmam mi lazım?
yooo yat demedım takıl dedım
Sınırların var mı ne demek o zaman
Taksim Q bar... Damsız almıyorlar ve sabah 4 e kadar gümbür gümbür her telden...
Semt çok önemli..
Cihangir mesela?
Sana bişe diyim mi hiç gerek yok
Neden
Hayal kahvesi tarzi mekanlara git bence
Önerebileceğiniz bir yer var mı
Halkali atakent
Cihangirdeki barlar daha iyi bir seçim değil mi?
Oralar pek tekin yerler degil ama illaki vardir fakat ben bilmiyorum
Ben istanbul’da yaşamıyorum, sürekli gidiyorum ama hep otelde kalıyorum. Cihangirde çıktım birkaç ay önce korkacak bir şey yoktu, fakat otel bana çok yakındı. Şimdi bara göre otel secerim
Cihangir nezih bir yer cafeleri cok elit ama gece cluplerini pek tekin bulmuyorum
Rika Cihangir var bide aynı yerde güzel bir bar vardı bilemedin
bilemedim
Yani denemekten zarar gelmez
Ne giyeceksin giderken
Çok açık giyinen biri değilim, rahat bir bar olsun yeterli. Jean olur etek olur, normal gömlek blüz falan, topuklu ayakkabı uzun siyah ceket.. o tarzda
Çok açık giyersen biliyorsun hiçbir yerde rahat edemezsin etek mini mi
Etek giymesem de olur, ama böyle eğlenceli canlı bir yer olsun, barda 1-2 saat oturtabileceğim bir yer..
Canlı müzik mi? Klüp mü?
Canlı müzik, tek oturabileceğim bir yer, kafamı toparlamak istiyorum. Klüp fazla gelir.
Beşiktaşta bir çok yer var. Diğer semtlerde pek bilmiyorum. Kafa dinlemek için Beşiktaş'ta yazı tura olabilir. Ben yalnızken hep oraya giderdim, beer house olabilir. İmsomnia var ama biraz daha kalabalık ve gürültülü, canlı müzik olur genelde. Onun dışında Taksim'de git diyebileceğim bir yer yok ama gitme dediğim bir yer var, beer house. Garsonların bile kızlara yavsadığına şahit oldum. Kadıköy'de de güzel yerler ama isim olarak bilmiyorum hiç
Beşiktaş beer house olur gibi, tek gitmek istediğim için barda ayakta bir şey içebiliyor muyum yoksa sadece normal masalar falan mı var
Dediğim yerlerin hepsi masalı zaten
Kanka bana yaz birlikte gidelim
@Şimal2513 aynen toplanıp gidin bari^^ arkadaş olun. Biliyorsan mekan destek ol
Gel kanka sende bize zaten aşk acısı çekiyorum destek olursun ckkdkdkd
@Şimal2513 bana mı diyorsun? Aşk acısı çekenler derneği mı kuracağız 😂😂
Evet dkdkdjd
@Şimal2513 Beşiktaş'a gelirim, bayadir aşk acısı paylaşımı yapmıyorum zaten iyi gelir jdjd
Olabilir neden olmasın 😊
Evet ya biz neden buluşmuyoruz kiiii
Hahaahahah aşk batsın onun yüzünden bu haldeyim
Sende mi kanka ben de . Terk edildim ben
@Şimal2513 siz bir yazışin, duruma göre beni de haberdar edersiniz, birbirini tanımayan 3 kişi olarak buluşma etkinliği yaparız jsjs
Ben avcılardanım sen
@Şimal2513 herkes terk edilmiş, benim durum pek öyle değil ama sjjsks
@Şimal2513 ben sana yazamıyorum xper yeterli olmadiği için.
Sen mi terk ettin dkdkdk
Takip atabiliyor musun
@Şimal2513 biraz öyle gibi oldu 😅
Terk edilmedim de daha önce görüştüğüm birine özledim dedim sadece emoji attı :) .. Onu sevdiğimi biliyor, o ciddi ilişkiden kacıyordu o yüzden de uzaklastım ondan.. konuşmayalı 2 ay oldu, 1 hafta önce yazıstık kısa nasılsın falan, gülüyordu normaldı.. 2 gün önce ozledim seni, beni öpüşünü özledim dedim.. sadece :) attı o da 15 saat sonra.. bu kadar ne dusunduyse artık.. Bide ben hep utanıyordum ondan yaşadığımız herşeye rahmen ona öyle şeyler söyleyemedim hiç. Nasıl bir ozlem içinde yazdım bir tek o anlar ama işte
@Şimal2513 evet attım
Bu kadar düşünme değil o, umursamama oluyor biraz. Sevdiğin şeyin peşindek koşmak güzel, ama bir yerde de durmak gerekiyor. Bazen sonuçları biraz düşünsek bulabileceğimiz halde her şeye rağmen onu istiyor, ona ulaşmak istiyoruz. Öyle bir nokta geliyor ki, ne kadar sevsek de bir vazgeciş gerekiyor.
Soran arkadaş sen de beni takip et, ben sizi buluşturacağım sjjsjs
Evet denedim 2 ay, istanubula gidip onu aramadim bir kere bile, surekli gidiyorum is icin. Hikaye attiyordum surekli ilk o bakiyordu o da yazmadi... gecen hafta nasilsin falan yazistik hhemen yaziyordu normaldi.. sohbeti kestim kendine iyi bak iyi geceler dedim.. ondan sonra o da aynisini yazdi.. birkac gun sonra dayanamayip ozledim dedim.. umursamiyorsa neden hemen birsey yazmadi, o emoji atmak icin neden o kadar bekledi. Bide bu adamla biz hic kavga etmedik birbirimize kotu seyler soylemedik..
Bana nasil bakiyordu nasil sariliyordu.. 2 ayda hersey unutulur mu.. simdi artik istesem de elimden birsey gelmiyor.. o emojiden sonra bosluk oldu.. ama hala takiplesiyoruz :))))) ne guzel
Kanka sana taktik vericem kfkdk
Ne ara bu duyguları besledin be 😅 keşke yaptığın şeyi devam ettirseydin, sohbeti kestikten sonra yazman onun gözünde seni basit yapar biraz, üzgünüm..
Bu arada buluşma olacaksa ben beer cornera gelmem asla jsjskdk
Buluşalım bence ya dkdkdk
Ona karsi olan duygularimi biliyor, nsil bir insan oldugumu, ona ne kadar deger verdigimi de.. o yuzden basitlik gibi birsey olamaz. Gecmisimiz var, zaten ben him umurasmiyorum gibi davranmadim ki.. sohbeti kestim guzel bir cumle ile. 5-6 gun sonra yazdim, insan ozleyebilir bundan utanacak degilim..
@Şimal2513 taktik kaldi mi artik
Devam ettireseydim de ne olacakti sanki.. umrumda olmadigimi mi zannederdi
Yoo, utanman gereken bir durum yok zaten. Doğal olan bu, ne de olsa işin arka planını bilmeden yorum yapıyorum, buluşalım madem daha detaylı dinlerim 😅
Anlatmaya baslasam, aglamaya da baslarim inan :D dinlemek istemezsin
Ağla zaten, duygularını saklama ^^
Yani bu adam benim icin kotu birsey dusunmez onu biliyorum. Masum iyi tatli biri oldugumu hep soyluyordu, baska biriyle gidecemeyecegimi de biliyor, insanlardan cekildigimi, cogu zaman yalniz kaldigimi da biliyor.. Gecen iki ay gittigime aramadigim icin mi oyle, yoksa gormek mi istemiyor beni.. ama gormek istemiyorsa derdi.. yasi kucuk degil :)
Taksimde aslanim bar var oturmali falan duruyorsa senin aradığın tarzda ama etek vs giymeni tavsiye etmem afgan abi ben surye dolu😃
Ayı bar var kadıköyde gidilebilir
Şişli Osman beyde Diskoda var arzu ederseniz
Tarlabaşı , neşe pavyon
Türkü bar ajjsjsjs
Benim çalıştığım bara gelebilirsin dostum
Nerde
Backyard
Bugün gel
Tek gidilmez ya arkadaslarinla git oneririz
Çok tanıdıklarım yok İstanbul’da
Tek gidince ne yasayacagini biliyorum ya sarmaz oyle. hic. mi ark yok
Bir kere tek çıktım Cihangirde normal bir barda, sıkıntı yoktu. Yani 2-3 tane var ama onlarsız cıkmak istiyorum, cok yakın değiliz zaten sürekli onlarla cıkmak ne bilim kafamı toparlamk istiyorum, onlarla cıkınca olmuyor
Cinsellik odakli bakiyorlar genelde sen oyle bakmiyorsan bir tik dekolte frikiksiz giyin sorun. yasamazsin ama bir kac. kisi salca olur mutlaka
Evet zaten çok açık giyinen biri değilim, yani biri tanışmaya gelse bile bir şey yapmaz dimi
Ahah napicak istemiyorum dersn gider 😀
Yas kacti senin
Nerrdesin İstanbul'da
O zaman sorun olmaz, 27
Bide şey merak ediyorum, gece bardan taksiye binsem taksıcıler nasıl sıkıntı falan cekebilirmiyim? Gece gece tek basıma hiç binmedim.
Yasin da varmis ya gayet ne cekiniyorsun minyon musun😀
Henüz İstanbul’da yaşamıyorum, sürekli gidiyorum ama
Gece kac. gibi. mesela? Taksi hep sikinti ya iyisi de var kotusu de o yuzden. bir erkek arkadasin olsa daha iyi ya da kaldigin yere yakin mekan lazim neredesinki
1 bira ismarlarsan ben gelirim. yaninda🤣
Yas 30 benimde
Var işte küçük değilim 😂 ama eskiden erkek arkadaşım vardı hep onunla cıkıyordum şimdi tek başıma otelden bara kadar falan çekindim biraz o yüzden sormak istedim
O yüzden Cihangirde kalmak en iyisi, bildiğim yer sonuçta.. Gece 22:00 - 02:00 ye kadar
Seni de tanimiyorum ki hahahaah
Ahaha bi mesaj atar misin🤣
Xper yeterli değil
Istek. at
Gizli üye nasıl takip edeyim
Actim
5 yıldızlı bir otele git, otelin barında iç
orada coğu kışı yabancı değil mi
Sen jafanı toplamak istemiyormuydun
Hem ortam nezih olur
Canlı müzik türk şarkılar genelde yok, gelen yabancılar genelde farklı atmosfer veriyorlar.
Sarhoş olursan da odana gider uyursun yolda başına bişi gelmez
Sen içmek ve kafa dinlemek istiyorum dedin bende bunu önerdim, şimdi ekstra isteklerin çıkıyor
Ben mesela bir kere birkaç ay önce Cihangire gittim, barda oturdum bir iki içki içtim, kimse beni rahatsız etmedi, içerken düşünecek kafamı toparlanacak vaktım vardı, ordan kalkınca kendimi daha iyi hissediyordum.
Sen kaç yaşındasın ayıotır sırması
Yaşım 27, ekstra bir şey değil de genelde otellerin barları farklidır daha büyük daha soğukluk alıyorsun
Yo ben daha çok severim, kimseyle dip dibe oturmazsın, alırsın viskini rhtsız edilmeden içersin
Hafif bi jazz çalar, ortam güzeldir
Dip dibe otursam da içimde olan yalnızlığı hissetmeyim :)
Ben sevmem kalabalık brları, sakinlik seviyorum
Ankara desen neyse ama İstanbul olmadı
Neden
Hepsi
benide al yanına
Senin de mi ihtiyacın var
evet param yok ama
Çalışmıyor musun
okuyorum
Paran yoksa guest liste bak
Kiyamam ya memlekete bak 2 insan bara para yok diye gidemiyo yansin bu dünya
bence elit bi yere git
Olur para sıkıntı değil, hangi yer ölabilir? Avrupa tarafında olsun
reina
Gitme
Neden
Asılırlar sana.
İsteğinize gidin
Farkeder mi 😂
Güvelik konusundan evet :)
Sen bi sarhoş ol o zaman güvenliği görürüm güvenlik evine atar seni 😄
1-2 bardaktan sarhoş olunmuyor, ne yaptığımı biliyorum herhalde, 27 yaşındayım.
Barda napıcaksın
Oturup kafamı toparlayacağım :) Biraz içki biraz müzik iyi geliyor, tanımadıkların arasında..
vay vur kadehin dibine usta
Kastel
Rx
Hiçbirine
Hepsine.