Kasım ayının 15 'inden sonra ailece gezilecek yer tavsiyesi istiyorum. Gecen sene Kasım'da Bodrum'daydik.. Harikaydi, 22 Kasım'da denize bile girdik. Hem tenhaydi hem de havası mükemmeldi. Devremülk kiralamistik. Hem ekonomik, hemde Bursa'ya yakın, 3-5 günlük tatil yapabileceğimiz yer tavsiyesi istiyorum sizlerden.
Neresini tavsiye edersiniz? Neden tavsiye edersiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antalya olabilir
Ahh Bursa'ya daha yakın olsa, kesinlikle isterim. Her sene Nisan ayında geliyorum seminere...
Evet güzel bir şehir tatil için. sıcak olması dışında sorun yok denizi manzarası çok iyi
Bodrum farkı sanırım Kasım atındayız daha kısa kollu geziyoruz denize giren dahi var bu sefer kelebekler vadisi ölüdeniz tarafını tavsiye edeim 😊
Bodrum'u çok. seviyorum. farklı mevsimlerde geliyorum. Kasım ise bambaşka, güzelliği ve sakinliği ile.
maalesef yol uzun geliyor, 15 günden az çekilmiyor😂😂
Haklısınız uzun süreli bekleriz herkesi memleketimize bodrum yazısını görünce okudugumu tam anlayamadım bursa ya yakın yerler istemişsiniz kusuruma bakmayın artık 😊😊😂
Estağfurullah.
Ben kasimda denize girsem yatak dosek hasta olurum ama kisin denize girebilmeyi isterdim keyifli olurdu size simdiden bol eglenceli tatiller 😁
Emin olun yazın Akçay 'in denizinden daha sıcaktı kışın Bodrum'un denizi. Teşekkürler. Tavsiye ederim
Ben antalyada yasiyorum. Bizim burada daha gec soguyor deniz ama ekimde bile girmem 😁
Bence kisin abant bolu taraflarini tavsiye ederim oralar yazlik mekanlar yazin civil civil olur
Hep görebildiğimiz için ihtiyaç hissetmiyor sunuz tabi. Nisan aylarında geliyorum Antalya 'ya. Çok güzel.
Abant güzel hakikaten ama çok pahalı. Ekonomik de olsun istiyorum.
Gunesi ve denizi seviyorsunuz ssnirim nickinizds bile bi sicaklik var memleket neresi🙂
Bursa'da yaşıyorum. Her mevsimi severim, yaşamayı severim. Guneş benim için çok özel. Kız bebek evlat edinmek istiyorum, Rabbim kısmet ederse bizim evimize de "Güneş Doğacak" birgün.
Güneşi örnek al kendine. Bikma dogmaktan, yılma batmaktan...
Geçen hafta girdim denize dondum. Güneş yakıcı ama hava buz gibi.
Ayvalık size yakındır biraz ama soğuk hava dalgası geliyor.
Güneydoğu turuna çıkın ama hava durumuna da bakın :) Mardin Urfa Antep Diyarbakır 3 günde 5 kilo alın yiyin babam yiyin :)
2 ay önce Adana'dan geldik. Bursa'ya yakın biryerler bakıyorum
15 günden az gidilmez oralara. Birde yemek ve yol çok tutar 😂
Siz normalde hangi şehirde siniz
Manisa kula