Gezmek için İzmir'e gitmeyi planlıyorum. Peki sizce nereleri gezmeliyim hangi lezzetleri mutlaka tatmalıyım?

Gezmek için İzmir'e gitmeyi planlıyorum. Peki sizce nereleri gezmeliyim hangi lezzetleri mutlaka tatmalıyım?

İlk 3 e giren yerlere git 😄sinir oluyorum zaten bilindik yerleri yazmalarına kordona gitmeyin leş bir koku var ve güzel değil saat kulesi fotoğraflarda ki gibi hiç değil orada bi tarihi asansör var görülmeye değer ondan sonra direkt bostanlıya derim aşırı güzel. Kemeraltı carşısı var gereksiz abartılmış maksat gezmk olsun dersiniz fena fikir dģil ama değmez. Dünya barış anıtını gòrmenizi tavsiye ederim karşıyaka'da. Efes mis gibi tarih kokan bir yer turistlerin de olduğu bir yer gidip görülmeye değer ek. olarak sığacıkta gezebilirsiniz
Yaniii🙂
Bir İzmirli Olarak Efes antik kentine kesinlikle gitmelisin Kordonu çok güzel İzmir saat kulesi var orası güzel sonra urla'da TCDD kampı var kamp dediğimi çadır olarak anlama küçük tatlı evler var isterseniz paraya para verip misafir girişi olarak denize vb. Girebilirsin kantini falanda var yanında Jandarmanında var orası da güzel kültür parkı var orada güzel İyi gezmeler 🎉
Hangi lezzetleri tatman konusunda karar veremiyorsan benceme bakabilirsin izmirin mutfağına özel en lezzetli yemekleri paylaştım. Alsancakta gezmek için güzel bir yer
Abi zaten beynimi aktif olarak kullanmadığım günlerinden birini yaşıyorum bildiğimi de unutturdun😂
Sen söylicen onu İzmir'de nereler gezilir
Cevap
8Cevap
İzmiri birde başka İzmirlilerin yorumlarıyla mı gezecek sin neden ki acep zaten oralı değil miydin vardır bir hikmeti çözemedim 😅😅
İzmir'i yaşayan bir adam olarak sen daha iyi bilirsin gadası. Ben bir daha gidecek oluyum bucadan çıkmam.
Benim için yeme içme bol orada gelirsem yine yer içerim bol bol zaten aklımdasın gelirsem çayını içeceğim
Aşık veysel parkı ve sahil var
Kordon boyu
Numan ya da kuyum pidede pide ye.
Kemeraltında kokoreç, söğüş, turşu suyu ye iç.
Kordonda midye bira
Karşıyaka bostanlıda seyir terasında gün batımını izle.
Karşıyaka çarşı güzeldir. Bostanlıda kafeler var bol bol.. Gençler seviyor.
Ok. İyi gezmeler
https://imgyukle.com/i/JCn02Y
Burası mı 😊
Evet yedin mi?
Kuyum da iyidir.
afiyet olsun :)) canım çekti. karşıyaka taraflarında da halim usta çok iyidir. küçük bi dükkan ama gerçekten tadı harika.
bence de... halim usta çarşıya girince.. camiyi geçince solda kalan sokaklardan birinde.. sorsan söylerler zaten. mardin kebabı, lahmacunu pidesi.. hımmm canım çekti.
kesinlikle.. bostanlı yasemin kafede denizin hemen kıyısında sevdiğinle sohbet etme, mavişehir balıkçı barınağında flamingo tekne turu, çocuklar varsa sasalı doğal yaşam parkı.. hoş olur
balçovada teleferik de güzel.
tam onu yazacaktım dedim şimdi çok fazla bi numarası yok.. manzara güzel ama o yani.. :)))
haklıısn. ben severim asansörü.
ben balık tutmaktan anlamam. tutanları görüyorum hep. biz uzun yıllar önce her gece eşim ve iki oğlumla sahilde yürüyüşe giderdik.. göztepede kafeler, deniz kenarında balık tutanlar.. yürüyüş yapanlar.. güzel bir etkinlik. en sevdiklerimden.. iki çocuk da küçüktü, bebek arabası vardı ikisi için.. harika zamanlardı. hey gidi hey.. şimdi dana oldular şimdi de harika...
:))) güzel bence de. bursada mıydın sen?
Hadi yaa karıştırdım demek 🙂 ama İzmire gidiyorum demişsin..
Pekii sanki konuşmuştuk ama çok net hatırlamıyorum. Bundan böyle aklıma yazım 🖐️👍
Numan ve kuyumu bilmiyor muydun peki?
Yaa özür o zaman.. 🙂
Evet belki de. O zaman sen de birkaç yer söyle çoluk çocuk gidebileceğimiz.. Misal şu macera parkı (Bucada olan dışında) tarzı yerler olabilir. Gider misiniz?
Buca Gölet diyebilirim. Çevresinde de kahvaltı edebileceğin yer çok fazla. Onun dışında neler olabilir aklıam geldikçe de diyebilirim. Bende duyduğum yere er ya da geç gitmeye çalışıyorum.
Nazar köy çok güzeldir mesela. Nazarköyden çıkınca millet bahçesine de uğrayabilirsin ormanların içinde olduğundan huzur veriyor bana kafa dinlenecek bir yer.
Teşekkür ederim. Oralara gittik. Arada fikir verelim. Bilmediğimiz yerler olursa güzel olur. 👍
Süper fikir. Takip etsem rahatsızlık vermiş olur muyum?
Peki hemşehrim. 🖐️ Bu arada kelle paça seversen harika bi yer biliyorum. İzmir - Menemen istikametinde. Ulukenti geçince Şelale var. Kellepaçası tek kelime ile harika! Yemek sepetinde de izmirin en iyileri arasında. Fiyat yüksek ama güzel 👍
Nasıl?
🤭Komik olmuş.
Eyvallah 🖐️
İzmir de kordonboyu nu severim, heryerini bilmiyorum. Ama ara sokaklarında çok güzel mağazalar var alışveriş için, Merkez de
Sen İzmirli değil misin?
Heralde ön kapıdan çıkıp, arka kapıdan girme planları yapıyorsun jsj
Gazan mübarek ola 😅
Lezzet olarak; boyoz, bomba, söğüş tadabilirsinin. Yer olarak; Bostanlı, Alsancak, Karışıyaka ve Bornova'yı gezebilirsin.
İzmire gelme gezilecek yer çok ama çok değişik bir memleket ben hiç sevmedim günah Parana
ben izmirliyim ama ben pek bilmem İzmiri beni de al birlikte gezelim novel bey 😅
alsancak bornova falan gençlerin mekanlarını biliyorum sadece 🙂
Selçuk tarafları olabilir bence İzmir 'in her yeri gezilmeye değer ya
Antik kent şirince falan güzel yerler
Yerel tatları yerinde tatmadan gelme😄
Cesme, konak guzeldi.
Alsancak ve Karşıyaka sahil boyu güzel
Kordona git :D
İzmir harika bir şehir
Seferihisar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?