Tatil & Seyahat Bu yerde yaşamak ister miydiniz? _AYŞEN_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu yerde yaşamak ister miydiniz?HırvatistanYaşmak istediğiniz ülke neresi? Bu yerde yaşamak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evet isterdim 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Bi tsunamide anında yerin dibine girmelik. Evet isteyebilirdim. 0 1 Yorumla _AYŞEN_ +1 yıl bende öyle düşündüm gerçekten Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. popiş kadar ülke belirli bir zaman sonra sıkıyor. Hollanda da yıllarca kaldım orada burayı. burada orayı özledim 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Yok yaaa uyuyamam ben orada İstanbul da ödüm kopuyor orada zor. 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Her yeri betonlaşmış bir adada yaşamak istemezdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet isterdim
Bi tsunamide anında yerin dibine girmelik. Evet isteyebilirdim.
bende öyle düşündüm gerçekten
popiş kadar ülke belirli bir zaman sonra sıkıyor. Hollanda da yıllarca kaldım orada burayı. burada orayı özledim
Yok yaaa uyuyamam ben orada İstanbul da ödüm kopuyor orada zor.
Her yeri betonlaşmış bir adada yaşamak istemezdim
Karadsğ, isveç, viyana
Yok be çok bunaltıcı
Çok severim böyle yerleri..
Evet harika olurdu
Çok tatlı bi yerrr
Hayır, ülkemi ve coğrafyasını seviyorum.
Ben samos adasi yunanistan