AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Oraları bilirim, İskenderunda geçti çocukluğum, Adana da da kaldım, Tarsus, Mersin, Mezitli, Erdemli, Taşucu, Silifke, Aydıncık, Anamur, Alanya... hepsini defalarca kez gezip gördüm
Ne kadar güzell 😊😊😊
Oraların sıcağını da yedim, kebabını da, şırdanını da tantunisini de, künefesini de, içli köfte ve çiğ köftesini de... :)
Ne güzell çok şanslısın 😊😊😊
Kesinlikle.
Özellikle de yemekler konusunda.
O bölgenin yemeklerinin dünyada eşi yok
Bencede 😂bollcaa acılı
Bolccaa lezeetli
Acı lezzete lezzet katıyor zaten :)
Evet bencedee😊
burada sesli konuşma özelliği var mı ki?
İlk defa uçakla indiğimde oraya sıcaktan nefes alamamıştım jdjfj
Haklısın nem i aşırı baskılı
Adana sokak yemekleri ile gücüme güç katmak virüslere karşı bağışıklık kazanmak istiyorum
Hindistan ve Pakistan öncesi
İstanbul kurtarmıyor sanırım.😊 Evimdeyim ve çalışıyorum. Bir yandan da sosyal medya. Selam olsun güzel Mersin ve Adana'ya.😊🖐️
😂😂 aleyküm selam selamını ileticem sınırlara 😊
İş gereği devamlı mersin adanadayım
Ne güzel :)
Uçakla bir saat, sen yeter ki sebebinden haber ver
Üf git
Özledim oraları sıcak yerler
Aşırı nem evet 😂
Razıyım valla donuyorum şu an burada kahve içerek ısınmaya çalışıyorum kız şanslısın vallahi değerini bil akdeniz'in havasında güzel aşklarıda🤭
Ahah haklısın bu konuda ama sıcağı hiç sevmiyorum soğuk tercihim 😂
Uzatmalı sevgilim vardır Akdeniz de bana ulaştı bir keresinde ama ben tanıyamadım sonra Bi daha yazmadı bana
Sosyal medyadan mı konusuodunuz numarasız 😊
Daha önceden görülüyorduk ama sonra bitirdik. Bende herşwyi sildim geri pek bakmam ben aslan burcuyum oda bana ulaşmış int dan ama... O an bir görüşmedeydim oda kendini tanıtmadı selam yazmıştı bende tabii iş görüşmem bitti o zaman konsantre oldum aaa felan dedim nazlı yazdım tabii beni engellemiş durum bu
Üzülme nasip işleri 😊
Nedir bu 🦁 burcundan çektiğimiz ya 😂
Ya biz netmişiz yaaaa millet bizden ne dertli ama işi bilmiyorsunuz sizde canım soğuk seversin gel o zaman don burada ama... Isınmak için ne yapacaksın pekii
Ahah😂
Gülmek dende çok güzel hahaha görmeden de nasıl oluyorsa artık hayal sıcacık yerde olmak isterdim
:)
😊 Böyle ısınıırm artık
Aç sobayı klimayı
Arabanın sıcaklığıyla ısınacağım artık fayda yok kız panpaa🤭
Adana'dayım soğuklar geldi buraya da
Evet ama sıcak bugün 😊
Ben donuyorum 😃
Nerede oturuosn kii
Merkezdeyim ya
Aaa tesadüf;)
😃😃
😊
Sen nerdesn
Bende merkezdeyim
Seyhan
Vay be 🥲
Belki de tanışıyoruz 😂
Olabilir bu arada 😃 yüreğirdeyim ben ama
Yakın sayılır 😊
Evet yakın ilk defa Adanalı bi kıza denk geldim genelde erkekler oluyodu 😅
Haklsn 😂😂
Keşke olmasaydım yaşanmaz bir şehir
Hatay verelim
Turluyorum Silifke çevresinde 😂
Oh ne güzel 😊
Tabi bunu haritadan yapıyorum, yaklaşık 4 bin küsür km uzaktayım ve çok özlediğim birileri var sizin oralarda!
Yaa😔 umarm kavuşursunuz
İnşallah, gönül dediğimiz şey, madede tanımaz, inşallah bunları da aşarız!
Mesafe olacaktı o 🙄
Aman madde falan Allah korusun
Haklsn evet
Tabi canım , inanır mısın, biz de bazı haklar hukuken hakkımız olan prim ve zam için grevdeyiz! Madde deyince başka şey geldi aklıma! Dediğin gibi Allah korusun! Diğer uyuşturucu ve alkol içiren şeylerden çok uzağım zaten :)
Haklsn çok şükür Allahm kurtarsın o denli bağımlı olanları da insallh
Valla çok zor bence! Bazı arkadaşlarım vardı ve çok uğraştım, birini bırakıp diğerlerine başladılar! Bir kaç kişi, başka bir kaç kişinin hayatını batırdılar, perişan ettiler!
Komşum vardı ve eşiyle çok uğraştım, bir gün ağladı “sen aşırı iyisin, neden bunları bana yapıyorsun” dedi!
Küçücük kızı bardı, babasını çok seviyor be varlığında onun yokluğunu çekiyordu! Adam hem vardı, hem de yoktu! Sonra tabi işler karıştı ve suçlu durumuma düşmek üzereydim, çektim gittim oralardan!
O yüzden, bir şey yaparken, unutulmaması gereken bazı ayetler var ve onlara karşı gelmemek lazım! Ben kendime bu konuda çok güvendim ve o adamı iyileştirmeye çalıştım! Oysa ki, Rahman ve Rahim olan der ki; “ Allah insanlara nefislerinden ötürü zülüm eder”! Allah zerre kadar kimseye zülüm etmez, insanlar birbiriyle zülüm eder”, “ insanlar, hiç şüphesiz tartışmayı pek çok sever, bilmediğiniz konularda niçin tartışıyorsunuz”!
Onlar uğraşırken, kendimden oluyordum!
Bir gün “şeytan yok” dedi! “Anlat bana şeytanın varlığını” dedi! Bazı ayetleri ona aktardım ve biraz mantık yaptık, sonra ala etti!
Birkaç sonra yine içmişti ve bir tarafta düşmüştü, her tarafı pislenmiş, elleri kap tutmuş ve kafasında ve yüzünde şişlikler vardı! Tam boynuz gibi şişlikleri vardı ve onu bu halde görünce, baz geçtim ve o şehri terk ettim!
Değişik çizgi filmleri izliyor ve bambaşka bir diyarda gezdiğini fark ettim! O yüzden kolay değil! O tür kişilerden mümkün oldukça çok uzak durmak lazım, çünkü onlar Allah’ı unutmuş ve bütün çevrelerine virüs gibi dağılıp başkaların hayatlarını, geleceklerini maf edyorlar!
Tabi canım , neden olmasın!
O kadar haklısın ki 🤲🤲👏👏👏👏
Doğrusunu istersen, birileri bir şey yapması lazım ki, yaşanacak bir yere getirelim her yeri! Eşimiz, çoluğumuz-çocuğumuz için! Bazen abarttığını düşünüyorum, fakat bir şey yapmadan da duramıyorum! “Biz ne olacağız düşüncesi hep kafamda”!
Normalde buralarda pek takılmam da, son 3 gün grevdeyiz ve artık erken de akşam oluyor, sonrası da can sıkısı basıyor :)
Grev yario mü peki işe
TV”ciler geldi şimdi ve diğer şehirlerde işler değişmiş, polis filan basmış!
Ne kötü insan çalıştığının karşılığını alamaması! Üstelik bizler, herkesin emniyette ve rahat yaşaması için çalışıyoruz!
O kadar hakksn ki bu devirde hak hukuk bilen yok buna eminim
Çok doğru diyorsun! Bazı konularda zarar gördüm, maddi açıdan ve belgelendirdim bunları, ona rağmen haksız durumuna düşürmeye çalışıldım o da batıl yoluyla! Batılı da bilirim, fakat hak olmadığı için uzak kalmayı tercih ettim! Rahman ve Rahim olanın sözü var “hak batıldan üstün çıkacak” diye!
Bir de ahiret inancı var, o yüzden de cesaret edemedim açıkçası! Bizim bazı şartlarımız var misal imanla alakalı! Fakat batıla sapmış olanlar ve iman ettiklerini çoğu, “Allah şah damarından da daha yakın”, her saniye, her eylemimize şahit ki, saçma sapan işlerle uğraşanlar Yaradanı sanki canım yerine alıyorlar! Bu da kişilerin ne denlik cahil olduklarının delili!
Mersindeyim
😊😊
Mersin ben. Takılıyorum
Takılmaya devam et 😊
Sen napıyon
Öyle bende takılıorum
Nolmus
Hiç
Ben mersindeym
İyi kal Mersin'de ;)
Okkd
Las vegas olur mu